reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Troche nawalilam w tym miesiacy bo powinnam zrobic hormonki w 2dc i 21dc. Pierwsze to mi sie wstac nie chcialo bo mialam ciezkie dni w pracy i zle sie czulam przez @ a drugie przegapilam bo dalam sobie na luz z liczeniem dni i bylam juz w 23dc jak sie skapowalam :baffled: Wiec musze sie sprezyc w nastepnym cylku.
No to patrząc na suwaczek to juz niedługo,choc może jednak jakis ninja zadziałał tam na Majorce i wogóle nie zdązysz zrobić tych badań ;-):-D

Ostatnia edycja:
reklama
No to patrząc na suwaczek to juz niedługo,choc może jednak jakis ninja zadzaiłał tam na Majorce i wogóle nie zdązysz zrobić tych badań ;-):-D

nie ludze sie bo przytulalismy sie tylko x2 i to nie w te dni co NAJ a potem nie moglam bo sie zle czulam, do tego bralam antybiotyki wiec pewnie nic nie wyszlo. Bola mnie cycuszki i brzucho na @. Wiec jak sama widzisz dupa blada.

Oleńko ja niestety znikam bo Pawel goni mnie do kąpieli.:happy2:
Z rana jedziemy na giełde rozglądnąc się za piecem dla teściowej bo wlaśnie stary "sie skończył":-(
Buziaczki dla Ciebie i trzymam mocno kciuki za laparoskopie i TEGO JEDYNEGO NINJA

a jeszcze cos mi w uchu strzela :angry: Jakby ktos numer telefonu wyktecal (pamietacie te stare telefony z tarcza) o matko jaki drazniacy dzwiek.
Jak sie mam tego pozbyc, juz wtykalam sobie patyczki do czyszczenia ale nie pomaga :no:

kochana nie wtykaj broń boże nigdzie patyczka. Jak najszybciej z tym do lekarza! Takie coś miałam i było to zapalenie ucha środkowego, nie można grzebać patyczkami i dostałam antybiotyk (najsilniejszy augumentin) + krople/zawiesina atekortin do ucha i oczu

Witajcie dziewczynki !!!!

Pewnie mało kto mnie już pamięta :zawstydzona/y: strasznie długo mnie nie było....szkoła, szkoła i jeszcze raz szkoła + milion innych spraw i tak wyszło:-( Zawiesiłam się jakoś przy świętach wielkanocnych a później było tyyyyyyyyyle stron nadrabiania :szok: Nie wyobrażacie sobie nawet hehe ale przebrnęłam przez wszystkie ( ratalnie )i teraz jak już jest po sesji to postaram się więcej udzielać chociaż nie mam w czym :-( U mnie staranek nie ma bo już nie ma z kim, a nowy książe jakoś się ciągle nie pojawia hehe ( ale to tak w ramach przypomnienia );-)
Nie wszystkie was znam....widzę że jest dużo nowych staraczek. Częściowo się orientuję :-D
A teraz troche prywaty hehe
Marzenko jak idą poszukiwania pracy?? Bo staranka z tego co czytałam ciągle w pełni :tak:
Eve czekam i czekam na tą fasolkę u Ciebie :-D mam nadzieję że z mężem będzie ok ;-)
Tikanis ....jak zobaczyłam dzidzię .....normalnie szok że to tak zleciało :-D śliczny bobas i chyba ma Twoje oczka :-D miodzio :tak:
Lilu co u Ciebie? Jak tata ? Mam nadzieję że ok :tak::tak:
Kinguś doczytałam się że będzię dziewczynka :tak: strasznie się cieszę i gratuluję :tak:
Czy ktoś wie co u Imagination? Czy już urodziła ?? I co u Nieniuś i jej maleństwa??;-)

No i tak sobie przebrnęłam przez te wszystkie strony....akcję z Ktosiową:-D , wklejanie dużej ilości zdjęć :-D , wasze pijaństwo, gwałcenie mężów itd :-D:-D Hanka - mistrzyni !!!!!!! heheh :-D ......no i wracam ;-) Będę się udzielać i 3mać kciuki za was ;-)
Gratuluję zafasolkowanym i 3mam kciuki za starające. Pozdrawiam wszystkie i miłej niedzieli :tak: buziaki ;*;*;*;*;*;*;*;*;*;*

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewuszki :)
Mnie dzisiaj nie ma na BB - właśnie zbieramy się na działeczkę :) Idę opalać swoje sadło :))
Staranka rano zaliczone :)))

Do góry