reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dziekuje gosiu i dziewczynki... tzn nie dziekuje.... jesu nie wierze w to poprostu ..... naprawde nie wierze....... boje sie ze ta kreska zniknie i jutro @ przylezie.....

dziekuje gosiu i dziewczynki... tzn nie dziekuje.... jesu nie wierze w to poprostu ..... naprawde nie wierze....... boje sie ze ta kreska zniknie i jutro @ przylezie.....
Idź kochana przytul sie do męza, połóz sie troche, napij herbatki-słabej a najlepiej owocowej;-)
Za kilka dni powtórzysz test i zobaczysz ciemniejszą kreske i wtedy uwierzysz-tak jak Agniesiak :-D

Widzę, ze jesteśmy w podobnej sytuacji ... tyle, ze ja jeszcze nie zrobiłam teściku i siedzę jak na szpilkach. Zazwyczaj mam co 26-27 dni @, wiec jeszcze może przyjść.
Choć temperaturka trzyma się 36,8, ale to chyba niewiele znaczy :-(
No, ale po cichutku Ci gratuluję! :-)

Idź kochana przytul sie do męza, połóz sie troche, napij herbatki-słabej a najlepiej owocowej;-)
Za kilka dni powtórzysz test i zobaczysz ciemniejszą kreske i wtedy uwierzysz-tak jak Agniesiak :-D
mąż już do pracki poszedł.. a ja nawet nie mam ochoty na sniadanie... herbatke juz wypiłam z cytrynką....
ja naprawde w to nie wierze.... to test z allegro....
wiecie ja tu siedze od kwietnia zeszłego roku..... fakt że mielismy przerwę pół roczną... ale to tak długo.. że naprawdę ciężko mi uwierzyc....
boshe jak ja nie lubie takiego zrzedzenia a teraz sama zrzędzę strasznie.....

Marzenko Napisz prosze jak zareagowal Twoj M.
wogóle to zawsze mialam plan ze jak juz mi wyjdzie to zawiąże test w jakies pudeleczko czy skarpeteczki kupie..... ale ta kreska taka blada ze jak wyszła to podeszlam do niego i mowie- widzisz druga kreske ? czy tylko mi sie wydaje..... i zaczelam sie smiac jak to ja heheh a on tak na mnie i ze cos tam widzi... i tez sie usmiechnal .. chyba sam jest lekko w szoku i nie wierzy w to...... wczoraj gadalismy ze w poniedzialek idziemy na badanie nasienia .....:sorry2:
Widzę, ze jesteśmy w podobnej sytuacji ... tyle, ze ja jeszcze nie zrobiłam teściku i siedzę jak na szpilkach. Zazwyczaj mam co 26-27 dni @, wiec jeszcze może przyjść.
Choć temperaturka trzyma się 36,8, ale to chyba niewiele znaczy :-(
No, ale po cichutku Ci gratuluję! :-)
ja też mam 36.8 od 3 dni. tak samo.....
ja również ci po cichutku gratuluje....... ale tak po cichutku naprawde bo wiem teraz co czujesz......:sorry2:

wogóle to zawsze mialam plan ze jak juz mi wyjdzie to zawiąże test w jakies pudeleczko czy skarpeteczki kupie..... ale ta kreska taka blada ze jak wyszła to podeszlam do niego i mowie- widzisz druga kreske ? czy tylko mi sie wydaje..... i zaczelam sie smiac jak to ja heheh a on tak na mnie i ze cos tam widzi... i tez sie usmiechnal .. chyba sam jest lekko w szoku i nie wierzy w to...... wczoraj gadalismy ze w poniedzialek idziemy na badanie nasienia .....:sorry2:

ja też mam 36.8 od 3 dni. tak samo.....
ja również ci po cichutku gratuluje....... ale tak po cichutku naprawde bo wiem teraz co czujesz......:sorry2:
He,he coś mi się zdaje,ze to On jak wróci z pracy to Cie zaskoczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A za jakieś 3 lata bedziesz miała tak:
-mamo morzemy pójśc na dwór?
-kochanie musimy posprzatac najpierw bo tata wczoraj szlifował szpachle a dzisiaj bedzie malował
-mamo,no cio ty-możemy pojsć na dwór-i mrugające oczka i diabelski usmiech
No i jak tu odmówic???
Wiec pewnie zaraz sie zbiorę, zostawie syf w domu i pójde na ten dwór :-D:-D:-D

reklama
Do góry