reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ja z moim M właśnie wróciłam od znajomych i za chwilke coś zjemy,bo sie głodna stałam:tak::-)Pogoda się troszke popsuła i chłodno się zrobiło,ale takie są uroki lata:tak:

reklama
Jak piszecie, że u was jest słoneczko i wysoka temperatura, to mi się nie chce wierzyć, u nas już od dawna tylko leje, wieje i jest zimno. Kiedy to słoneczko do mnie zawita???
Skończyłam prasowanie:-)​

Witam się!

My dziś spaliśmy u mojej siostry po tym wieczorze panieńskim - wczoraj mój M i szwagier pilnowali siostrzenicy - spać poszła o 23.30:szok:

wróciliśmy do domku i dalej poszłam spać:zawstydzona/y:

Olapolap - jutro obrona - powodzenia:tak:

Loree - mam gdzieś rzuty to poszukam i jutro wkleję - dziś wpadłam tylko na chwilkę:tak: a rzeczywiście będziemy mieć na dole tylko kuchnię, salon i małą łazienkę a na górze 3 sypialnie i dużą łazienkę:tak: - dom nie jest taki duży - około 140 metrów - a teraz mamy 58 to dla nas wielka różnica:szok:

Kaprycha - kiedy dokładnie masz zabieg? ale Ty nie masz tak jak koleżanka z pracy z komórką jajową innej kobiety tylko swoją, tak?:sorry2:

Lolitko - jak dobrze pamiętam to Ty na początku sierpnia zabieg?

Olesia - jaka Ty jesteś chudziutka - laska, aż miło się patrzy:tak:

Agniesiak - jeszcze raz gratulacje:tak:
A tak swoją drogą - pzrejrzałam inne wątki i widziałam, żę na BB był wysyp fasolek - mam nadzieję, że to dobra passa i dalej będzie trwać:-)

Gosiu, Loree, Kinguś, Zaniepokojona, Eve, Martynka, Wikulaa, Zajączku, Lilu, Marzenixx, Hanka, Katarzynka, Kroptusia, Badaicka, OlaPM, Nektarynka, Patrysia, Madzia, Olica - buziaki dla Was:-)

Szafirku, Makaronka, KarolaDe, Babo, Domelka - gdzie Wy jesteście
Pozdrawiam wszystkie Dziewczynki:tak:

LILU ZANIEPOKOJONA jeszcze raz zdrówka dla rodziców oby było wszystko dobrze:tak:

Lilu bardzo sie ciesze, ze z tata duzo lepiej, oby tak dalej 3mam kciuki.

.

(Nie) dziekuje zeby nic nie zapeszyc ;-)

Witam się!

Gosiu, Loree, Kinguś, Zaniepokojona, Eve, Martynka, Wikulaa, Zajączku, Lilu, Marzenixx, Hanka, Katarzynka, Kroptusia, Badaicka, OlaPM, Nektarynka, Patrysia, Madzia, Olica - buziaki dla Was:-)

Dziekuje, dla Ciebie rowniez buziaki :-)

AGNIESIAK85 - GRATULUJE :-D

A co do testow to ja testu nie robie :no: bo i tak wiem ze bedzie jedna kreska,wiec po co mam sobie nerwy szarpac :baffled: Tylko niech ta wredna @ przyjdzie !!! :angry:

Kaprycha - kiedy dokładnie masz zabieg? ale Ty nie masz tak jak koleżanka z pracy z komórką jajową innej kobiety tylko swoją, tak?:sorry2:

Siema slonce :-D:-)

Qrka ale walnelas posta :szok: Chyba o nikim nie zapomnialas, niezle, niezle:cool2:
Co do mojego zabiegu, to 8 lipca mam wizyte i wtedy sie mniej-wiecej dowiem, kiedy bede miala zabieg. U mnie problemem sa tylko (lub az) zablokowane jajowody, czyli z owulka i hormonami jest wszystko ok, wiec bede miala zabieg ze swoja komorka jajowa. Tak, czy inaczej staram sie poki co nad tym zbyt duzo nie zastanawiac. Spokojnie sobie czekam. Jak ma byc tak bedzie, raczej nie mam na to wplywu :dry:
Dzieki kochana za pamiec. Tak o wszystkich pamietalas, ze o sobie niewiele napisalas - moja Ty altruistko:-D:-):-D

Buziak :sorry2:

Andziu dziekuje za komplement, u mnie to rodzinne, moja kochana Usia taka sama (ona ma nawet problemy z przytyciem, kiedys sie smialam ze bedze ja karmic jak ges przez rurke :-))
Ja musze sie pilnowac ze slodyczami, baaaaaaaardzo lubie podjadac, jak tyje idzie mi tylko w uda :-( szkoda ze nie w cycuszki.

Siema slonce :-D:-)

Qrka ale walnelas posta :szok: Chyba o nikim nie zapomnialas, niezle, niezle:cool2:
Co do mojego zabiegu, to 8 lipca mam wizyte i wtedy sie mniej-wiecej dowiem, kiedy bede miala zabieg. U mnie problemem sa tylko (lub az) zablokowane jajowody, czyli z owulka i hormonami jest wszystko ok, wiec bede miala zabieg ze swoja komorka jajowa. Tak, czy inaczej staram sie poki co nad tym zbyt duzo nie zastanawiac. Spokojnie sobie czekam. Jak ma byc tak bedzie, raczej nie mam na to wplywu :dry:
Dzieki kochana za pamiec. Tak o wszystkich pamietalas, ze o sobie niewiele napisalas - moja Ty altruistko:-D:-):-D

Buziak :sorry2:

Kochana - ja pisałam troszkę wczoraj i przedwczoraj o starankach swoich więc nie ma co się rozpisywać codziennie - a Przeczytałam Twoje posty o tej koleżance i Twoim lęku przed i tych wszystkich wątpliwościach, że zdębiałam - myślałam, że coś przeoczyłam:sorry2:

Strasznie mocno trzymam za Ciebie kciuki:tak:

Olesiu - mi idzie w brzuszysko:szok:

Ja musze sie pilnowac ze slodyczami, baaaaaaaardzo lubie podjadac, jak tyje idzie mi tylko w uda :-( szkoda ze nie w cycuszki.

Ja mam ten sam problem :dry:
Przez ostatnie 2 lata przytulam 13 kg w tym w miedzy czasie zgubilam 3 wiec mam 10 kg na +
i wszystko poszlo w uda,posladki a najbardziej w brzuch :wściekła/y: a cycuszki jak byly malutkie tak sa :no: ehhhh.

reklama
Do góry