reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
wiec mniej wiecej minelo juz 10 dni od owulacji, tak :tak: moim zdaniem w czwartek mozesz zatestowac :happy:
no tez tak mysle, dzis wtorek, nie wiem czy do czwartku wytrzymam:zawstydzona/y: a drugiej strony lepiej byloby gdybym testowala w sobote, bo w piatek mam egzamin z prawka i jak sie okaze w czwartek czy piaek rano ze jestem w ciazy to przeciez sie wogole nie bede mogla skupic!!! oo ranyyyy jakas masakra....

no tez tak mysle, dzis wtorek, nie wiem czy do czwartku wytrzymam:zawstydzona/y: a drugiej strony lepiej byloby gdybym testowala w sobote, bo w piatek mam egzamin z prawka i jak sie okaze w czwartek czy piaek rano ze jestem w ciazy to przeciez sie wogole nie bede mogla skupic!!! oo ranyyyy jakas masakra....

No to kochana wszystko zalezy od Ciebie kiedy zatestujesz :tak:

Trzymam kciuki za egzamin :happy:

kingus a ty jak sie czujesz?? bablyss a u ciebie jak??:-)
marzenko a więc jest tak ja wczesniej pisalam, zrobilam ten drugi test i tak samo jak w pierwszym jest ta kreska ale taka słaaabiusienka wydaje mi się ze jest slabsza niz na tym pierwszym,(to inny test) no nic, czekam na @ nie ide na bete z powodow o ktorych pisalam wczoraj
a ta kreska (pierwszy tescik) jest podobna do testu, ktory umiescila dziewczyna w albumie niejaka Aleks91, no ale ten drugi test ma słabsza, ale jest widoczna moja kolezanka byla u mnie wczoraj i tez mowi ze jest ta kreseczka.Ale ja jestem nastawiona na @

a tak wogole , to ja czekam na twoje testowanko i twoje szczęscie:-) pamiętam o tobie;-)
to bardzo przykre o czym opowiadasz(kolezanka) biedna rodzina strasznie mi ich szkoda:-(

marzenko a więc jest tak ja wczesniej pisalam, zrobilam ten drugi test i tak samo jak w pierwszym jest ta kreska ale taka słaaabiusienka wydaje mi się ze jest slabsza niz na tym pierwszym,(to inny test) no nic, czekam na @ nie ide na bete z powodow o ktorych pisalam wczoraj
a ta kreska (pierwszy tescik) jest podobna do testu, ktory umiescila dziewczyna w albumie niejaka Aleks91, no ale ten drugi test ma słabsza, ale jest widoczna moja kolezanka byla u mnie wczoraj i tez mowi ze jest ta kreseczka.Ale ja jestem nastawiona na @

a tak wogole , to ja czekam na twoje testowanko i twoje szczęscie:-) pamiętam o tobie;-)
to bardzo przykre o czym opowiadasz(kolezanka) biedna rodzina strasznie mi ich szkoda:-(

na tez za ciebie trzymam strasznie kciuki!! moze @ nie przylezie:tak: ja lece sprzatac bo na 15-sta mam do pracy, a moj pies sie teraz tak leni , zmienia sierść ,że masakre mam w domu :baffled:

Witajcie:-)
Widze,ze wiekszosc ze staraczek 2008 siedzi na tym watku:tak:Poznaje po nickach;-)Moze mnie tez jeszcze pamietacie.......
Ja jakos tak czasem klikam na staraczkac 2009 i mamusie jako staraczki poraz drugi,tu niezagladalam zaduzo tu watkow podobnych:baffled:

U mnie dalej echo,ale widze swiatelko po zmianie lakarza ktory dal mi nadzieje i moze juz na wiosne lub wszesniej bedzie fasolka,robione mialam wszyszkie badania hormonalne tarczyca itd,wyniki mam miec pojutrze.Clo w nastepnym cyklu ale inaczej dawkowana i 13dc wizyta wkoncu bede miec monitorowane:-)
Ten co codzilam do niego do tej pory nierobil mi zadnych badan,powiedzial,ze niema koniecznosci monitorowania,dawania zadnych tabletek w drugiej fazie cyklu itd zwalil moj problem na palenie:confused:
Teraz czuje,ze dobrze trafilam:-)to moj lekarz ktory prowadzil oja pierwsza ciaze,przestalam do niego chodzic bo tu mialam blizej.
No i u mnie problem ,ze pecherzyki za malo rosna.

Ok sie rozpisalam.
Kochane trzymam za was kciuki bardzo mocno,za szybkie zafasolkowanie:-)

reklama
Witajcie:-)
Widze,ze wiekszosc ze staraczek 2008 siedzi na tym watku:tak:Poznaje po nickach;-)Moze mnie tez jeszcze pamietacie.......
Ja jakos tak czasem klikam na staraczkac 2009 i mamusie jako staraczki poraz drugi,tu niezagladalam zaduzo tu watkow podobnych:baffled:

U mnie dalej echo,ale widze swiatelko po zmianie lakarza ktory dal mi nadzieje i moze juz na wiosne lub wszesniej bedzie fasolka,robione mialam wszyszkie badania hormonalne tarczyca itd,wyniki mam miec pojutrze.Clo w nastepnym cyklu ale inaczej dawkowana i 13dc wizyta wkoncu bede miec monitorowane:-)
Ten co codzilam do niego do tej pory nierobil mi zadnych badan,powiedzial,ze niema koniecznosci monitorowania,dawania zadnych tabletek w drugiej fazie cyklu itd zwalil moj problem na palenie:confused:
Teraz czuje,ze dobrze trafilam:-)to moj lekarz ktory prowadzil oja pierwsza ciaze,przestalam do niego chodzic bo tu mialam blizej.
No i u mnie problem ,ze pecherzyki za malo rosna.

Ok sie rozpisalam.
Kochane trzymam za was kciuki bardzo mocno,za szybkie zafasolkowanie:-)

hej ja Cię pamiętam:-)

Ja tez zmieniłam lekarza i tak samo jak ty, widzę nadzieję:-) mam nadzieję ze i ty i ja i reszta staraczek, szybko zajdziemy w ciążę:tak:życzę Ci tego

Do góry