reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

He,he coś mi się zdaje,ze to On jak wróci z pracy to Cie zaskoczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A za jakieś 3 lata bedziesz miała tak:
-mamo morzemy pójśc na dwór?
-kochanie musimy posprzatac najpierw bo tata wczoraj szlifował szpachle a dzisiaj bedzie malował
-mamo,no cio ty-możemy pojsć na dwór-i mrugające oczkai i diabelski usmiech
No i jak tu odmówic???
Wiec pewnie zaraz sie zbiorę, zostawie syf w domu i pójde na ten dwór :-D:-D:-D
przez twoje posty znowu beczę.....:zawstydzona/y: :sorry2:

reklama
przez twoje posty znowu beczę.....:zawstydzona/y: :sorry2:

...placz malenka placz ... :-) A tak powaznie ja tez ryczalam bo durna zrobilam sobie test dla jaj, zreszta pamietasz 9 dni po owulacji wiec od tak i to owu a potem ciazowy a tu cien cienia cienia :-) wiec pierw smiech i poszlam go wywalic ale wywalajac dalej widze niby COS...i na balkon, pod swiatlo tak siak i bylo widac, przypomnialam sobie ze zawsze jak robilam nawet pod swiatlo NIC nie bylo widac...hmmm i tez zaczelam glowkowac :-) tyle ze nie mialam komu pokazac czy mam zwidy wiec na 2 dzien zrobilam rano i wkleilam tutaj :-) a M powiedzialam dopiero jak wrocilam od lekarza w 5 tyg i 2 dniu z wynikami bety, tez kupilam skarpetki i wlozylam do pudeleczka takiego 2x2 cm i dalam niby jako prezent na kolejna rocznice bo wypadala ehhhhhhhhh ahhhhhhh......Aaaaa u mnie jednym z PIERWSZYCH OBJAWOW byl ich brak tzw NIE BOLALY mnie piersi jak zwykle przed @ i odrzucilo mnie od fajek troche :-)

aaaaa Witatam Dziewczynki :-) ja dzis od 3 nad ranem zyganko, mulonko, mdlosci i bole brzuszka wiec juz na nogach, wpadlam do Was by sie obudzic bo ledwo patrze na oczka a spac nie moge bo boli i muli i bleeeee i 40st w sloncu .... Milego dzionka widze ze optymistycznie zaczety...a co z Ola w koncu ?? tempke ma pieka robila ten test czy nie ??

No cio Ty ;-)
Psieplasiam nie ściałam :-(
:**
...placz malenka placz ... :-) A tak powaznie ja tez ryczalam bo durna zrobilam sobie test dla jaj, zreszta pamietasz 9 dni po owulacji wiec od tak i to owu a potem ciazowy a tu cien cienia cienia :-) wiec pierw smiech i poszlam go wywalic ale wywalajac dalej widze niby COS...i na balkon, pod swiatlo tak siak i bylo widac, przypomnialam sobie ze zawsze jak robilam nawet pod swiatlo NIC nie bylo widac...hmmm i tez zaczelam glowkowac :-) tyle ze nie mialam komu pokazac czy mam zwidy wiec na 2 dzien zrobilam rano i wkleilam tutaj :-) a M powiedzialam dopiero jak wrocilam od lekarza w 5 tyg i 2 dniu z wynikami bety, tez kupilam skarpetki i wlozylam do pudeleczka takiego 2x2 cm i dalam niby jako prezent na kolejna rocznice bo wypadala ehhhhhhhhh ahhhhhhh......Aaaaa u mnie jednym z PIERWSZYCH OBJAWOW byl ich brak tzw NIE BOLALY mnie piersi jak zwykle przed @ i odrzucilo mnie od fajek troche :-)
pamietam kroptusiu pamietam dokladnie od początku twoja historie... aż mi sie przypomniałas wczesniej bo pamietam ze sama pisalas co chwile ze nie wierzysz , a moze to nie to itd....
ja mam to samo...... poprostu nie wierze, a płakac mi się chce chyba dlatego ze boje sie ze to nieprawda i jutro dostane @.......

tez jak kiedys testy robilam to nawet nie bylo cienia , nic.. nawet po godzinie hehe a dzis jest cien czerwonej kreseczki......
ale moze to test felerny z allegro.. nie wiem.....

ale ta kreseczka jest taka bladziutka... ale małż powiedział ,że tez ja widzi.......

to mój wykres , troche nieczytelny w tym cyklu i od połowy....
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
Jak sa dwie krechy to juz raczej tak zostanie i jak masz luteine czy duphaston, jezeli mialas, to dzwon do gina i zapytaj czy masz brac bo nie wiem czy pamietasz ale ja mialam brac duphaston az do testu i jak beda dwie krechy to brac dwa razy dziennie i sie zglosic do niego...
Hello Gosiu.Jak się czujesz?
Ja z chęcią sie dołącze do kawki
ano teraz top jest ok, swieza, wyspana ale poczekaj do ok 16 to padne jak zmieta stowka:-):-):-):tak::tak:

:**

pamietam kroptusiu pamietam dokladnie od początku twoja historie... aż mi sie przypomniałas wczesniej bo pamietam ze sama pisalas co chwile ze nie wierzysz , a moze to nie to itd....
ja mam to samo...... poprostu nie wierze, a płakac mi się chce chyba dlatego ze boje sie ze to nieprawda i jutro dostane @.......

tez jak kiedys testy robilam to nawet nie bylo cienia , nic.. nawet po godzinie hehe a dzis jest cien czerwonej kreseczki......
ale moze to test felerny z allegro.. nie wiem.....

tez mialam z allegro i takie kupione hurtem wiec myslalam ze feralne i tez po 3 latach staran stwierdzilam ze bez badan nasienia czy przy problemach mojego M, ktoremu lekarz powiedzial ze dzieci miec nie bedzie nie wierzylam...wiec poszlam do apteki po inny test :-) po czym wrocilam za pare godzin po jeszcze inny a baby na mnie w aptece :baffled::baffled::confused::confused: a ja do nich ze zrobilam test i sa II kreski tyle ze ta 2 ledwo widoczna a te ze to CIAZA a ja ze niemozliwe bo 3 lata i nic...a te w smiech ze mozliwe ... ja na to ze chce innej firmy :-p i mam te testy do dzis chyba z 5

Jak sa dwie krechy to juz raczej tak zostanie i jak masz luteine czy duphaston, jezeli mialas, to dzwon do gina i zapytaj czy masz brac bo nie wiem czy pamietasz ale ja mialam brac duphaston az do testu i jak beda dwie krechy to brac dwa razy dziennie i sie zglosic do niego...
gosiu ja nigdy nie brałam tych leków , wogóle żadnych.......
narazie czekam co dalej... jesli @ jutro nie przyjdzie to znaczy, że To jest To......

aaaaa Witatam Dziewczynki :-) ja dzis od 3 nad ranem zyganko, mulonko, mdlosci i bole brzuszka wiec juz na nogach, wpadlam do Was by sie obudzic bo ledwo patrze na oczka a spac nie moge bo boli i muli i bleeeee i 40st w sloncu .... Milego dzionka widze ze optymistycznie zaczety...a co z Ola w koncu ?? tempke ma pieka robila ten test czy nie ??
No własnie nic nie napisała i zostawiajac nas w tej niepewności pojechała sobie na działeczke sie opalać

reklama
tez mialam z allegro i takie kupione hurtem wiec myslalam ze feralne i tez po 3 latach staran stwierdzilam ze bez badan nasienia czy przy problemach mojego M, ktoremu lekarz powiedzial ze dzieci miec nie bedzie nie wierzylam...wiec poszlam do apteki po inny test :-) po czym wrocilam za pare godzin po jeszcze inny a baby na mnie w aptece :baffled::baffled::confused::confused: a ja do nich ze zrobilam test i sa II kreski tyle ze ta 2 ledwo widoczna a te ze to CIAZA a ja ze niemozliwe bo 3 lata i nic...a te w smiech ze mozliwe ... ja na to ze chce innej firmy :-p i mam te testy do dzis chyba z 5
hehe:-) ja też zachowam testy... jesli zrobie ich więcej... jak narazie ten jedne napewno schowam... wpatruje sie w niego czy aby ta kreska nie znika.......
ja poprostu nie moge uwierzyc nie moge byc w ciązy... dla mnie to taka abstrakcja..... naprawde nie wierze.....

Do góry