reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

U nas dziwne chmury się zbieraja wiatru tez mało co hmm chyba zbliża się burza:baffled:mam nadzieję że przejdzie obok:tak:

EVE nowłaśnie kobitko zatestowałaś:-)

reklama
A co z Eve? Zatestowala???? Zyje w ogole po tym wyrywaniu osemek???
EVE nowłaśnie kobitko zatestowałaś:-)
:-) witam sie o 1 ząbek mniej!!! :-D zatestowalam i .... jedna krecha jak woł.. oczywiscie wcale sie nie rozczarowalam bo wiedzialam ze to nie ciąza z poprzedniego cyklu tyle co moze to być ciąża z tego cyklu czego jeszcze tescik nie pokarze! :sorry2:
zobaczymy jaka temp bedzie jutro jak znowu wyższa to owu musiala być gdzies 9dc !!! :szok: chetnie bym sie dowiedziala jak to z punktu medycznego wytlumaczyc! :sorry2::-)
a samo wyrywanie trwalo hmmm .... z 5 min :-)

:-) witam sie o 1 ząbek mniej!!! :-D zatestowalam i .... jedna krecha jak woł.. oczywiscie wcale sie nie rozczarowalam bo wiedzialam ze to nie ciąza z poprzedniego cyklu tyle co moze to być ciąża z tego cyklu czego jeszcze tescik nie pokarze! :sorry2:
zobaczymy jaka temp bedzie jutro jak znowu wyższa to owu musiala być gdzies 9dc !!! :szok: chetnie bym sie dowiedziala jak to z punktu medycznego wytlumaczyc! :sorry2::-)
a samo wyrywanie trwalo hmmm .... z 5 min :-)

napewno będzie dobrze i fasolinka pod serduszkiem;-)

Cześć dziewczyny;-)
Nie było mnie troszke.... ale miałam cały weekend zajęty, a potem co chwila coś no i uczę się cały czas bo obrona już w sobotę.... zaczęłam się bać.....:zawstydzona/y:
a dzisiaj mężuś kupił mi autko:tak::-):cool2: jestem veryyy happyyyyy!!:-D

Trzymam kciuki za przyszłe testujące i za PM za obrone!! Mam nadzieje że nikogo nie pominęłam, bo przyznam się że nie wiem co się dzieje tak tylko oczkiem przeleciałam...
i za Martynke za teścik!!!!

buziaczki for all :********

Czesc dziewczynki, wpadlam tylko na chwile sie przywitac i uciekam na caaaaaaly dzien na dzialeczke :-D M przyjedzie po pracy, bedzie grillik :-D A wczesniej caly dzien na plotach z Mama - musze sie pilnowac zeby za duzo nie paplac, bo moja Mama niestety nie umie utrzymac sekretow dla siebie :baffled: Tak czy inaczej humor swietny, kostium do opalania spakowany, zaraz ide sie umyc i wyruszam :-D:-D:-D

Snilo mi sie, ze zaczelam plamic. Jesli to proroczy sen, to niestety nie mam juz wkladek (skonczyly mi sie, bo ciagle sobie bralam zeby zobaczyc czy aby nie plamie), no wiec @ musi sie trzymac z dala, bo przeciez nie bede sie opalac z pielucha miedzy nogami
;-)

PM!!! POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry