reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ja jak sie chce uspokoić..kupuje lub pozyczam od znajomych puzzle - musza byc duże.. i układam..wtedy ciężko mnie oderwać tylko układam i układam..kombinuje..uwielbiam to!

reklama
ja bralam od samego poczatku jak tylko na tescie pokazaly sie II krech...no ale nic z tego...niepomogla .....ale kolezanka brala do samego konca ciaz i urodzila zdrowego synka.....

dzeni4 dziękuję za odpowiedź a chciałam jeszcze zapytać czy jak brałas luteinę to @ sama przyszła mimo ciągłego brania czy może musiałaś po jakimś czasie odstawić luteine żeby @ siię pojawiła?:confused:

a tak wogóle to... DZIEŃ DOBRY.......

Ostatnia edycja:
Dzien dobry dziewczynkom:-)

Boli mnie troche kregoslup,i dalej mam plamienia,chyba przyjdzie w piatek albo wczesnie cos tak czuje:-(temp dzisiaj 36,9...

milego dnia dla wszytkich staraczek:-)

czesc dziewczyny;-)
cos ostatnio mało sie dzieje u nas tutaj, staraczki gdzies poznikaly.....
ja pracuje ostatnio duzo i jakos nie mam kiedy tyle pisac.... dzis mialam miec wolne a tu musze na 15-sta do pracy isc za kolezanke w ciąży....
u mnie wciąż cycuchy bolą , zadnych innym objawów nie mam.... pewnie przylezie ta wstretna małpa....:-(
buziolki

:no:wczoraj odwiedzila mnie znjaoma, okazalo sie ze jest w ciąży juz prawie 5 miesiac. Ale opowiedziala mi swoja historie az mi sie wlpsy zjezyly..... :szok: Jest to jej 6!! ciąża.... wszystkie straciła... i to nie na początku, jedno dziecko pare godzin po porodzie zmarlo z powody wielkiej wady serca ktorej ginekolog nie wykryl!!:no::szok::no: drugie musiala w 6 miesiacu urodzic martwe....:no: reszte donosila do 3-4 miesiaca.... matko, jak mi to opowiadala to myslalam ze pade plackiem....
byla u roznych specjalistow nikt nie wiedzial dlaczego..... po wszystkich badaniach okazalo sie ze ona z mezem sa calkowicie zdrowi.... trafila wkoncu do jakiejs babki w szczecinie ktora po badaniach stwierdzila ze jest ona ofiarą niedbalstwa lekarzy!!!:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y: rok czasu przygotowywalo ja do kolejnej ciazy i powiedziala ze tym razem wszystko bedzie dobrze.... teraz jest w piatym miesiacu, co miesiac jezdzi do szczecina na badania.... a dodam ze z zajsciem w ciaze nie ma zandego problemu , za kazdym razem zachodzila od razu jak tylko chciala....

mowie wam caly dzien wcozraj myslalam o niej, jakas masakra co niektorzy muszą przejsc takie pieklo......

:no:wczoraj odwiedzila mnie znjaoma, okazalo sie ze jest w ciąży juz prawie 5 miesiac. Ale opowiedziala mi swoja historie az mi sie wlpsy zjezyly..... :szok: Jest to jej 6!! ciąża.... wszystkie straciła... i to nie na początku, jedno dziecko pare godzin po porodzie zmarlo z powody wielkiej wady serca ktorej ginekolog nie wykryl!!:no::szok::no: drugie musiala w 6 miesiacu urodzic martwe....:no: reszte donosila do 3-4 miesiaca.... matko, jak mi to opowiadala to myslalam ze pade plackiem....
byla u roznych specjalistow nikt nie wiedzial dlaczego..... po wszystkich badaniach okazalo sie ze ona z mezem sa calkowicie zdrowi.... trafila wkoncu do jakiejs babki w szczecinie ktora po badaniach stwierdzila ze jest ona ofiarą niedbalstwa lekarzy!!!:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y: rok czasu przygotowywalo ja do kolejnej ciazy i powiedziala ze tym razem wszystko bedzie dobrze.... teraz jest w piatym miesiacu, co miesiac jezdzi do szczecina na badania.... a dodam ze z zajsciem w ciaze nie ma zandego problemu , za kazdym razem zachodzila od razu jak tylko chciala....

mowie wam caly dzien wcozraj myslalam o niej, jakas masakra co niektorzy muszą przejsc takie pieklo......

Smutne, ja bym chyba nie przezyla tylu strat :no:
dzeni4 dziękuję za odpowiedź a chciałam jeszcze zapytać czy jak brałas luteinę to @ sama przyszła mimo ciągłego brania czy może musiałaś po jakimś czasie odstawić luteine żeby @ siię pojawiła?:confused:

Pysiu, luteine czy duphaston bierze sie 10 dni i po ok 3-4 dniach od odstawienia pojawia sie @

Ostatnia edycja:
reklama
Smutne, ja bym chyba nie przezyla tylu strat :no:
ja tez nie...:zawstydzona/y: ona powiedziala, ze to jest jej ostatnia próba..... jeśli teraz sie nie uda to już odpuszcza sobie i nie bedzie nigdy w ciąży.... smutne to strasznie.... eh...

a ja chyba kupie test bo przeciez nie moge wytrzymac....

kingus a ty jak sie czujesz?? bablyss a u ciebie jak??:-)

Do góry