reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Bernadko mój słodziaczku jak Mamcia sie miewa?
I jak tam u Ciebie?
mama ma dziś wyciągane szwy i dreny tak że może już nie długo będzie w domku:tak::-):-):-)
a u mnie cóż duzo pracy ciągle jestem czymś zajęta i tak mi czas leci nawet nie zauważyłam ze mam już 16dc ale to dobrze taki miałam zamiar zapomnieć o tym

za tego słodziaka wielki buziak dla Ciebie **

Oczywiście z Agniesiak też sie zgadzam w kwestii testu Eve

mama ma dziś wyciągane szwy i dreny tak że może już nie długo będzie w domku:tak::-):-):-)
a u mnie cóż duzo pracy ciągle jestem czymś zajęta i tak mi czas leci nawet nie zauważyłam ze mam już 16dc ale to dobrze taki miałam zamiar zapomnieć o tym

za tego słodziaka wielki buziak dla Ciebie **

Oczywiście z Agniesiak też sie zgadzam w kwestii testu Eve
No cukiereczku jak juz szwy i dreny wyciagaja to faktycznie niebawem ja wypuszczą.
Polecam szare mydełko do przemywania rany to nie powinna sie "paprać" i szybko goić a później moze maść CEPAN(3 miesiace po operacji) ale jest na receptę jednak jest swietna ja ja miałam po cc i rana mnie nie ciagnęła i fajnie sie wygoiła
Buźki i dla Ciebie

Ostatnia edycja:
Ja sobie kliknęłam na ten suwaczek który ma EVE i tam wyczytałam,że Betę mogłabym zrobić w czwartek a testa w piatek ale "spokojnie" sobie poczekam do poniedziałku i jak @ sie nie zjawi to wtedy od razu pójde do laboratorium na Bete.
PREGNOLOGY

No cukiereczku jak juz szwy i dreny wyciagaja to faktycznie niebawem ja wypuszczą.
Polecam szare mydełko do przemywania rany to nie powinna sie "paprać" i szybko goić a później moze maść CEPAN(3 miesiace po operacji) ale jest na receptę jednak jest swietna ja ja miałam po cc i rana mnie nie ciagnęła i fajnie sie wygoiła
Buźki i dla Ciebie

dziękuję ci kochana za rady na pewno spróbujemy tych sposobów
jakoś mi się nic już nie chce robić skosiłam troche tej trawy ale nie chce mi sie reszty kosić a mam naprawde spore podwórko bo jakieś 30arów do skoszenia

EVE ja tez czekam na testowanko bo i nawet gdyby nie było dwóch kreseczek to bynajmiej wiesz na czym stoisz a mi te twoje objawy jakieś fasolkowe co warto zrobić i wiedzieć:tak:

reklama
Do góry