reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hej, oj kopie, kopie i to bardzo:) zwłaszcza około 22:-)
a jak się czuje Twoja mama?
mama coraz lepiej dziękuję czeka tylko kiedy jej pozwolą wyjsć do domu bo już jej sie bardzo nudzi w tym szpitalu z dala od domu woli dochodzić do siebie razem z nami

to musi być świetne uczucie czuć takie kopniaki w brzuszku :tak:

idę kochane ziemniaczki ugotować
bo mąż z pracy wroci głodny jak wilk a tu obiadu nie będzie to by dopiero była draka hehe

:-D:-D:-D
:szok::szok::szok:ale jak mój poród był taki ze już do parcia doszło i 3 parłam tylko nie szło wyprzeć synka i zaczeło tętno spadać i dlatego u mnie była cc ale myśle ze ogólnie już się przygotował bo doszło u mnie do pełnego rozwarcia tylko to parcie nie szło kurka niestrasz mnie kobito:baffled:
To ja tez tak miałam :szok: 7 godzin parłam i nic :-( az wkońcu podjeli decyzje,że mnie potna :baffled:

OLAPOLAP odezwij się
Ola na 15 miała mieć rozmowę o pracę także jeszcze troche potrzyma nas w niepewności :-(

jakoś mi się nie chcę dziś obiadu gotować ale mam lenia i taaakie mi gorąco ze się duszę
Ja własnie gotuje ziemniaczki młode :-D mam sałate ze śmietana i kotlety mielone
cześć Babeczki:):)
a wy znowu o jedzeniu:D:D: i to jeszcze o ciastach...pyszności:)
Agniesiak Gratuluję jeszcze raz:):)
Olapolap, jak poszło???? Obrona i rozmowa oczywiście!?!?!
Badaicka....trzymam kciuki:)
Bernadko, super że mamusia sie lepiej czuje.
Niunia, na sałatkę się piszę:) Uwielbiam:)
PM, jak dietkowanie??
Loree, Patrysiu, Kinguś, Gosiu, Kroptusiu, Olica jak się czujecie moje ciężarówki??
Buziaki dla całej ferajny BB:):)
Dziekuje za kciuki
BUZIOLKI

Podczytuję Was jak mogę dziewczyny, ale nie mam ostatnio weny:(:(
Robiłam dzisiaj LH i FSH rano, wyniki maja być dopiero w następną środę...I tak nie wiem czy nie za późno dzisiaj.
Umówiłam się na HSG - jadę w piątek. Niestety musze jechać sama a M. do mnie dojedzie jak wróci. Mam nadzieję że CRP wyjdzie dobrze i będą mi mogli zrobić to HSG...
To ja trzymam kciuki z pewnościa wszystko bedzie okiej :tak:

Witajcie,

Wpdałam pochwalić się swoim 22 i 5 dni ciązowym brzuchalem:-):-):-)na podryw to juz nie dam rady iśc, co?
Jaki malusi i śliczniusi :-)

Mój dzisiejszy teścik:tak::-D
No widzisz wcale nie sa takie blade kreseczki.
AGNIESIAK kreseczki super ja miałam też takie jak testowałam co teraz już chyba wierzycie że jest w brzusiu fasolka co :-D:-D
Przeciez cały czas wierzyłyśmy tylko,że Aga twierdziła,ze sa za blade i dla tego chciałyśmy zobaczyć :baffled:

reklama
Witajcie,

Wpdałam pochwalić się swoim 22 i 5 dni ciązowym brzuchalem:-):-):-)na podryw to juz nie dam rady iśc, co?

picture8683.jpg

ładniutki brzuszek,taki zgrabny,takze na podryw mozesz isc śmiało:-D;-)

Do góry