reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Jak sa dwie krechy to juz raczej tak zostanie i jak masz luteine czy duphaston, jezeli mialas, to dzwon do gina i zapytaj czy masz brac bo nie wiem czy pamietasz ale ja mialam brac duphaston az do testu i jak beda dwie krechy to brac dwa razy dziennie i sie zglosic do niego...

ano teraz top jest ok, swieza, wyspana ale poczekaj do ok 16 to padne jak zmieta stowka:-):-):-):tak::tak:

tez mialam z allegro i takie kupione hurtem wiec myslalam ze feralne i tez po 3 latach staran stwierdzilam ze bez badan nasienia czy przy problemach mojego M, ktoremu lekarz powiedzial ze dzieci miec nie bedzie nie wierzylam...wiec poszlam do apteki po inny test :-) po czym wrocilam za pare godzin po jeszcze inny a baby na mnie w aptece :baffled::baffled::confused::confused: a ja do nich ze zrobilam test i sa II kreski tyle ze ta 2 ledwo widoczna a te ze to CIAZA a ja ze niemozliwe bo 3 lata i nic...a te w smiech ze mozliwe ... ja na to ze chce innej firmy :-p i mam te testy do dzis chyba z 5
O kurczątko :-D wyobraziłam sobie miny tych babek z apteki :-D:-D:-D
hehe:-) ja też zachowam testy... jesli zrobie ich więcej... jak narazie ten jedne napewno schowam... wpatruje sie w niego czy aby ta kreska nie znika.......
ja poprostu nie moge uwierzyc nie moge byc w ciązy... dla mnie to taka abstrakcja..... naprawde nie wierze.....
No jak nie możesz JAK JESTEŚ :-):-):tak::tak:

reklama
No własnie nic nie napisała i zostawiajac nas w tej niepewności pojechała sobie na działeczke sie opalać

A to....noooo nie napisze Malpa, ale czlowiek tu rano w szlachroku ze spiochami w oczach i kopiacym synkiem slenczy czekajac na nowiny a ta poszla sie opalac :-) ale tempke ma b. ladna porownywalam z jej poprzednim wykresem i nie miala takiej a tu skok i sie trzyma...no i moze ta owu byla okolicach jak patrze na wykres 20dc ale ff nie wyznaczyl bo pewnie zaznacza ze bierze luteine a ta podwyzsza tempke...no nic czekamy :-)
hehe:-) ja też zachowam testy... jesli zrobie ich więcej... jak narazie ten jedne napewno schowam... wpatruje sie w niego czy aby ta kreska nie znika.......
ja poprostu nie moge uwierzyc nie moge byc w ciązy... dla mnie to taka abstrakcja..... naprawde nie wierze.....
idz sobie do apteki po quick view czy inny konkretny i sama zobaczysz ze bedzie tez cien, u mnie na tym tescie z dzidziusiem lepiej bylo widac :-) wiem ze abstrakcja szczegolnie jak sie dlugo starasz, ja bylam w takiej flustracji ze nie wierzylam ze kiedys zobacze NIE JA bo @ przychodzila jak w pysk strzelil 14-15 dpo...az tu nagle w cyklu kiedy nie bylo przytulanek BACH wiec rozumiem Cie ale uwierz starej bywalczymi bo mam dowod ktory mnie niemilosiernie kopie od 5 nad ranem i przekreca tak ze pupe wypycha, brzuch mi z boku sterczy :-)

Hhhhmm, a u mnie jest tak,mierzone o 5 rano:
28dc-36,9
29dc-36,8
30dc-36,8
Jeśli miałabym dostać @ a mam cykle między 30 a 34 dni to na ile przed @ i o ile stopni spadnie temperatura?

teraz sie nie mogę wogóle skupić na nauce..... :-( a wogóle to co chwile chodzę sprawdzac do okna czy moje autko stoi :-D wczoraj tak stałam i nie mogłam uwierzyc że mam swoje auto..... a dzis...... eh....... ta niepewność jest straszna....
no nic... juz nie zanudzam.....
ide się coś pouczyc ... chociaż nie wiem czy zdołam.....

A to....noooo nie napisze Malpa, ale czlowiek tu rano w szlachroku ze spiochami w oczach i kopiacym synkiem slenczy czekajac na nowiny a ta poszla sie opalac :-) ale tempke ma b. ladna porownywalam z jej poprzednim wykresem i nie miala takiej a tu skok i sie trzyma...no i moze ta owu byla okolicach jak patrze na wykres 20dc ale ff nie wyznaczyl bo pewnie zaznacza ze bierze luteine a ta podwyzsza tempke...no nic czekamy :-)
No faktycznie temperaturę ma ładniutka :-D

Hhhhmm, a u mnie jest tak,mierzone o 5 rano:
28dc-36,9
29dc-36,8
30dc-36,8
Jeśli miałabym dostać @ a mam cykle między 30 a 34 dni to na ile przed @ i o ile stopni spadnie temperatura?

Tego Ci Madzia nikt nie powie :-) bo to sprawa INDYWIDUALNA i musisz sama poznac swoj organizm u mnie bylo tak ze tempka spadala w dniu kiedy miala byc @ na 36,7 gdzies kolo tego czasem 36,8...z 37-37,1 czyli juz wiedzialam...bylo tak ze czasem zaczela spadac juz 2 dni przed stopniowo...36,9, ...36,8 .....36,7 i @...a w cyklu kiedy zaszlam poprostu nie spadla i utrzymala sie na poziomie 36,9-37

reklama
Do góry