reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny bardzo dziękuję za opinie w sprawie domku - bardzo mi miło, że i Wam się podoba:zawstydzona/y:

Bernardko - u nas cały czas pada - własnie tak się zastanawiam gdzie pozostałe dziewczynki mają śliczną pogodę - owszem jest ciepło, ale bez słoneczka:szok:
Rzeka płynie w swoim korycie - to dobrze, bo płynie jakieś 100 metrów za naszym domkiem - wczoraj wyciągnęłam M, żeby zobaczyć jak stan wody - nie jest źle - to zasługa nowego zbiornika retencyjnego, który jest zaraz obok - Pogoria IV, ale jak dalej będzie padać to i tak woda już nie wsiąknie w ziemię i będą podtopienia:szok:

No ja jestem z Pomorza i tam sa dobre warunki:tak:

reklama
Dziewczyny bardzo dziękuję za opinie w sprawie domku - bardzo mi miło, że i Wam się podoba:zawstydzona/y:

Bernardko - u nas cały czas pada - własnie tak się zastanawiam gdzie pozostałe dziewczynki mają śliczną pogodę - owszem jest ciepło, ale bez słoneczka:szok:
Rzeka płynie w swoim korycie - to dobrze, bo płynie jakieś 100 metrów za naszym domkiem - wczoraj wyciągnęłam M, żeby zobaczyć jak stan wody - nie jest źle - to zasługa nowego zbiornika retencyjnego, który jest zaraz obok - Pogoria IV, ale jak dalej będzie padać to i tak woda już nie wsiąknie w ziemię i będą podtopienia:szok:
u nas też nie jest najgorzej bo też jakieś 300 metrów od domu mamy rzekę ale nie jest źle ale w okolicach naszych wylały ze 3 małe rzeczki i podtopiły ludziom domy i drogi były nie przejezdne a teraz świeci słońce i jest upalnie kwiatki mi sie ugotują w ogródku

Andzia jak mozesz to mi przypomnij jak dlugo sie staracie o dziecko juz bo tak kiedyś sobie myślałam że nawet nie wiem albo nie pamietam :confused:

Czyli Pomorze ma ładną pogodę:tak:

Ja też uważam tak jak Badaicka - poddasze jest sferą prywatną i łatwiej uciec od hałasu:tak:
po drugie my mamy małą działkę i parterowy musiałby zając więcej miejsca;-)

Bernardko - staramy się 2 lata - raz się udało (po 3 miesiącach starań ale niestety ciąża obumarła w 11 tygodniu) od tego czasu minęło 1,5 roku i nic:-(

Przy pierwszej ciąży tak miałam i zauważyłam ze i w tej zaczynam mieć tak samo a chodzi o to że mam straszny apetyt na zimne mleko z kartonika mmmmmmmmmmm:-p

Nie martw sie i nie smuc sie,bedzie fasolka,szybciej niz myslisz:tak:

Madziu - najgorsze są pierwsze miesiące starań - dokładnie rok temu to płakałam jak dostałam znowu @ - teraz już tak nie jest - są rozczarowania ale bez łez
spokojnie przeczekam okres wakacyjny i wybieram się po skierowanie do kliniki leczenia niepłodności:tak:

reklama
Do góry