reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A co może nie:-)
Twój przepis na biszkopt zawsze mi wychodzi:tak:
Buziak dla Ciebie

wiesz nigdy nie spodziewalam sie ze komus podpasuja przepisy jeszcze w listopadzie czy wczesniej nie pomyslalam ze takie siasta bede piekla.. zadko ciagnelo mnie do ciast.. wolalam raczej kombinowac z obiadkami czy cos.. ciasta zawsze byly moja slaba strona.. ale potem zachcialo mi sie testowac ksiazke i teraz jakos sobie radze z ciastami:)

wiesz nigdy nie spodziewalam sie ze komus podpasuja przepisy jeszcze w listopadzie czy wczesniej nie pomyslalam ze takie siasta bede piekla.. zadko ciagnelo mnie do ciast.. wolalam raczej kombinowac z obiadkami czy cos.. ciasta zawsze byly moja slaba strona.. ale potem zachcialo mi sie testowac ksiazke i teraz jakos sobie radze z ciastami:)

No to teraz Ci napiszę, że nie tylko siebie do tych ciast zaraziłąś, ale jak ja czytałam, że tyle pieczesz to i ja się zabrałam:tak: - i to Twoja zasługa więc dla mnie będziesz na BB specjalistą od ciast - a Badaicka od tortów:-p i pierogów

Bo to trochę jest tak, że gdzieś z tyłu głowy siedzi myśl, że w wakacja cuda się mogą wydarzyć - luz, odpoczynek, zabawa i jak Loree - powrót z fasolką:tak:
Mój obecny cykl jest pierwszym cyklem staranek i jak sie serduszkowałam to zupełnie na luzie(ale było fajnie ;-) ) ale teraz zaczełam sie nakręcać jak nie wiem co-cykle mam porabane i nie wierzę w to,ze sie wcelowałam w "ten" czas,choc obserwowałam śluz i ból jajników.Tempki nie mierzę,testów owu tez nie robiłam(choć coraz częściej chodzi mi to po głowie)
Cały czas myśle o tym czy @ przylezie czy nie :baffled:

Mój obecny cykl jest pierwszym cyklem staranek i jak sie serduszkowałam to zupełnie na luzie(ale było fajnie ;-) ) ale teraz zaczełam sie nakręcać jak nie wiem co-cykle mam porabane i nie wierzę w to,ze sie wcelowałam w "ten" czas,choc obserwowałam śluz i ból jajników.Tempki nie mierzę,testów owu tez nie robiłam(choć coraz częściej chodzi mi to po głowie)
Cały czas myśle o tym czy @ przylezie czy nie :baffled:

Magda - mi się spodobał pomysł Eve - mierzyć do czasu owu a potem odpuścić - ja teraz nie mierzę i czekam na @ - jak nie przydzie to zatestuję i tyle:tak: w wakacje też odpuszczę bo iadomo jak to jest na wyjazdach:sorry2:

Dobra,dobra juz nie bądź taka skromna, talent masz i ręke do tej roboty

No to teraz Ci napiszę, że nie tylko siebie do tych ciast zaraziłąś, ale jak ja czytałam, że tyle pieczesz to i ja się zabrałam:tak: - i to Twoja zasługa więc dla mnie będziesz na BB specjalistą od ciast - a Badaicka od tortów:-p i pierogów
Teraz to sie zawstydziłam

reklama
Do góry