reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Agniesiak ale miła niespodzianka,
MEGA GRATULACJE!!!

Witam się:-)

Agniesia kuruj sie, a jak powtorzysz testa to wysylaj fotke, jeszcze raz GRATULUJE

Agniesiak - wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agniesiak - jeszcze raz gratulacje:tak:
A tak swoją drogą - pzrejrzałam inne wątki i widziałam, żę na BB był wysyp fasolek - mam nadzieję, że to dobra passa i dalej będzie trwać:-)

AGNIESIAK85 - GRATULUJE :-D

A co do testow to ja testu nie robie :no: bo i tak wiem ze bedzie jedna kreska,wiec po co mam sobie nerwy szarpac :baffled: Tylko niech ta wredna @ przyjdzie !!! :angry:
Dziękuję dziewczyny:tak::-):-):-) Jeszcze w to nie moge uwierzyc:-p dopiero za jakieś dwa tygodnie jak pójde do lekarza i zobaczę na monitorze mojego bejbiszonka to dopiero chyba uwierzę:-D
Kochana Lilu a może wredne @sko nie przyjdzie;-):-)

tak z innej beczki, dziewczyny jak bila was cycuszki przed @ to bola was calymi dniami czy tylko momentami, mnie bola bardziej na wieczor :szok: troche to dziwne

Ja to w sumie nie wiem - wydaje mi się, że bolą mnie falami - czasami mocniej czasami wcale:baffled:

Żegnam się - u mnie kolejna burza za oknem
Dobrej nocy

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny:tak::-):-):-) Jeszcze w to nie moge uwierzyc:-p dopiero za jakieś dwa tygodnie jak pójde do lekarza i zobaczę na monitorze mojego bejbiszonka to dopiero chyba uwierzę:-D

Kochana Lilu a może wredne @sko nie przyjdzie;-):-)

No wiesz kochana wszystko zalezy od tego z jakiego powodu ma sobie nie przyjsc,bo jezeli tak poprostu bo jej sie nie chce, to nie lepiej przyjdzie :angry: bo inaczej ktoregos dnia nie wytrzymam i nakope jej do dup... :wściekła/y: hehe :-D

tak z innej beczki, dziewczyny jak bila was cycuszki przed @ to bola was calymi dniami czy tylko momentami, mnie bola bardziej na wieczor :szok: troche to dziwne

Ja nie pomoge bo mnie te moje lorzeszki nie bola przed @ :sorry2:

reklama
Do góry