reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

zanim się nie obejrzysz to już będzie 30-35 i fasolka się w brzuszku pojawi... oby twój sposób się sprawdził....:tak::-)
sama jestem ciekawa co mi z tego wyjdzie
a tak poza kłuciem jajników to jak sie czujesz??

muszę uciekać bo grzmi znowu u mnie juz mam dosć tych burz a tym bardziej że sama w domu jestem i baaardzo się boje

reklama
sama jestem ciekawa co mi z tego wyjdzie
a tak poza kłuciem jajników to jak sie czujesz??

muszę uciekać bo grzmi znowu u mnie juz mam dosć tych burz a tym bardziej że sama w domu jestem i baaardzo się boje
Normalnie się czuje... tylko te bóle jajników...
ciekawa jestem ile pęcherzyków mi pękło...?! żeby się dowiedzieć musiałabym jechać dziś na usg a niestety mieszkam pod W-wą i nie mam dziś samochodu bo M. zabrał...

Hey Dziewczynki,

U mnie pieklo :-( od rana parno, duszno, powietrze w miejscu, poszlam tylko do warzywniaka to myslalam ze zejde ... a tu teraz jak mam isc po mala zrobilo sie doslownie czarno, drzewa wyrywa taka wichura, zacza lac deszcz i grad a ja musze wyjsc za 10 min po mala do przedszkola bo zostalam dzis sama w domu :-( masakra nie mam pojecia jak pojde, za oknem tylko ludzie biegaja i sie chowaja, swiata nie widac :-(

Kroptusiu uważaj na siebie a nie moze mała zostać trochę dużej w przedszkolu??

no wlasnie nie...czasem przyjde pare min przed 17 to jest taka jedna jedza ze juz nosem kreci itp bo sobie planowala wczesniej wyjsc a W byla ostatnia...bezczelna bo przedszkole do 17 i tak podpisuje umowe, raz na 4 lata utknelam w korku i bylam pozno po mala bo byl wypadek i byly problemy...ale juz jestesmy, my w dwupaku i Wika :-) zmoczone wytargane ale w calosci

Witam się!

Niestety nie wiem co u Was bo wczoraj nie miałąm internetu - to chyba przez te burze:wściekła/y:

Martynko - trzymam kciuki za betkę już niedługo - wiem, że już jestes po inseminacji:tak:

Lolitko - czyli zabieg w połowie sierpnia - musi się udać:tak:

Olapolap - nie doczytałąm co z obroną - na pewno zdałaś więc gratuluję:-)

OlaPM - zaciskam kciuki na jutro:tak:

Kroptusiu - proszę Cię - do łóżeczka i odpoczynek po letnim "spacerku":szok:

Pozdrawiam pozostałe staraczki i zafasolkowane:-):-):-)

A ja niedawno wróciłam ze spacerku no i odrazu synka wykapałam bo nieźle sobie zaszalał że trzeba było odrazu go wykąpać:-p

No ale mam nerwa teraz bo przed kąpielą mój synek sobie wrzucił do wanienki mój telefon i kurka teraz niechce się włączyć suszy się baterie karte wyjełam ale jak się nie włączy to masakra:wściekła/y:

KROPTUSIU to u was aż tak źle z pogodą:baffled:dobrze że już w domku:tak:

podobno bolą jajniki jak tworzy się ciałko żółte... oby to było to!
Jak ty się czujesz?
tak tak mi lekarz powiedzial ze po owu boli cialko zolte i ze to normalne..

witaj dobra kobieto.. ja także się witam..

u mnie wszystko w porządku.. no moze poza tym ze mam wujka w szpitalu.. niestety dopadl go rak a juz jest bardzo rozwinieta choroba i nie wiadomo jakie leczenie dostanie... lekarka mowila ze zachowawcze.. ale zeby go wyleczyc to raczej marne szanse

Patrysia wysusz suszarka telefon ale jesli masz to nie za goracym powietrzem i odpal go dopiero jutro i rozloz na czesci niech schnie w czesciach

reklama
Do góry