Agniesiak85
Fanka BB :)
dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......
GRATULACJE!!!!!!!!!!!! U mnie tez była bardzo bledziutka kreseczkaA testy kupiłam owulacyjne z allegro i do tego były 3 ciążowe gratis, zrobiłam dwa i wyszły na obydwóch jasniutkie drugie kreseczki. I tak samo jak u Ciebie miałam kupic malenkie buciki i zapakowac ale nie byłam pewna, czy ta druga kreseczka jest więc dałam M by zobaczyłi powiedział, że jestDostał prezent na imieninyTrzeci test ciążowy (ten z allegro) zanurzyliśmy w wode bo baliśmy się, że może jakies wadliwe i że jak tylko wilgoci dostana to sama druga kreska się pojawia i wyszla jedna
A przed wczoraj kupiliśmy test w aptece i wyszla już ciemniejsza ta druga:-)
A przed wczoraj kupiliśmy test w aptece i wyszla już ciemniejsza ta druga:-)
heehhe
ostatnio, prszysnełam w kinie..... przedwczoraj podczas nauki w srodku dnia...... wino miało kwaśny smak.....
ale strasznie mnie bolał brzuch na @ od kilku dni tak dziwnie.... ale nic nie mówiłam bo myslałam że sie nakręcam... tylko ani piersi ani sutki mnie nie bola... może ciut piersi.... a tak to nic..... żadnych żyłek ani takich......
nie wierze poprostu......
Kochana ja tez nie mam objawówPiersi to może ociupinke z boku pobolewają ale nic poza tym