reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Madziu - najgorsze są pierwsze miesiące starań - dokładnie rok temu to płakałam jak dostałam znowu @ - teraz już tak nie jest - są rozczarowania ale bez łez
spokojnie przeczekam okres wakacyjny i wybieram się po skierowanie do kliniki leczenia niepłodności:tak:

Ja tez poroniłam w 3miesiącu i było mi cięzko,ale mam duzo siły zeby walczyc dalej:tak: mam oparcie przy moim M i chcemy jak najszybciej dzidziusia:tak:

Kobitki musicie byc silne i niepoddawać sie a życie odwzajemni wasze starania fasolką:tak:

MADZIA a jak tam z wynikami kiedy idziesz je skonsultować;-)

DOM.PL ť - AN Aleksandria - Gotowy projekt domu
Projekt domu: Dom w szafranie 2, Główne dane

to są linki do domków które nam się podobają i mamy podjąć decyzję który z nich zbudujemy w przyszłości
Byłoby super połaczyć te dwa projekty w jeden :tak::tak::tak::-D:-D:-D
a nie ma takiej możliwości,zeby w tym pierwszym zagospodarowac poddasze podnosząc lekko całośc do góry?:baffled:

spokojnie przeczekam okres wakacyjny i wybieram się po skierowanie do kliniki leczenia niepłodności:tak:
No i to mnie sie podoba :happy2:

Byłoby super połaczyć te dwa projekty w jeden :tak::tak::tak::-D:-D:-D
a nie ma takiej możliwości,zeby w tym pierwszym zagospodarowac poddasze podnosząc lekko całośc do góry?:baffled:

No i to mnie sie podoba :happy2:

Bo to trochę jest tak, że gdzieś z tyłu głowy siedzi myśl, że w wakacja cuda się mogą wydarzyć - luz, odpoczynek, zabawa i jak Loree - powrót z fasolką:tak:

Witam!
U mnie już ok. jestem po wizycie u innego lekarza...podobno dobry specjalista i rzeczywiście odp. mi na wszystkie pytania.
Najważniejsze pęcherzyki ruszyły w lewym 2 po 17 mm i w prawym jeden 15 mm najważniejsze moje endometrium urosło z 3,1 na 9,1 czyli winko jednak pomogło!
W poniedziałek po podglądanku decyzja czy IUI w poniedziałek czy we wtorek!
Wolałabym w poniedziałek bo robił by mi ten nowy lekarz a we wtorek dyżur ma mój stary!
Jestem znowu pozytywnie nastawiona...tym razem mi się uda!
POZDRAWIAM
a teraz musze to powiedziec.. a nie mówiłam.. ze bedzie tak ze wyskoczą? nakopać do tyłka to za mało..
A tak w ogóle mam pytanie:
Gdybym miała jeden jajnik niepracujący, tzn lewy, bo zawsze co cykl odkąd pamiętam bolał mnie tylko prawy jajnik a teraz biorę od jakiegoś czasu dophaston, to po nim mógł jeden jajnik mi ruszyć?
Pytam się bo dzisiaj boli mnie od wieków właśnie lewy jajnik:szok:
ja ostatnio zauwazylam ze juz chyba 3 miesiac z kolei odzywa sie lewy.. w tamtym wiem na bank ze byla w lewym owulka 2 miesiace temu nie wiem ale obstawiam tez lewy a teraz nie wiem i raczej nie bede wiedziec nie mam monitoringu wiec tylko moge wyczuc po bólach.. ale tak jak martynka pisze byc moze sie obudzil po duphastonie..
Doprzeczytania piszę wam, chciałam cosik od M ale oznajmił, ze bez obiadu nic nie dostane, więc gonie do kuchni bo nie zaspokoi mojej zachcianki i w dodatku mnie wieczorem do łóżka gnida nie wpuści.
te patrzta.. cwana bestia.. chce sie najesc tak i tak..
Witaj Magda:-)
Ty jesteś kolejną kucharką na BB - od pierogów:-), Nektarynka jest od ciast a Marzenixx od zup:tak:
:-D:-D:-D:-D:-Dale sie usmialam..

Agniesiak gratulacje

Badaicka odnosnie domow czy parterowy czy z poddaszem.. zazwyczaj jest tak jesli chce sie miec dom o okreslonych metrach kwadratowych np w naszym przypadku 150m2.. to po wybudowaniu dom zajmowalby co najmniej 2 ary a tak moze zajmowac 1ar.. ale ze oni wszystkie te wymiary jakos tak dziwnie podaja nie wszystko liczone wybralismy sobie dom 150m2 a wychodzi jak sie wszystko policzy praktycznie 300.. bo plus garaz powierzchnia pod skosami i tak jakos to jest.. takze dobrze patrzec na rzeczywisty rozmiar.. pododawac wszystko tawet jak jest to pod skosem bo jak juz jest scianka kolankowa 1m to juz cos tam mozna wstawic..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry