reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczynki, która z Was brała luteinę, czy moze udało sie po niej którejs z was donosić ciązę, bo z tego co wiem to ona podnosi progesteron, a i jeszcze jedno , od którego dnia cyklu lekarz zalecił Wam jej branie?:confused:
ja bralam od samego poczatku jak tylko na tescie pokazaly sie II krech...no ale nic z tego...niepomogla .....ale kolezanka brala do samego konca ciaz i urodzila zdrowego synka.....

Bobo kochana widze ze i ty zdajesz egzamin na prawo jazdy kiedy masz egzamin ja juz drugi niestety bede miec 10 marca ale mam nadzieje ze tym razem sie uda bo nie boje sie jezdzic i bardzo bym juz chciala pykac sobie do pracy autkiem:tak::sorry2:

Jeszcze raz dobranoc kochane i slodkich snow zycze wszystkim staraczkom:tak::-D

Ja w ogole zapiasalam sie na kurs wrzesnien 2007,,pierw szkola potem jazdy i potem znow szkola,mielismy jazdy po ciemku i byla pierwsz pomoc..i w lato myslalam ze sie przyloze to zalicze egzamin ale slub i wyjazd po slubie a potem w pracy mialam problemy i swieta i tak czas mija,ja jeszcze sie nie zglosilam na egzamin,a tu w norwegii jezdzi sie samemu z osoba ktora ukonczyla 25 lat wiec nakleiamy L i mykam po miescie...niezle mi idzie,wiec musze zdac ten egzamin potem musze czekac 6 mc zeby podejsc do jazdow,,koszmar.norwegia to Wielki Slimak..tak tu wszystko wolano:-(
kochana dobrej nocki i kolorowych snow.:-)..oj wczesnie wstajesz!:baffled:

reklama
Do góry