Betka85
Fanka BB :)
odpoczywaj kochana i zaglądaj do nas jak tylko bedziesz sie dobrze czułaLece się położyć bo coś mnie głowa boli. Pewnie zajrzę później.;-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
odpoczywaj kochana i zaglądaj do nas jak tylko bedziesz sie dobrze czułaLece się położyć bo coś mnie głowa boli. Pewnie zajrzę później.;-)
TYLKO I WYŁĄCZNIE ZE STARYCH !!!AAAAA dzieki!!!!! super przepisik!male pytanko ma znaczenie czy farsz z mlodych czy starych ziemniakow ....? hmmm.... chociaz niet mi juz sie stare skonczyly
i co wszystkie uciekly???
Beatko ty moj Kopciuszku jak sie czujesz ???? :-)
witaj kochana nie dziwię się że pogoda Ci daje popalić bo ja w ciąży nie jestem a źle na mnie wpływaCześć kochane,
wpadam tylko na chwilkę,
pogoda daje mi trochę popalić, kiepsko się czułam ostatnio, wczorajszy dzień - należy o nim zapomnieć, dzisiaj też nie lepiej,
za kilka dni mam usg genetyczne, na razie bez stresu, ale pewnie później to będę panikowaćczy to jest obecnie standart? mój G mnie nawet nie spytał czy chcę tylko powiedział, że będziemy robić przy następnej wizycie...
a jak Wy się czujecie? jakieś ważne rzeczy się wydarzyły w ciągu ostatnich kilku dni?
Wszystko zależy od tego co podawałaś mu w wywiadzie i jakie choroby były w Twojej rodzinie,bo tak raczej nie robia tego badaniaCześć kochane,
wpadam tylko na chwilkę,
pogoda daje mi trochę popalić, kiepsko się czułam ostatnio, wczorajszy dzień - należy o nim zapomnieć, dzisiaj też nie lepiej,
za kilka dni mam usg genetyczne, na razie bez stresu, ale pewnie później to będę panikowaćczy to jest obecnie standart? mój G mnie nawet nie spytał czy chcę tylko powiedział, że będziemy robić przy następnej wizycie...
a jak Wy się czujecie? jakieś ważne rzeczy się wydarzyły w ciągu ostatnich kilku dni?
Ja tam lubie wszystkie pierogi jakie istnieja na świecienarobilyscie mi smaka na pierogi.. i tez dzis zrobie.. oczywiscie wszystkim ruskie a M z serem bo on tylko na slodko![]()
Cześć kochane,
wpadam tylko na chwilkę,
no patrz to musze isc pogrzebac w worku czy mi cos zostało! :-) a ile ci z tych proporcji wychodzi pierozkow i ile na to ziemniakow???TYLKO I WYŁĄCZNIE ZE STARYCH !!!
młode maja dużo wody w sobie i farsz Ci nie wyjdzie
Tak mówiła mi moja babcia i ja tego sie trzymam w końcu babcia była kucharka w przedszkolu to chyba się znała ;-)
a to nie wiedziałam że takie usg robi się po wywiadzie i jeżeli coś zaniepokoiło lekarza to kaze takie usg zrobić??Wszystko zależy od tego co podawałaś mu w wywiadzie i jakie choroby były w Twojej rodzinie,bo tak raczej nie robia tego badania
Ja tam lubie wszystkie pierogi jakie istnieja na świecie
niestety na słodko robię rzadko bo mój Paweł nie lubiale jak mi szwagier przywiezie truskawek od teściówki to i tak zrobie pierogi z truskawkami
![]()
dzięki Eve, pogoda na prawdę jest kiepska a ja wczoraj byłam na nogach od 8mej do 21ej, cały czas w pracy lub bieganie po mieście, zasnęłam przed tv zanim moja córa poszła spać, mąż ją położył spaćoj to przytulam zeby bylo juz tylko lepiej!!!!
a pro po usg to jak przeczytalam twoj post przypomnial mi sie moj wczorajszy sen.....
snilo mi sie ze bylam gdziesz w 20-30tc i nagle dostalam olsnienia ze nie zrobilam usg w 12 tc i nie wiem czy jest prawidlowa przeziornosc karkowa!!!!szok normalnie co czlowiekowi moze sie snic!