Agniesiak85
Fanka BB :)
WIECZORnie wiem czy dobry, jakis taki nijaki, pospalam sie i jestem teraz pol przytomna. Co tam sie dzisiaj dzialo??? Cos mi sie rzucilo w oczeta, ze Agniesia powtozyla test i wyszly znowu II krechy, A NIE MOWILAM
Agnieszko wielkie gratulacje
Tak wyszły dwie krechy Co prawda druga znów blada ale są
No własnie nie wyszły mocne i chciałyśmy fotke ale Aga uciekła do małza i nie dała
a nawet jej tłumaczyłam jak z makro cyknac zeby sie nie rozmazywały:-(
Nie doczytałam wczoraj wszystkich postów:-( Możesz mi napisac jeszcze raz??Proszę:-)
jak mogla nam uciec, MY CHCEMY ZOBACZYC KRECHY, chociaz tyle cudze ale ciazowe, owulacyjne juz mnie nudza
Kochane, za tydzień znów zrobie testa to może już będzie wyraźna druga kreseczka. Może teraz wyszły słabe bo przeziębiona jestem?? Katar mnie męczy i ból gardła
Przesyłam fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Przesyłam fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~