Betka85
Fanka BB :)
baw sie dobrze papauciekam na zakupki..Buziaki :****
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
baw sie dobrze papauciekam na zakupki..Buziaki :****
Jakich ciekawych rzeczy się można dowiedzieć.Jak wynika z raportu, na lekcjach z wychowania do życia w rodzinie młodzież może dowiedzieć się np., że jedną z metod antykoncepcji jest położenie się przez dziewczynę w wodzie z octem
Teraz idę do ginki 3 lipca i coś wspominała, że chyba już zostanę na L4 do końca przez te moje nerki.kingus a ty kiedy idziesz już na calkowiete L4? moja siostra już 12 lipca i do końca ciąży w domku![]()
No to zapładniajcie :-):-):-)Ja byłam we wtorek u Super G, mam 3 pęcherze z czego 2 eleganskie dostałam zastrzyk i niby powinnam się zapładniać ale z tym gorzej.
Mi jeszcze ginka mówiła, że tłuste jogurty (lody też mogą być) a i ja jadłam rybkę (wędzonego łososia).a i wiecie wstąpiłam do sklepu nakupowałam wszystkie rodzaje orzechów kilka paczek suszonych moreli i będę jadła aż mi te endometrium urośnie...a tak wogóle mój lekarz do dupek!
Może ale również może to być zupełnie co innego.Witam
Czy to możliwe że w 3-4 tygodniu ciązy występuje straszny ból pleców ,jakby cos mnie rozrywało .Dodam ze mam macice w tyłozgięciu????????????![]()
Super:-)Wróciłam przed chwilą od lekarza. Fasolka jest na swoim miejscu:-)
Odpoczywajcie grzecznieJa tylko wpadam powiedziec ze jestem w dwupaku i leze grzecznie, brzus sie stawia, bole krzyzowe mecza jak pochodze wiec nie chodze,...
A ja właśnie słyszałam, że laparoskopia jest bardziej skuteczna i mniej bolesna niż hsg. U nas jedna staraczka zaszła po laparoskopii.I tu do was pytanie: "co byscie mi radzily, co mozna zrobic by sprawdzic droznosc nie przechodzac przez laparoskopie :-(?"
wiec teraz smialam sie ze moze bym chciala w wenecji,w paryzu,nad niagara,kolo krzywej wiezy,ze swiaczkami z winem z kwiatami tak całkiem romantycznie jak w filmi.....i teraz sie zacznie.......................moj pancio nalał wody do wanny......
Ja słyszałam, że plamienia są zaliczane do zeszłego cyklu. Pierwszy dzień krwawienia to pierwszy dzień cyklu.Cześć Dziewczyny
Mam pilne pytanie!!! później spróbuje nadrobić to co pisałyście, ale pomóżcie mi.
Wczoraj przyszła @. Ale dopiero wieczorem można powiedziec że zaczęło się krwawienie.
Dokładniesłyszałyscie ze MICHAEL JACKSON NIE ŻYJE ????? skończyła się pewna era....
Udanej przeprowadzki, wracaj szybko do Nas.witam bardzo z rana:-)
Dziewczynki czy u was tak brzydko?u mnie tak leje, ze kwiaty nawet nie rosną i wszystko deszcz niszczy...U mnie po staremu, wpadlm wam powiedziec ze nie wiem kiedy teraz do was napisze, bo zmieniam miejsce zamieszkania i od wtorku nie bedę miala internetuwięc dopiero za jakis czas...:-(ładnemu we wszystkim ładnie
:-)
Bardzo się cieszę, że tak dobrze Ci idzieNormalnie chudne w oczach, w koncu brzuszysko mi spadaAz nie moge sie doczekac az wejde w rozmiar 38
)) Eh...marze sobie ze wejde do sklepu i poprosze o dzinsy w malym rozmiarze
) ojojojoj...
O to widzę, że pyszny obiadek będzie.Ja na chwileczke tylko wpadłam bo zamierzam robic dzis pierogi na obiad
Super to brzmiEvuniu mogę ściągnąć sobie od Ciebie suwaczek z macicą???ihihihi
Ciasto robie tylko z wrzącej wody i maki-BEZ JAJEK!!!dawaj przepis uwielbiam pierogi ruskie!!!!! a zawsze chcialam narobic i sobie zamrozic ! :-)
przyjadę tylko wyślij mi mapę żebym trafiła:-)
o kurczaczek zapomniałam że mi sie auto zepsuło a niech to akurat jak ruskie na mnie czekają![]()
to moze mi podeślesz kurierem albo sama mi przywieź zapraszam :-);-)
pa,pa miłego dzionka.uciekam na zakupki..Buziaki :****
Dziękuje dobrze. Nerki na szczęście już nie bolą- jak wypijam 1,5 litra wody dziennie to jest ok. Tylko teraz czekam na usg żeby zobaczyć czy te zastoje się nie powiększyły.Cześć Beatko
jak sie czujesz jak Twoje nerki masz jakieś dolegliwości w związku z problemami z nimi??
Buziaczek dla ciebie*
Ja lubię wszelkie warzywne zupki :-) Kalafirokowa, warzywna z kalarepką itp.a ja sobie rybkę na obiad odmrażam tylko nie wiem jaką zupkę sobie zrobić
moze mi podsuniecie jakiś dobry przepis
Ze starych chyba będą lepsza ale jak nie masz to młode też będą.AAAAA dzieki!!!!! super przepisik!male pytanko ma znaczenie czy farsz z mlodych czy starych ziemniakow ....? hmmm.... chociaz niet mi juz sie stare skonczyly
![]()
ja zawsze dużo pije i mam nadzieję że nie będe miała problemów z nekami dzięki temuDziękuje dobrze. Nerki na szczęście już nie bolą- jak wypijam 1,5 litra wody dziennie to jest ok. Tylko teraz czekam na usg żeby zobaczyć czy te zastoje się nie powiększyły.
Ja lubię wszelkie warzywne zupki :-) Kalafirokowa, warzywna z kalarepką itp.