madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja z moim M właśnie wróciłam od znajomych i za chwilke coś zjemy,bo sie głodna stałam:-)Pogoda się troszke popsuła i chłodno się zrobiło,ale takie są uroki lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LILU ZANIEPOKOJONA jeszcze raz zdrówka dla rodziców oby było wszystko dobrze
Lilu bardzo sie ciesze, ze z tata duzo lepiej, oby tak dalej 3mam kciuki.
.
Witam się!
Gosiu, Loree, Kinguś, Zaniepokojona, Eve, Martynka, Wikulaa, Zajączku, Lilu, Marzenixx, Hanka, Katarzynka, Kroptusia, Badaicka, OlaPM, Nektarynka, Patrysia, Madzia, Olica - buziaki dla Was:-)
Kaprycha - kiedy dokładnie masz zabieg? ale Ty nie masz tak jak koleżanka z pracy z komórką jajową innej kobiety tylko swoją, tak?
Siema slonce :-)
Qrka ale walnelas posta Chyba o nikim nie zapomnialas, niezle, niezle
Co do mojego zabiegu, to 8 lipca mam wizyte i wtedy sie mniej-wiecej dowiem, kiedy bede miala zabieg. U mnie problemem sa tylko (lub az) zablokowane jajowody, czyli z owulka i hormonami jest wszystko ok, wiec bede miala zabieg ze swoja komorka jajowa. Tak, czy inaczej staram sie poki co nad tym zbyt duzo nie zastanawiac. Spokojnie sobie czekam. Jak ma byc tak bedzie, raczej nie mam na to wplywu
Dzieki kochana za pamiec. Tak o wszystkich pamietalas, ze o sobie niewiele napisalas - moja Ty altruistko:-)
Buziak
Ja musze sie pilnowac ze slodyczami, baaaaaaaardzo lubie podjadac, jak tyje idzie mi tylko w uda :-( szkoda ze nie w cycuszki.