reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

no to tak jak ja, i dlatego nie ogladam, do dzis pamietam jak sie balam jak kolezanka by poprawic mi humor wyciagnela mnie do kina na 3D "fredy cruger", 15 min. w 3D a ja nie moglam dojsc do siebie przez dlugi czas. Z wiekiem :baffled: robie sie wiekszym cykorem.
A wiesz,że ja zauważyłam to samo,nawet jak jest burza to trochę się boję :baffled:

reklama
M musi powtorzyc wyniki zolnierzykow, ja mam konsultacje przed operacyjna 13.07 i prawdopodobna operacje 27.07 ale mysle,ze to sie zmieni bo pewnie w tym czasie @ bedzie, a droznosc robi sie w chyba 9dc.
A w jaki sposób u Ciebie maja robić ta drozność, to bedzie takie samo cos jak teraz Zajączek ma robić?
Mam nadzieję,że tym razem wyniki badań zołnierzyków beda dobre:tak:

Troche nawalilam w tym miesiacy bo powinnam zrobic hormonki w 2dc i 21dc. Pierwsze to mi sie wstac nie chcialo bo mialam ciezkie dni w pracy i zle sie czulam przez @ a drugie przegapilam bo dalam sobie na luz z liczeniem dni i bylam juz w 23dc jak sie skapowalam :baffled: Wiec musze sie sprezyc w nastepnym cylku.

reklama
A w jaki sposób u Ciebie maja robić ta drozność, to bedzie takie samo cos jak teraz Zajączek ma robić?
Mam nadzieję,że tym razem wyniki badań zołnierzyków beda dobre:tak:

laparoskopia i to z tym plynem, lekarz nas pocieszyl, ze zawsze sie znajdzie choc jeden wspanialy (ja na niego mowie James Bond lub Ninja)

Do góry