kochana a moze tescik jak pisza dziewczyny bo podejrzanie Ci rosnie ta tempka :-)a pro po mojego wykresu dzisiaj znowu mam wyzsza tzn 36,64 a to nie jest z powodu przegrzewania sie bo spie rozkopana z tylkiem na wierzchu (doslownie ) do tego nie jestem w stanie dotchnąć sie sutków bol nie z tej ziemi! i co ja mam myslec?! i nigdy nie maialm tak zeby byl gwaltowny spadek przed owu zawsze bylo nisko a potem dopiero skok i wysoko ....
Kasiu, Kroptusiu sliczne brzuszki!!! :-)
sluzik moze byc na @ badz na fasolke a tempka b. ladna :-) poczekaj jeszcze i zatestuj SlonceSęk w tym kochana,że zmierzyłam ja normalnie o 5 o 4 wstalam wysikałam Paule i połozyłam sie spowrotem do łóżka
Co do @ to ja mam rózne cykle a dziś mój 29dc więc w zasadzie moge dostać @ miedzy 1 a 5 lipca.
Choc po obserwacji śluzu w czasie cyklu moge powiedzieć,ze to kolejny z długich cykli no chyba,ze się coś poprzestawiało.
Tego białego śluzu mam niewiele chyba, bo widzę go dopiero na papierze toaletowym
owu sie moze przesunac, ja mialam zwykle miedzy 12-18 dc wiec rozbierznosc spora :-) Zrobilam Ci mala symulacje tempek na ff i wyszlo ze jak jutro skoczy i przez kolejne 3 dni to owu moze byc nawet dzis....zobaczymy, podaj jutro, pojutrze tempke walniemy na wykresik :-) no i poserduszkuj troche a jak sluzik??Moja tamp na ok godzinę 6 rano:
7dc - 36.8
8dc - 36.6
9dc - 36.6
10dc - 36.8
11dc - 36.5
12dc - 36.5
13dc - 36.3
14dc - 36.5
15dc - 36.3
Owu powinna być ok 12 dc, więc nie wiem o co chodzi
trzymam kciuki :-)Wpadłam tylko na 5 minut. Jutro mam o 10.30 obrone magistra i wchodze pierwsza...
W komisji zamiast Pani Dziekan ( która jest fajna ) bedzie siedziala okropna rura...
Ja jestem przerażona, mój żołądek wariuje...
Proszę Was bardzo potrzymajcie za mnie jutro mocno kciuki...Proszę..;-);-).
A teraz znikam do nauki...