reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Rób, rób, jestem strasznie ciekawa:tak::-)

Trzymam kciuki!!:-)
EVE ja tez czekam na testowanko bo i nawet gdyby nie było dwóch kreseczek to bynajmiej wiesz na czym stoisz a mi te twoje objawy jakieś fasolkowe co warto zrobić i wiedzieć:tak:
tescik zrobie po pracy bo musze go jeszcze kupic! :sorry2: wiec dopiero wieczorkiem wam napisze co i jak :sorry2:
mama ma dziś wyciągane szwy i dreny tak że może już nie długo będzie w domku:tak::-):-):-)
a u mnie cóż duzo pracy ciągle jestem czymś zajęta i tak mi czas leci nawet nie zauważyłam ze mam już 16dc ale to dobrze taki miałam zamiar zapomnieć o tym
Oczywiście z Agniesiak też sie zgadzam w kwestii testu Eve
:-) jak dobrze slyszec takie wiesci! zobaczysz mama zaraz bedzie w domku szybko minie! :-)
ja tez dzisiaj sie dopiero skapnelam ze mam 14dc ;-)

reklama
Wpadłam tylko na 5 minut. Jutro mam o 10.30 obrone magistra i wchodze pierwsza...:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
W komisji zamiast Pani Dziekan ( która jest fajna ) bedzie siedziala okropna rura...:angry::angry::angry::angry:

Ja jestem przerażona, mój żołądek wariuje...
Proszę Was bardzo potrzymajcie za mnie jutro mocno kciuki...Proszę..;-);-).

A teraz znikam do nauki...:nerd::nerd::nerd:

Wpadłam tylko na 5 minut. Jutro mam o 10.30 obrone magistra i wchodze pierwsza...:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
W komisji zamiast Pani Dziekan ( która jest fajna ) bedzie siedziala okropna rura...:angry::angry::angry::angry:

Będzie dobrze, trzymam kciuki:tak: Pierwszej zawsze jest lepiej wchodzic bo komisja jest nastawiona tak ok. :tak::-)

będzie dobrze!!! trzymam kciuku! :-)

Ola byc pierwszym na maturze czy obronie to LUKSUS!
Ty sie obronisz i bedziesz miała z głowy i nie bedziesz się stresowała czekajac w kolejce.
Ja np na maturze wchodziłam ostatnia i tylko podsłuchiwałam o co kogo pytali i bałam sie że dla mnie to tylko te najgorsze pytania zostana.
Wiec głowa do góry bedzie dobrze zobaczysz,nie ma inne opcji :tak:

Ola byc pierwszym na maturze czy obronie to LUKSUS!
Ty sie obronisz i bedziesz miała z głowy i nie bedziesz się stresowała czekajac w kolejce.
Ja np na maturze wchodziłam ostatnia i tylko podsłuchiwałam o co kogo pytali i bałam sie że dla mnie to tylko te najgorsze pytania zostana.
Wiec głowa do góry bedzie dobrze zobaczysz,nie ma inne opcji :tak:
Ja na obronie też ostatnia wchodziła i tyle się naczekałam i nastresowałam, że szok. Tez się bałam,że dla mnie najgorsze pytania zostaną:tak:
Pierwszym jest najlepiej:tak:

super że idziesz pierwsza niezdążysz się zestresować :-)odpowiesz im na pytania (a wiem ze dasz rade)i tylko na piwko oblewać a inni tam w majtki będą sikać:-)ps.a tą rurą się nieprzejmuj czasami to właśnie one dają fajne pytania i czasem jest lepiej u takich zdawać;-)

kochana pewnie ze będę trzymać kciuki za Ciebie nic się nie martw wszystko pójdzie dobrze i szybciutko ja tez byłam pierwsza i bylam potem zadowolona bo nie musiałam czekać aż przyjdzie moja kolej a zdarza sie ze sie wszystko przedłuża i jeszcze bardziej sie denerwować mozna a po co lepiej od razu mieć to z głowy

reklama
Ło Matko kochana toz to prawie jak pole namiotowe :rofl::laugh2::rofl2:
no prawie ale jestem zadowolona z takiego kawałka działki bo mam gdzie sobie nowy domek postawić bez kupowania działki a z drugiej strony dzieci będą sie miały gdzie wyszaleć a koszenie trawy to przyjemność tylko ze teraz przez te deszcze nie była koszona przez 2 tygodznie i jest na prawde wysoka juz i jest cieżko

Do góry