reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

no prawie ale jestem zadowolona z takiego kawałka działki bo mam gdzie sobie nowy domek postawić bez kupowania działki a z drugiej strony dzieci będą sie miały gdzie wyszaleć a koszenie trawy to przyjemność tylko ze teraz przez te deszcze nie była koszona przez 2 tygodznie i jest na prawde wysoka juz i jest cieżko
No wiem cos o tym bo jak mieszkałam u teścioewj to kosiłam trawę razem ze szwagrem :-D potem on sie wycwanił i kupił sobie kosę spalinowa i teraz takim sprzetem działa :-D

Ja póki co uciekam musze pomyc gary i zrobic obiad.BUZIOLKI dla Wszyskich

reklama
No wiem cos o tym bo jak mieszkałam u teścioewj to kosiłam trawę razem ze szwagrem :-D potem on sie wycwanił i kupił sobie kosę spalinowa i teraz takim sprzetem działa :-D

Ja póki co uciekam musze pomyc gary i zrobic obiad.BUZIOLKI dla Wszyskich
miłego gotowania ja też w garach siedzę
buziaki **

Eloł:-)

Właśnie przyszłam się troszkę ochłodzić, siedziałam na dworze i przebierałam słoiki do przetworów. Co najmniej godzinkę mi to zajęło a jeszcze wcześniej zrywałam porzeczki, maliny i truskawki, wszystko w pełnym słońcu. Na wiśnie już nie idę, bo też na słońcu, prędzej wyparowała bym od tego upału niż pierwsze wisienki zerwała.

Eloł:-)

Właśnie przyszłam się troszkę ochłodzić, siedziałam na dworze i przebierałam słoiki do przetworów. Co najmniej godzinkę mi to zajęło a jeszcze wcześniej zrywałam porzeczki, maliny i truskawki, wszystko w pełnym słońcu. Na wiśnie już nie idę, bo też na słońcu, prędzej wyparowała bym od tego upału niż pierwsze wisienki zerwała.
u mnie tez słoneczko praży aż za bardzo bym powiedziała ale lepsze to niż te ciagłe deszcze i ulewy
a co bedziesz robić z tych owoców kompoty??

reklama
Do góry