reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam!
U mnie też dzisiaj było gorąco, pierwszy upalny, letni dzień w tym roku, aż nagle koło 16, jak lunęło i zagrzmiało... masakra... Ja już mam dosyć deszczów. ale i tak aktywnie spędziłam dzień, bo wiecie z dwójką pełnych energii dzieci nie da się nudzić.
Jutro albo w czwartek idziemy do kina na "Epokę lodowcową 3", już się cieszę:-D

reklama
Ja uwielbiam takie bajki i chciałam 2 obejżeć i patrz jeszcze nie obejżałam a tu już 3:szok:kurka trzeba się wziąć za tą 2 i 3:-)

U mnie bez deszczu i burzy ale słoneczka już nie ma i jest parno co może w nocy to burza:confused:

kurczaczek mi tu fasolinką pachnie
oby oby :tak::tak:

i super wieści Martynko teraz sie udało jak nic czekamy razem z tobą na wynik bety :tak::-)

acha to już dziś życzę Madzi powodzenia!!!:tak::tak:

kurczę jakoś nie lubię się tymi kremami smarować ale i tak nie jestem cały czas na słońcu bo bym nie wytrzymała koszę 15 minut i potem robię sobie przerwę bo między czasie obiad gotuję

ja też się chcę cieszyć z objawów ciaży :tak:

Nie dziękuje,mam nadzieje,że sie uda:tak:

Ostatnia edycja:
owu sie moze przesunac, ja mialam zwykle miedzy 12-18 dc wiec rozbierznosc spora :-) Zrobilam Ci mala symulacje tempek na ff i wyszlo ze jak jutro skoczy i przez kolejne 3 dni to owu moze byc nawet dzis....zobaczymy, podaj jutro, pojutrze tempke walniemy na wykresik :-) no i poserduszkuj troche a jak sluzik??

Ze śluzikiem to tak kiepsko było, raz jest raz go nie ma. Ale np rano to jak po mierzeniu temp wyszło to aż się ciągnęło za termometrem. A serduszkowanie kochana to było. Mieliśmy uważać bo mam tylko umowę na 3 miesiące, ale wczoraj wypiłam kieliszek szampana i szklaneczke piwa, dziabke tekili i szumik w główce był niezły, M się na pieszczoty dorwał i skończyło się na ostrym serduszkowaniu:-D

A mnie dziś jajniki napieprzają normalnie promieniują na plecy... ledwo siedzę! mam nadzieję że wszytko jest ok?!:confused:
Na pewno dobry znak :tak::tak:

a ja musze wyjsc za 10 min po mala do przedszkola bo zostalam dzis sama w domu :-( masakra nie mam pojecia jak pojde, za oknem tylko ludzie biegaja i sie chowaja, swiata nie widac :-(
Mam nadzieje, że nie zmoczyło Was
Niestety nie wiem co u Was bo wczoraj nie miałąm internetu - to chyba przez te burze:wściekła/y:
No dajcie spokój kiedy taka pogoda się skończy
No ale mam nerwa teraz bo przed kąpielą mój synek sobie wrzucił do wanienki mój telefon i kurka teraz niechce się włączyć suszy się baterie karte wyjełam ale jak się nie włączy to masakra:wściekła/y:
Ja słyszałam żeby rozłożyć na części pozwolić samemu wyschnąć

U mnie też dzisiaj było gorąco, pierwszy upalny, letni dzień w tym roku, aż nagle koło 16, jak lunęło i zagrzmiało... masakra... J
Jutro albo w czwartek idziemy do kina na "Epokę lodowcową 3", już się cieszę:-D
U mnie trochę popadało ale nadal duchota.
Super ja też bym chętnie obejrzała ;-);-)

Hejka,ja juz jestem w domku,bylismy w miescie zakup zrobic,pogoda była suuuper,ale z daleka grzmiało,a teraz jest parno ale zerwał sie wiatr i chmury sie zebrały i pewnie bedzie padac i burzowac,a jutro dalej na zakupy;-):-)

Witam sie popoludnio - wieczorkiem po drzemce...:-):-):-)
Aha dziewczynki, zapomnialam sie Wam pochwalic - dostalam sie na studia doktoranckie :-D:tak: ze stypendium!! :szok::szok::szok: Podobno jestem 3 w rankingu po rekrutacji :-D
gratulacje kochana a z ta praca sie nie stresuj - poczekaj jak zadzwonia...:-):-)

DZIEŃ DOBRY
jak Wam weekend miną bo ja nie miałam wczoraj czasu do Was zajrzeć

jaki miałam świetny sen dzisiaj że bylam w ciąży a ścislej że zrobiłam testa i wyszedł pozytywny i Wam pokazywałam zdjęcia i odbierałam od Was gratulacje - oby to był proroczy sen hehe
tego ci zycze...
Wspaniale:tak::-)
Ja się nie moge doczekac:tak::-)
tylko cały czas się zamartwiam bo wiecie.. kazdy mówi, że jest ryzyko poronienia do 3-go miesiąca więc wiecie..
Bez przerwy ziewam i cos mi się tam odbija i jakoś tak dziwnie ogólnie się czuję:-p
Gosiu wklej zdjęcie swojego rosnącego brzusia:tak:
nie stresuj sie tylko ciesz - i tak nic nie jestesmy w stanie zrobic - mozemy byc tylko pozytywnie nastawieni...glowa do gory i GRATULACJE!!!!!!!!!!! bo jescze nie skladalam...:-):-):-)
Witam!
Melduje się po 3 IUI na 3 pęcherzykach ...zrobił mi mój nowy lekarz; jestem bardzo zadowolona ze zmiany lekarza! W końcu sprwdził najpierw przed IUI na usg jak pęcherzyki... ma dobrą opinię i jest specjalistą od in vitro!
Czuję że teraz będzie strzał w 10 ...teraz 14 dni czekania i beta!
Pozdrawiam!
Teraz idę was trochę pocztać!
no to odliczamy i na pewno beda II krechy!!!!!!!!!!!!!!!
No zobaczymy. Bede miala transfer tylko 1 zarodka co obniza szanse o 50%. No ale tak wybralam.....Kciuki mi beda bardzo potrzebne
za ciebie tez trzymam kciuki!!!

reklama
Do góry