reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

A u mnie nic nowego, czekam sobie na @ i jak narazie jej nie ma :no: a to juz 39 dc :shocked2: brzuch i jajniki pobolewaly mnie w tamtym tyg wiec myslalam ze @ sie zbliza a tu dupa, ehhhh co ja mam z tymi cyklami:wściekła/y:

Nie wiem co mi sie stalo z sutkiem ale mi zsinial :szok: i tylko jeden :baffled: ani mnie nie boli ani nic tylko jest siny :confused:
A może warto testa zrobic?;-)

Witam

Napisałam długiego posta i coś nacisnęłam i wszystko poszło.........
przepraszam nie dam rady pisać od początku ale się wkurzyłam :angry::angry:
Pozdrawiam
Ah, Kochana ja tez tak nieraz mam. Wściec się można.. człowiek tyle nastuka a potem to gdzieś "jakimś cudem";-)znika:-D

reklama
Ja tez tak mam że mi wszystko się wymarze dlatego ja powracam do postów na BB a potem jeszcze raz klikam odpowiedz i spowrotem sa zacytowane posty na które chciałam odpowiedzieć no ale najgorsze odnowa odpowiedzi pisać no cóż widocznie jest tu przy spacji jakiś klawisz(bo przeważnie tam gdzieś klikne)to mi wcina wszystko:dry:

LILU ZANIEPOKOJONA jeszcze raz zdrówka dla rodziców oby było wszystko dobrze:tak:

dzien-do-brrrrrrrrrry
wlasnie wrocilam z pracy, siadlam na dupsko i mi sie nic nie chce :baffled: Kochany moj M robi obiado/kolacje wiec ja moge troche nogi wyciagnac (byle nie za mocno bo sie muchy zleca :-))
Jak wam minol dzionek????

Hej Olesia!!

Odpoczywaj sobie po pracy, bo pewnie jutro od nowa...
Ja dzisiaj miałam dzien lenia, wczoraj byliśmy u znajomych na wódeczce i dzisiaj dochodze do siebie, ale właśnie jestem w trakcie prasowania:-)​

kochana nie wtykaj broń boże nigdzie patyczka. Jak najszybciej z tym do lekarza! Takie coś miałam i było to zapalenie ucha środkowego, nie można grzebać patyczkami i dostałam antybiotyk (najsilniejszy augumentin) + krople/zawiesina atekortin do ucha i oczu

juz mi przeszlo, dziekuje za rade i troske

Malwina:):) witamy BACK :-)

PM Olus milego opalania

Agniesia kuruj sie, a jak powtorzysz testa to wysylaj fotke, jeszcze raz GRATULUJE

Olica pewnie ze ci wybaczymy nieobecnosc, powrot M to wystarczajace wytlumaczenie.

Mari27 "Ps Zapomnialam u mnie @ ani sladu wiec pewnie trzeba bedzie wywolywac :(((((" przemawia przez ciebie pesymizm, a moze... sie udalo

Patrysia, dziwne jak bardzo zmieniaja sie nasze zapachowe upodobania w blogoslawionym stanie.

Lilu bardzo sie ciesze, ze z tata duzo lepiej, oby tak dalej 3mam kciuki.

Kingus zlosliwosc rzeczy martwych :baffled:

Witam wszystkie pozostale BBowiczki.

jutro wolne, odwalilam swoje w ten weekend
Ja od jutra mam bliźniaczki u siebie (przyjeeżdżają na tydzień). Więc skończy się spania do 10 i leniuchowanie, ale co tam uwielbiam dziewczynki więc jakoś to zniosę:-D A jeszcze muszę się przygotować do obrony, mam ją w przyszły poniedziałek i mój promotor wysłał mi 2 pytania, które mi zada, ale nie są to pytania ściśle z mojej pracy , więc coś tam muszę się pouczyć. Nie wiem też czy mojemu recenzentowi nie strzeli coś do głowy i nie zada jakiegoś pytania, a nie chciałabym wyjść na debila, co prawda promotor obiezywał, że zrobi tak, żeby tamten nie zadał żadnego pytania, ale to nigdy nie wiadomo...​

Agniesiak - wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A u mnie nic nowego- nie mialam was czasu podczytywac w weekend bo goscie sie nam zjechali i co?? 60 stron - szalenstwo. Wybaczcie ale nie przeczytam bo zanim skoncze to usne:tak::tak::-):-)
Bylismy dzis na pikniku lotniczym i nie wytrzymalam za dlugo - biedny synus nie mogl zostac do konca bo tak mi slabo bylo i musielismy sie wczesniej zmyc...
co slychac u was??

reklama
Jestem po działkowaniu - u nas dzisiaj było ponad 30 na termometrze i wielkie słońce. Opalilismy się pięknie. Kosiłam trawę, zrywałam truskawki i czereśnie, zrobilismy grilla - fajnie było..A było by bosko gdyby nie te piekące plecki i dekolt...
Obrona w środę...we wtorek spotkanie z promotorem - jeszcze mam nadzieję że poda nam jakies pytania bo jak nie to zwątpię...

Olapolap - TRZYMAM KCIUKI Z JUTRO!!!

Do góry