reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Madziu - najgorsze są pierwsze miesiące starań - dokładnie rok temu to płakałam jak dostałam znowu @ - teraz już tak nie jest - są rozczarowania ale bez łez
spokojnie przeczekam okres wakacyjny i wybieram się po skierowanie do kliniki leczenia niepłodności
Ja tez poroniłam w 3miesiącu i było mi cięzko,ale mam duzo siły zeby walczyc dalej mam oparcie przy moim M i chcemy jak najszybciej dzidziusia
Ja tez poroniłam w 3miesiącu i było mi cięzko,ale mam duzo siły zeby walczyc dalej mam oparcie przy moim M i chcemy jak najszybciej dzidziusia
Madziu - ściskam mocno - nie wiedziałam, że poroniłaś:-(
P
patrysia*
Gość
Kobitki musicie byc silne i niepoddawać sie a życie odwzajemni wasze starania fasolką
MADZIA a jak tam z wynikami kiedy idziesz je skonsultować;-)
madzia84
Madziu - ściskam mocno - nie wiedziałam, że poroniłaś:-(
Pisałam na początku,no niestety czasem tak jest.Damy rade
Dzięki Patrysiu:-)Kobitki musicie byc silne i niepoddawać sie a życie odwzajemni wasze starania fasolką
Pisałam na początku,no niestety czasem tak jest.Damy rade
Tak jest
badaicka
Paulusia i Filipek
Byłoby super połaczyć te dwa projekty w jedenDOM.PL ť - AN Aleksandria - Gotowy projekt domu
Projekt domu: Dom w szafranie 2, Główne dane
to są linki do domków które nam się podobają i mamy podjąć decyzję który z nich zbudujemy w przyszłości
a nie ma takiej możliwości,zeby w tym pierwszym zagospodarowac poddasze podnosząc lekko całośc do góry?
No i to mnie sie podobaspokojnie przeczekam okres wakacyjny i wybieram się po skierowanie do kliniki leczenia niepłodności
Byłoby super połaczyć te dwa projekty w jeden
a nie ma takiej możliwości,zeby w tym pierwszym zagospodarowac poddasze podnosząc lekko całośc do góry?
No i to mnie sie podoba
Bo to trochę jest tak, że gdzieś z tyłu głowy siedzi myśl, że w wakacja cuda się mogą wydarzyć - luz, odpoczynek, zabawa i jak Loree - powrót z fasolką
Nektarynka
Fanka BB :)
a teraz musze to powiedziec.. a nie mówiłam.. ze bedzie tak ze wyskoczą? nakopać do tyłka to za mało..Witam!
U mnie już ok. jestem po wizycie u innego lekarza...podobno dobry specjalista i rzeczywiście odp. mi na wszystkie pytania.
Najważniejsze pęcherzyki ruszyły w lewym 2 po 17 mm i w prawym jeden 15 mm najważniejsze moje endometrium urosło z 3,1 na 9,1 czyli winko jednak pomogło!
W poniedziałek po podglądanku decyzja czy IUI w poniedziałek czy we wtorek!
Wolałabym w poniedziałek bo robił by mi ten nowy lekarz a we wtorek dyżur ma mój stary!
Jestem znowu pozytywnie nastawiona...tym razem mi się uda!
POZDRAWIAM
ja ostatnio zauwazylam ze juz chyba 3 miesiac z kolei odzywa sie lewy.. w tamtym wiem na bank ze byla w lewym owulka 2 miesiace temu nie wiem ale obstawiam tez lewy a teraz nie wiem i raczej nie bede wiedziec nie mam monitoringu wiec tylko moge wyczuc po bólach.. ale tak jak martynka pisze byc moze sie obudzil po duphastonie..A tak w ogóle mam pytanie:
Gdybym miała jeden jajnik niepracujący, tzn lewy, bo zawsze co cykl odkąd pamiętam bolał mnie tylko prawy jajnik a teraz biorę od jakiegoś czasu dophaston, to po nim mógł jeden jajnik mi ruszyć?
Pytam się bo dzisiaj boli mnie od wieków właśnie lewy jajnik
te patrzta.. cwana bestia.. chce sie najesc tak i tak..Doprzeczytania piszę wam, chciałam cosik od M ale oznajmił, ze bez obiadu nic nie dostane, więc gonie do kuchni bo nie zaspokoi mojej zachcianki i w dodatku mnie wieczorem do łóżka gnida nie wpuści.
ale sie usmialam..Witaj Magda:-)
Ty jesteś kolejną kucharką na BB - od pierogów:-), Nektarynka jest od ciast a Marzenixx od zup
Agniesiak gratulacje
Badaicka odnosnie domow czy parterowy czy z poddaszem.. zazwyczaj jest tak jesli chce sie miec dom o okreslonych metrach kwadratowych np w naszym przypadku 150m2.. to po wybudowaniu dom zajmowalby co najmniej 2 ary a tak moze zajmowac 1ar.. ale ze oni wszystkie te wymiary jakos tak dziwnie podaja nie wszystko liczone wybralismy sobie dom 150m2 a wychodzi jak sie wszystko policzy praktycznie 300.. bo plus garaz powierzchnia pod skosami i tak jakos to jest.. takze dobrze patrzec na rzeczywisty rozmiar.. pododawac wszystko tawet jak jest to pod skosem bo jak juz jest scianka kolankowa 1m to juz cos tam mozna wstawic..
Ostatnia edycja:
reklama
madzia84
Kobitki musicie byc silne i niepoddawać sie a życie odwzajemni wasze starania fasolką
2lipca bede w Gdyni i wtedy zajedziemy do szpitala,bo u nas nie ma androloga
Podziel się: