reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie,

Wpdałam pochwalić się swoim 22 i 5 dni ciązowym brzuchalem:-):-):-)na podryw to juz nie dam rady iśc, co?

picture8683.jpg

kobitko ty to kochana masz taki zgrabniutki brzusio :-)nie będziesz miec problemów z rostępami;-)

reklama
cześć Babeczki:):)
a wy znowu o jedzeniu:D:D: i to jeszcze o ciastach...pyszności:)

Niunia, na sałatkę się piszę:) Uwielbiam:)

Buziaki dla całej ferajny BB:):)

A zapraszam:-D
Lubuskie niedaleko Zielonej Góry, trafisz?
Tylko bez wpisowego i to na imieniny nie przychodź, bo tak Ci spiorę kocie futerko, że więcej się nie pokarzesz:-D

A tak w ogóle przepis na ciasto które piekłam gdzie ty moje wstecz znajdziesz, polecam, a sałatka to:

duszona pierś z kurczaka,
trzy kolory papryk świeżych,
czosnek,
ogórek świeży,
pomidor,
jajka,
groszek,
majonez,
przyprawy albo gotowy sos sałatkowy, najlepiej włoski w proszku może byc knora takie małe opakowania koszt ok 1zł za szt.

Wszystko w dowolnych ilościach mieszamy, doprawiamy i gotowe:-)

albo:
seler tarty ze słoiczka,
jaja,
kukurydza
majonez
sól
pieprz
jabłko
gotowany ziemniak
+ żółty ser starty

wymieszać, przyprawić i smacznego

Proste, łatwe sałateczki;-)

A na początek przystawka z herbatników i świeżo zrobionego dżemu wieloowocowego:-p

Ostatnia edycja:
Katarzynko śliczny zgrabny brzuszek masz!! jak się czujesz jak maleństwo kopie bardzo??

Niunia dzieki za przepisy wszystkie sobie skopiowałam i na pewno wypróbuje

Zajaczku kochany nie przepracowuj się tak, a badania na pewno wyjdą dobrze.

Buziaczek dla Was *

Witam Kinguś:-)
Dzień dobry :-)

mój nie jest za bardzo spostrzegawczy tak ze nie wiem czy cos zauważy
:-D:-D

Loree, Patrysiu, Kinguś, Gosiu, Kroptusiu, Olica jak się czujecie moje ciężarówki??
Dziękuje dobrze tylko trochę za gorąco dla mnie :baffled:

Umówiłam się na HSG - jadę w piątek. Niestety musze jechać sama a M. do mnie dojedzie jak wróci. Mam nadzieję że CRP wyjdzie dobrze i będą mi mogli zrobić to HSG...
Będzie dobrze, tyle kciuków będzie za Ciebie trzymanych, że nie będziesz się czuła sama :tak::tak:

a potem chce iść na spacerek chociaz powoli dostaje lenia
Mi to się nawet nie chce nosa z domu wystawić a wieczorem to pójdę na spacer ale po sklepie ;-)

Wpdałam pochwalić się swoim 22 i 5 dni ciązowym brzuchalem:-):-):-)na podryw to juz nie dam rady iśc, co?
Śliczny brzusio:-D:-D
Mój już się robi piłeczkowaty ;-) w środę robię zdjęcie to się pokażę ;-)

reklama
Do góry