reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......
GRATULACJE!!!!!!!!!!!! U mnie tez była bardzo bledziutka kreseczka:tak:A testy kupiłam owulacyjne z allegro i do tego były 3 ciążowe gratis, zrobiłam dwa i wyszły na obydwóch jasniutkie drugie kreseczki. I tak samo jak u Ciebie miałam kupic malenkie buciki i zapakowac ale nie byłam pewna, czy ta druga kreseczka jest więc dałam M by zobaczył:-Di powiedział, że jest:tak::-DDostał prezent na imieniny:tak:Trzeci test ciążowy (ten z allegro) zanurzyliśmy w wode bo baliśmy się, że może jakies wadliwe i że jak tylko wilgoci dostana to sama druga kreska się pojawia:-D i wyszla jedna:-D
A przed wczoraj kupiliśmy test w aptece i wyszla już ciemniejsza ta druga:tak::-)

heehhe:sorry2:
ostatnio, prszysnełam w kinie..... przedwczoraj podczas nauki w srodku dnia...... wino miało kwaśny smak.....:confused:
ale strasznie mnie bolał brzuch na @ od kilku dni tak dziwnie.... ale nic nie mówiłam bo myslałam że sie nakręcam... tylko ani piersi ani sutki mnie nie bola... może ciut piersi.... a tak to nic..... żadnych żyłek ani takich......
nie wierze poprostu......
Kochana ja tez nie mam objawów:-DPiersi to może ociupinke z boku pobolewają ale nic poza tym:tak::-D

reklama
Ale wczoraj to mało zawału nie dostałam. Poszłam siusiac a tu na papierze różowo.. mało ale różowo.. tak się wystraszyłam, że hej. W nocy chodziłam dwa razy jeszcze siusiu ale już nic nie było, więc nie wiem co to mogło byc.. M mówi,ż e to "Tomaszek" się zagnieżdża.. ja już sama nie wiem co to mogło byc..

HELLO:-)
U nas dalej upał no ale przez niego synek nie mógł spac i tez o 5 rano zrobił biegunke narazie cisza co tylko raz zrobił i teraz dobrze się czuje ale wiem że to przez ten upał co dzisiaj w domku posiedzimy:tak:

dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......

kochana jakie testy felerne druga kreska się pojawia to i z dnia na dzien będzie ciemniejsza ja ci normalnie GRATULUJE!!!!!!!!!!!:-D AGNIESIAK jest także dowodem:tak:

A ja mam dobre wiesci rowniez dostalam wczoraj wieczorem @ wiec nie trzeba wywolywac hurra.

Witam Was.:-D:-D:-D

suuuper:-):-)

HELLO:-)
U nas dalej upał no ale przez niego synek nie mógł spac i tez o 5 rano zrobił biegunke narazie cisza co tylko raz zrobił i teraz dobrze się czuje ale wiem że to przez ten upał co dzisiaj w domku posiedzimy:tak:
Oby mu przeszła ta biegunka. tak goraco na dworzu i to pewnie dlatego.
A jak tam próby z nocnikiem?;-)

Kobitki ja zmykam chałupę ogarnac bo na całych moich 38 metrach jest pył ze szlifowania szpachli :wściekła/y::angry: macakra :baffled:
miłego dnia laseczki
mnie tez sie szykuje sprzatanie a za jakis czas remont bo mi tynki odpadaja i deweloper nam to poprawia na szczescie na gwarancji wiec bez kosztow ale bajzel bedzie tak czy inaczej...juz mam dosc... i tak chyba zdecyduje sie na te poprawki tak we wrzesniu dopiero, zeby co ma odejsc odeszlo i zeby mlody do przedszkola chodzil...

kolejna fasolka się nam szykuje
a przeczytałam ze jesteś 3 cykl na clo wiec stad moje pytanie w jakich dniach cyklu bierzesz i czy masz też luteinę??

CLO biorę od 5-9 dnia, a od 16 dc luteina - do dnia @.
Siedzę w pracy i nosi mnie strasznie ... co sekundę biegam do wc ... straszne to czekanie.
Jak nie przyjdzie @ to chyba jutro rano zrobię teścik :-) choć czuję, ze @ nadchodzi :hmm:

reklama
CLO biorę od 5-9 dnia, a od 16 dc luteina - do dnia @.
Siedzę w pracy i nosi mnie strasznie ... co sekundę biegam do wc ... straszne to czekanie.
Jak nie przyjdzie @ to chyba jutro rano zrobię teścik :-) choć czuję, ze @ nadchodzi :hmm:
wytrzymasz jakoś ta niepewność:tak::tak:
a jak długo się staracie o fasolkę??

Do góry