reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

:sorry2: oj to przytulam zeby bylo juz tylko lepiej!!!!
a pro po usg to jak przeczytalam twoj post przypomnial mi sie moj wczorajszy sen.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D
snilo mi sie ze bylam gdziesz w 20-30tc i nagle dostalam olsnienia ze nie zrobilam usg w 12 tc i nie wiem czy jest prawidlowa przeziornosc karkowa!!!! :szok::szok::szok: szok normalnie co czlowiekowi moze sie snic!

Prawdziwy koszmar
:szok::-D

jak bedziesz chciala niezawodny przepis na pyszny mokry sernik bez ciasta na spodzie to daj znac bo mam taki i wszyscy kaza mi go robic na wszystkie okazje...

Ja tez poprosze przepis
:-D

reklama
Ja już po obiedzie, pranie wyprasowane, w szafie ładnie kolorami na wieszczkach poukładane, spodnie i podkoszulki M na swoim miejscu i zaraz do pracy. Tylko pogoda do D..... bo 22 stopnie, chmurzyska, parówa i co jakiś czas mżawka. A M chciał w niedziele wyskoczyć nad wodę. już nawet byłam w solaru coby koloru do stroju nabrać:wściekła/y:. Tylko nie wiem co kupić M na imieniny:confused:

no patrz to musze isc pogrzebac w worku czy mi cos zostało! :-) a ile ci z tych proporcji wychodzi pierozkow i ile na to ziemniakow???:sorry2:
Jak juz pisalam to ja odmierzam składniki na oko ;-)
ale:
Składniki
Ciasto:

pół kilo mąki pszennej
ciepłej wody(mozesz zastąpić to ciepłym mlekiem)ile ciasto zabierze
sól - około płaskiej łyżeczki
Mozna dodać też troszkę masła/oleju i żółtko ale ja nie dodaję
Farsz:
0,5kg ziemniaków
250gr twarogu(kostka)
2 średnie cebule
z tego wychodzi mi srednio ok 40-60 pierogów zależy jakie grube ciasto wałkuję

Ostatnia edycja:
Aha dziewczynki, zapomnialam sie Wam pochwalic - dostalam sie na studia doktoranckie :-D:tak: ze stypendium!! :szok::szok::szok: Podobno jestem 3 w rankingu po rekrutacji :-D

dziewczyny od rana mam uczucie takiego kłucia w okolicach lewego jajnika czy to możliwe ze mam dziś owulację?? ale przy moich długich cyklach to chyba za szybko??

reklama
Do góry