badaicka
Paulusia i Filipek
ja siedzę przed kompem, kontem oka zerkam na tv na programie drugim i czekam aż ktos sie tu pojawiale tu pustki gdzie Was wywiało??
Boshe a ja od roku mam takie tragiczne paznokcie aż wstyd iść nawet do kosmetyczki i cos zrobic:----(ja sobie maluje paznokietki i ogladam kabaret.. mazurks noc kabaretowa na dwójce.. juz pierwsza czesc za mna.. jeszcze dwie po godzinie.. czyli do 23 mi sie zejdzie
Nektarynko co Ty sadzisz o czymś takim? ;-)
KALENDARZYK MAŁŻEŃSKI
Poniżej wrzucam fotki(myslałam,że to zrobiłam )Badaicka a jak tam pokój córci? Ja myślę co zrobić,żeby upchać wszystkie zabawki. Póki co nie kupowałam wielu mebli i zabawki leżą głównie w koszach takich z ikei. Ale zaraz nie będę miała miejsca przez te kosze. Potem wrzucę jakąś fotkę, może komuś wpadnie coś ciekawego do głowy.
Dziś u mnie nastąpił jakiś przełom:-)
Strasznie drażni mnie zapach chusteczek nawilżanych, których do tej pory zapachu nie czułam. I rano musiałam zjeść śniadanie, bo z głodu aż słabo mi się robiło. Wcześniej jadłam coś dopiero koło 13.
Oby tylko mdłości się nie pojawiły
Pokój jeszcze nie jest wykończony bo ta stara narożna szafka zniknie a tam zamierzam zrobic półki prawie do samego sufitu a nad karniszem chce zamontować jedna długą półke na całą szerokość pokoju i tam wtedy w ładne pudełka powkładam zabawki którymi Paula sie nie bawi.
A ta szafę pomaluje jej jakos-jeszcze nie wiem jak
No i na podłoge chciałabym kupić jej dywanik akrylowy ale nic mi w oko nie wpadło póki co :-(
Ale Ci dobrze moja się wyspala popołudniu i teraz szaleje w najlepsze może ok 23 padnieUciekam na pół godzinki- wykąpać dziecko i położyc spać.