badaicka
Paulusia i Filipek
Martynko Słońce a o ile moze spaść?czy to różnie u róźnych kobitek?2,3 dni przed @ temp.spada
No bo jak u mnie te 36,8 to co tak na normalne 36,6?
bo ja z temperaturą nie miałam do czynienia ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martynko Słońce a o ile moze spaść?czy to różnie u róźnych kobitek?2,3 dni przed @ temp.spada
za niedługo będziemy płakać nad twoja piekną betką!!!! zaciskam kciuki!:-)Hej!
Siedzę w pracy i spobie was podczytuję!
MARZENIX SUPER NORMALNIE TEŻ SIĘ POPŁAKAŁAM -GRATULUJĘ WSPANIAŁE WIADMOŚCI!
zajrzę popołudniu!
a mi chyba spadała 1-2 dni przed@ juz nie pamietam..2,3 dni przed @ temp.spada
mi zasze spada do 36,6 lub 36,7 i od razu dostaję @...choć już dawno sobie nie mierzyłam temp. już mi się to znudziłoMartynko Słońce a o ile moze spaść?czy to różnie u róźnych kobitek?
No bo jak u mnie te 36,8 to co tak na normalne 36,6?
bo ja z temperaturą nie miałam do czynienia ;-)
Tego Ci Madzia nikt nie powie :-) bo to sprawa INDYWIDUALNA i musisz sama poznac swoj organizm u mnie bylo tak ze tempka spadala w dniu kiedy miala byc @ na 36,7 gdzies kolo tego czasem 36,8...z 37-37,1 czyli juz wiedzialam...bylo tak ze czasem zaczela spadac juz 2 dni przed stopniowo...36,9, ...36,8 .....36,7 i @...a w cyklu kiedy zaszlam poprostu nie spadla i utrzymala sie na poziomie 36,9-37
YYhhhmmm dziekuje Bardzoza niedługo będziemy płakać nad twoja piekną betką!!!! zaciskam kciuki!:-)
a mi chyba spadała 1-2 dni przed@ juz nie pamietam..
acha dziekuje Ci Kochanami zasze spada do 36,6 lub 36,7 i od razu dostaję @...choć już dawno sobie nie mierzyłam temp. już mi się to znudziło
Hej!
Siedzę w pracy i spobie was podczytuję!
MARZENIX SUPER NORMALNIE TEŻ SIĘ POPŁAKAŁAM -GRATULUJĘ WSPANIAŁE WIADMOŚCI!
zajrzę popołudniu!
:******Marzenko takie super wieści z rana, wow, ale się cieszę!!
to wredn baba jak ma pracować do 17 to do 17 a nie wcześniej wychodzić i złościć sie że dziecko zostje do tej godziny do której jest przedszkole czynneno wlasnie nie...czasem przyjde pare min przed 17 to jest taka jedna jedza ze juz nosem kreci itp bo sobie planowala wczesniej wyjsc a W byla ostatnia...bezczelna bo przedszkole do 17 i tak podpisuje umowe, raz na 4 lata utknelam w korku i bylam pozno po mala bo byl wypadek i byly problemy...ale juz jestesmy, my w dwupaku i Wika :-) zmoczone wytargane ale w calosci
Witaj Andziu ja przez te burze nie miałam neta przez 2 dni prawieWitam się!
Niestety nie wiem co u Was bo wczoraj nie miałąm internetu - to chyba przez te burze
Pozdrawiam pozostałe staraczki i zafasolkowane:-):-):-)
na pewno zdasz 3mam kciuki bo to juz jutro :-)Nie dziękuje,mam nadzieje,że sie uda
super ze masz swoje ukochane autko ja też mam i za nic nie chcę sie z nim rozstać ;-):-)Cześć dziewczyny;-)
Nie było mnie troszke.... ale miałam cały weekend zajęty, a potem co chwila coś no i uczę się cały czas bo obrona już w sobotę.... zaczęłam się bać.....
a dzisiaj mężuś kupił mi autko:-) jestem veryyy happyyyyy!!
buziaczki for all :********
to ciche gratulacje dla ciebie kochana i uwierz w swoje szczęście :-)dziewczynki zrobiłam test i jest blada druga kreska.......... nie wierze w to... jakoś nie potrafie...... śmiać mi się chce...... dziś powinnam mieć @ ew. jutro....... nie wierze......
ja sobie zaraz zrobie kawusie bo mi sie baaaardzo spać chceWitam sie, dzis uda mi sie z wami posiedziec to moze nie bede miala 30 stron do nadrabiania...:-):-):-)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i kto dolacza sie do kawki???
kolejna fasolka się nam szykujeWidzę, ze jesteśmy w podobnej sytuacji ... tyle, ze ja jeszcze nie zrobiłam teściku i siedzę jak na szpilkach. Zazwyczaj mam co 26-27 dni @, wiec jeszcze może przyjść.
Choć temperaturka trzyma się 36,8, ale to chyba niewiele znaczy :-(
No, ale po cichutku Ci gratuluję! :-)
dla ciebie też buziaczek Martynko **Marzenix buziaki dla ciebie i dla całej reszty...zamykam później zajrzę!