reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

a pro po mojego wykresu dzisiaj znowu mam wyzsza tzn 36,64 a to nie jest z powodu przegrzewania sie bo spie rozkopana z tylkiem na wierzchu (doslownie :-p) do tego nie jestem w stanie dotchnąć sie sutków bol nie z tej ziemi! :szok: i co ja mam myslec?! i nigdy nie maialm tak zeby byl gwaltowny spadek przed owu zawsze bylo nisko a potem dopiero skok i wysoko .... :dry:

Kasiu, Kroptusiu sliczne brzuszki!!! :-)
kochana a moze tescik jak pisza dziewczyny bo podejrzanie Ci rosnie ta tempka :-)
Sęk w tym kochana,że zmierzyłam ja normalnie o 5 :baffled: o 4 wstalam wysikałam Paule i połozyłam sie spowrotem do łóżka :baffled:
Co do @ to ja mam rózne cykle a dziś mój 29dc więc w zasadzie moge dostać @ miedzy 1 a 5 lipca.
Choc po obserwacji śluzu w czasie cyklu moge powiedzieć,ze to kolejny z długich cykli no chyba,ze się coś poprzestawiało.
Tego białego śluzu mam niewiele chyba, bo widzę go dopiero na papierze toaletowym
sluzik moze byc na @ badz na fasolke a tempka b. ladna :-) poczekaj jeszcze i zatestuj Slonce

Moja tamp na ok godzinę 6 rano:
7dc - 36.8
8dc - 36.6
9dc - 36.6
10dc - 36.8
11dc - 36.5
12dc - 36.5
13dc - 36.3
14dc - 36.5
15dc - 36.3

Owu powinna być ok 12 dc, więc nie wiem o co chodzi:confused:
owu sie moze przesunac, ja mialam zwykle miedzy 12-18 dc wiec rozbierznosc spora :-) Zrobilam Ci mala symulacje tempek na ff i wyszlo ze jak jutro skoczy i przez kolejne 3 dni to owu moze byc nawet dzis....zobaczymy, podaj jutro, pojutrze tempke walniemy na wykresik :-) no i poserduszkuj troche a jak sluzik??
Wpadłam tylko na 5 minut. Jutro mam o 10.30 obrone magistra i wchodze pierwsza...:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
W komisji zamiast Pani Dziekan ( która jest fajna ) bedzie siedziala okropna rura...:angry::angry::angry::angry:

Ja jestem przerażona, mój żołądek wariuje...
Proszę Was bardzo potrzymajcie za mnie jutro mocno kciuki...Proszę..;-);-).

A teraz znikam do nauki...:nerd::nerd::nerd:
trzymam kciuki :-)

reklama
Takie małe a tak palić:szok:no to już nie urośnie i choroby typu rak mu nie obce bedzie i jak dobrze w co wątpie moze wytrzymie przy zyciu do 30 roku życia gdzie i tak wątpie może i nawet do 20 lat masakra aż szkoda słów :no:

Acha i dla mnie jeszcze tych ludzi w koło co siedzieli nie zamknąć a zabić bo aż szkoda tego dziecka ono nawet nie wie że źle robi i się cieszy bo mu tam dopingują i nie zdziwiłabym się jak to dziecko piło piwo ba pewnie mu wódke nawet dają masakra aż mi ciśnienie podskoczyło:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

Acha i dla mnie jeszcze tych ludzi w koło co siedzieli nie zamknąć a zabić bo aż szkoda tego dziecka ono nawet nie wie że źle robi i się cieszy bo mu tam dopingują i nie zdziwiłabym się jak to dziecko piło piwo ba pewnie mu wódke nawet dają masakra aż mi ciśnienie podskoczyło:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:
zgadzam sie z Tobą w 100% to przechodzi ludzką wyobraźnię jak mozna tak traktować dziecko niewinne :angry::wściekła/y::no:

witam!:-)
Eva, Kinguś,Zaniepokojona dziękuje wam za miłe słowa i kciuki!:-)
Eva trzymam kciuki za test....:tak:
PM i oczywiście za twoją obronę!:tak:
A mnie dziś jajniki napieprzają normalnie promieniują na plecy... ledwo siedzę! mam nadzieję że wszytko jest ok?!:confused:
Pozdrawiam
:-)

witam!:-)
Eva, Kinguś,Zaniepokojona dziękuje wam za miłe słowa i kciuki!:-)
Eva trzymam kciuki za test....:tak:
PM i oczywiście za twoją obronę!:tak:
A mnie dziś jajniki napieprzają normalnie promieniują na plecy... ledwo siedzę! mam nadzieję że wszytko jest ok?!:confused:
Pozdrawiam
:-)
cześć Martynko!! :-):-)
nie dziękuj wszystkie sobie na wzajem kibicujemy :tak::-) i to naturalne że zyczymy Ci jak najlepiej :tak::-)
na pewno wszystko jest w porządku i nie martw się na zapas :tak:

podobno bolą jajniki jak tworzy się ciałko żółte... oby to było to!
Jak ty się czujesz?
na pewno to jest to

a dziękuje dobrze nawet nie zauważyłam kiedy mi 16dc stuknął :-D:-D a jakieś 4 dni temu miałam jakieś dziwne kłucie w lewym jakby jajniku i nie wiem co to mogło być ale nie myśle o tym mam tyle pracy że nie wyrabiam a ten upał mnie dobija właśnie mi deszcz przeszkodził w koszeniu trawy na podwórku :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
na pewno to jest to

a dziękuje dobrze nawet nie zauważyłam kiedy mi 16dc stuknął :-D:-D a jakieś 4 dni temu miałam jakieś dziwne kłucie w lewym jakby jajniku i nie wiem co to mogło być ale nie myśle o tym mam tyle pracy że nie wyrabiam a ten upał mnie dobija właśnie mi deszcz przeszkodził w koszeniu trawy na podwórku :wściekła/y::wściekła/y:
zanim się nie obejrzysz to już będzie 30-35 i fasolka się w brzuszku pojawi... oby twój sposób się sprawdził....:tak::-)

Do góry