reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

No i juz wróciłam. Znowu burza. Czy to się kiedys skończy? Odkąd wróciłam z Turcji nie było w ogóle ładnej pogody. Ile mozna siedziec w domu?
U mnie 28 stopni okropnie duszno. Siedzę w domu nawet nosa na dwór nie wystawiam. Tylko korzystam i piorę ręczniki powinny szybko wyschnąć :tak:
teraz zmienialm na odliczanie stazu malzenstwa :-) bedzie latwiej! :-) a ja wlasnie pbrobuje zjesc kanapke .... boli jak nie wiem ....
Trzeba było zostawić;-);-) Ojejku, pewnie teraz łatwiej wszystko płynne jeść.
Kinguś a jak Ty się czujesz??.
Dziękuje dobrze tylko dla mnie to trochę za gorąco jest. Później się wybieram na zakupki bo wszystkie bluzki na ramiączka przyciasne w biuście :baffled:

OLAPOLAP
odezwij się

a ja byłam dziś u fryziera i zmieniłam troche moja fryzurkę i bardzo jestem ciekawa treakcjii mojego meżulka :happy2::happy2:
Na pewno się spodoba ;-);-)choć mój czasem nie widział różnicy ;-)

reklama
U mnie 28 stopni okropnie duszno. Siedzę w domu nawet nosa na dwór nie wystawiam. Tylko korzystam i piorę ręczniki powinny szybko wyschnąć :tak:

Trzeba było zostawić;-);-) Ojejku, pewnie teraz łatwiej wszystko płynne jeść.

Dziękuje dobrze tylko dla mnie to trochę za gorąco jest. Później się wybieram na zakupki bo wszystkie bluzki na ramiączka przyciasne w biuście :baffled:

OLAPOLAP odezwij się

Witam Kinguś:-)

A co do włosów hehe to moje siostry wiedza jaki mój M jest spostrzegawczy tzn.on sam mówi jakie mam mie ć jak coś się nie podoba szybko zmieniac hehe az będzie dobrze tak więc byłam blond powiedział spowrotem na czarno no i mam czarne :-p

A co do włosów hehe to moje siostry wiedza jaki mój M jest spostrzegawczy tzn.on sam mówi jakie mam mie ć jak coś się nie podoba szybko zmieniac hehe az będzie dobrze tak więc byłam blond powiedział spowrotem na czarno no i mam czarne :-p

mój nie jest za bardzo spostrzegawczy tak ze nie wiem czy cos zauważy a kolor to też mam ochotę zmienić bo farbuję na czarno ale wiem ze trudno jest coś innego na czarne połozyć bo i tak czarne wychodzi tylko odrosty łapią nowy kolor

cześć Babeczki:):)
a wy znowu o jedzeniu:D:D: i to jeszcze o ciastach...pyszności:)
Agniesiak Gratuluję jeszcze raz:):)
Olapolap, jak poszło???? Obrona i rozmowa oczywiście!?!?!
Badaicka....trzymam kciuki:)
Bernadko, super że mamusia sie lepiej czuje.
Niunia, na sałatkę się piszę:) Uwielbiam:)
PM, jak dietkowanie??
Loree, Patrysiu, Kinguś, Gosiu, Kroptusiu, Olica jak się czujecie moje ciężarówki??
Buziaki dla całej ferajny BB:):)

Podczytuję Was jak mogę dziewczyny, ale nie mam ostatnio weny:(:(
Robiłam dzisiaj LH i FSH rano, wyniki maja być dopiero w następną środę...I tak nie wiem czy nie za późno dzisiaj.
Umówiłam się na HSG - jadę w piątek. Niestety musze jechać sama a M. do mnie dojedzie jak wróci. Mam nadzieję że CRP wyjdzie dobrze i będą mi mogli zrobić to HSG...

Loree, Patrysiu, Kinguś, Gosiu, Kroptusiu, Olica jak się czujecie moje ciężarówki??

ja teraz czuje sie odbrze właśnie gotuje sobie dokładke ziemniaczków bo dalej jeść mi się chce:-pa potem chce iść na spacerek chociaz powoli dostaje lenia ale myśle że spacerek bedzie zaliczony trzeba iść na powietrze bo to siedzenie w domku niestety dobija:baffled:no i skorzystam dopuki czuje sie ok bo wieczorem pewnie jak flaki z olejem bede się czuć:sorry2:

Nie martw się na pewno bedą wyniki dobre i wszystko się uda:tak:

reklama
Witajcie,

Wpdałam pochwalić się swoim 22 i 5 dni ciązowym brzuchalem:-):-):-)na podryw to juz nie dam rady iśc, co?

picture8683.jpg

Do góry