reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ale tu pustki gdzie Was wywiało??
ja siedzę przed kompem, kontem oka zerkam na tv na programie drugim i czekam aż ktos sie tu pojawi
ja sobie maluje paznokietki i ogladam kabaret.. mazurks noc kabaretowa na dwójce.. juz pierwsza czesc za mna.. jeszcze dwie po godzinie.. czyli do 23 mi sie zejdzie:)
Boshe a ja od roku mam takie tragiczne paznokcie aż wstyd iść nawet do kosmetyczki i cos zrobic:baffled::-:)-:)-:)-(
Nektarynko co Ty sadzisz o czymś takim? ;-)
KALENDARZYK MAŁŻEŃSKI

Badaicka a jak tam pokój córci? Ja myślę co zrobić,żeby upchać wszystkie zabawki. Póki co nie kupowałam wielu mebli i zabawki leżą głównie w koszach takich z ikei. Ale zaraz nie będę miała miejsca przez te kosze. Potem wrzucę jakąś fotkę, może komuś wpadnie coś ciekawego do głowy.
Dziś u mnie nastąpił jakiś przełom:-)
Strasznie drażni mnie zapach chusteczek nawilżanych, których do tej pory zapachu nie czułam. I rano musiałam zjeść śniadanie, bo z głodu aż słabo mi się robiło. Wcześniej jadłam coś dopiero koło 13.
Oby tylko mdłości się nie pojawiły:no::no::no:
Poniżej wrzucam fotki(myslałam,że to zrobiłam :szok:)
Pokój jeszcze nie jest wykończony bo ta stara narożna szafka zniknie a tam zamierzam zrobic półki prawie do samego sufitu a nad karniszem chce zamontować jedna długą półke na całą szerokość pokoju i tam wtedy w ładne pudełka powkładam zabawki którymi Paula sie nie bawi.
A ta szafę pomaluje jej jakos-jeszcze nie wiem jak :baffled:
No i na podłoge chciałabym kupić jej dywanik akrylowy ale nic mi w oko nie wpadło póki co :-(

Uciekam na pół godzinki- wykąpać dziecko i położyc spać.
Ale Ci dobrze moja się wyspala popołudniu i teraz szaleje w najlepsze może ok 23 padnie :baffled::wściekła/y::angry:

Załączniki

• DSC00168.jpg
    DSC00168.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC00170.jpg
    DSC00170.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 38
  • pokoik Pauli (2).jpg
    pokoik Pauli (2).jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Badaicka fajny ten pokoik. Ja też chciałam kupić szafę taką normalną i ja pomalować. A na to zakleić jakies naklejki- jest ich mnóstwo na allegro.Ale w końcu kupiłam szafę w ikei, bo juz miałam z tej serii stolik i półki.

Na zdjęciach jest złe światło, bo były robione przy brzydkiej pogodzie. A nie mam innych. Trochę pusto w tym pokoju, choć zazwyczaj nie jest tak czysto. Nie wiem co jeszcze tam dokupić.

Dziekuję bardzo, a znajomi mówia że do męża :-D jak miała rok to była do mnie podobna a teraz to ja sie nawet nie dopatruje podobieńst albo różnic
jak na moje oko to całkiem do Ciebie podobna śliczna jak i mamunia :tak::-)

świetny ten dowcip o Jasiu dopiero dziś odczytałam pocztę

Agniesiak a jak nastawisz aparat na PORTRETY(nie wiem jaka masz marke aparatu,bo ja mam CANONA) i wciśniesz taki kwiatuszek(cos na kształt tulipana), i zrobisz fotke z bliska to też Ci nie wychodzą fotki?-i oprzyj ręce o blat zeby Ci sie nie zatrzesły i powinno być widać TE kreseczki

Ja kupiłam taki dywanik, bo te bajkowe są drogie jak jasna cholera.
Chciałam duży dywan, bo pokój jest spory, ale ceny mnie zabiły.

reklama
Boshe a ja od roku mam takie tragiczne paznokcie aż wstyd iść nawet do kosmetyczki i cos zrobic:baffled::-:)-:)-:)-(
Nektarynko co Ty sadzisz o czymś takim? ;-)
KALENDARZYK MAŁŻEŃSKI

szczerze to jakis pic na wode fotomonraz gdyby tak faktycznie bylo to dawno mialabym córke.. albo i syna.. ja jakos trafic nie umiem.. wydaje mi sie ze jednak najwazniejsze jest trafic na owulacje.. fajnie tez y bylo gdyby oboje z nas byli bardzo płodni.. ja w sumie z ta owulacją jakoś sobie juz radze ale nasienie jakos nie wiem jakie w marcu badalismy a teraz trzeba by bylo powtórzyc, ale jakos tak nam sie nie chce.. mielismy to w tym miesiacu zrobić ale czulismy nieodpartą ochote na siebie i nie wyszlo.. zazwyczaj jak cos jest zakazane to lepiej smakuje.. i tak tez bylo..

Agniesiak tak jak badaicka pisze musisz zdjecie zrobic z makro.. to jest takie cos ze drobne rzeczy wychwyca.. szczegóły.. dobre jest do robienia zdjec tekstu..

Do góry