reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
WITAM:-)
Ja tylko wpadam powiedziec ze jestem w dwupaku i leze grzecznie, brzus sie stawia, bole krzyzowe mecza jak pochodze wiec nie chodze,...u mnie remont pelna para a ja tylko dyryguje moj kofany M po pracy robi...wlasnie konczymy odswiezac pokoj Wiki, teraz bedzie sie dzielic z braciszkiem - dzielnie to znosi, potem lazienka, wc i nasz pokoj najgorsze bo cykliniarka itp...ogolnie remont generalny ja wybieram, urzadzam wnetrza, dokonuje odbioru...

Za 3 tyg mam wizyte wiec napisze cos wiecej,...poki co maly daje ostro w kosc bo nie spi w nocy i kopie mnie po zebrach i zoladku bo jest ulozony juz glowka w dol, wiec co nie zjem to sie odbija, muli badz powraca zyganko czasem jak zbombarduje....

Znow mam wysypke, pal licho ja, przezyje, czytam co u Was i kibicuje...

Mialam historie z psem i duchami (duchem) nie wiem czy pisalam ale mam ducha od paru dni chyba mama przychodzi do nas, pies zwariowal, zobaczymy jutro o 6 rano czy bedzie 5 dzien powtorki z rozrywki jak tak to juz bede pewna :-)

No i mam do Was pytanko niestaranko: potrzebuje w trybie pilnym pozbyc sie (ladnie sprzedac) meble - antyki w jaki sposob poza allegro?? Napisalam do antykwariatow z prosba o wycene bo nawet nie wiem ile warte ale sie tym nie zajmuja, mysle o auto gieldzie i to wszystko....

odpoczywaj i oby tak dalej:-)no a z duchami o jejku ja bym sie bała a co dokładnie się dzieje:szok:oby to była mama wtedy to byś spokojniejsza była:tak:

Wieczorkiem mogłam Was w końcu trochę poczytać.
Rano byłam z córką u lekarza. Od niedzieli bierze leki i tylko gorączka jej minęła. Dziś zaczęła kaszleć. Inna pani doktor przepisała zupełnie nowe leki i wszystko zaczynamy od nowa. To drugie przeziębienie córci w całym jej zyciu, więc obie panikujemy.

zdrówka dla córci:tak:

witam sie z wieczorka.....hm...to juz noc chyba....u nas jak zwykle burza.......
dla tych krore nie mogły znalesc....znalazłam ,,,,

wiec teraz smialam sie ze moze bym chciala w wenecji,w paryzu,nad niagara,kolo krzywej wiezy,ze swiaczkami z winem z kwiatami tak całkiem romantycznie jak w filmi.....i teraz sie zacznie.......................moj pancio nalał wody do wanny.....zapalił swieczki w łazience.....zawiazal mi oczy...zaprowadzil....rozebral...wsadzil do wanny i.........dookola swieczki....muzyka....po podzie plywaly papierowe łódki.....z wiszacego prysznica leciala woda....dostalam lampke czerwonego wina.......i uslyszalam takie słowa..........chcialas niagare to prosze (wiszacy prysznic)...wenecje (pelna wanna wody i papierowe łodki)....kwiaty (roza w zebach)...wino -czerwone........chcialas paryz i wieze "wafla" no to prosze..(rozebral sie i stanął...hm....wieza była wielkie).....na dnie w kiliszku znalazlam pierscionek.....no i coz tu mowic....na koniec była krzywa wieza w pizzie.........

woooooooooooooooooooooow:-)

słyszałyscie ze MICHAEL JACKSON NIE ŻYJE ????? skończyła się pewna era....

mój M przy śniadanku mi powiedział i powiem że smutne to:-(fakt był ostatnio jakiś nie takiś ale piosenki miał super i zawsze fajnie tańczył ach:-(

KOCHAM RUSKIE PIEROGI!!!!!!!!!!!!!!!!!

A z dieta to jest tak...coś tam sie wydarzyło co zmobilizowało mnie do zrobienia badań..Przy badaniach wyszły nieciekawe wyniki i musiałam przejść na tą dietę, a przy okazji dostałam przykaz do zrzucenia sadła. W związku z tym że staramy sie o dziecko nie wchodzi w grę poprawianie wyników lekami, więc została dieta i ćwiczenia. W skrócie to tak...
ja też kocham ruskie pierogi a mój M ich nie lubi i tak jakoś rzadko robię bo tylko dla siebie :-( tylko ja nie wiem jak można ruskich nie lubić :baffled::baffled:oczywiscie pierogów :-)

a stosując tą diete musiałaś coś całkowicie wykluczyć z diety dotychczasowej?? bo ja to na przykład nie wiem co ma dużo cholesterolu oprócz jajek :confused::confused:

jejku a podzielisz się ja uwielbiam ruskie pierogi :tak::-):tak::-)
No jak nie jak tak!!!
Przyjedziesz sama czy Ci przywieźć, a moze kurierem wysłać???;-)

KOCHAM RUSKIE PIEROGI!!!!!!!!!!!!!!!!!

A z dieta to jest tak...coś tam sie wydarzyło co zmobilizowało mnie do zrobienia badań..Przy badaniach wyszły nieciekawe wyniki i musiałam przejść na tą dietę, a przy okazji dostałam przykaz do zrzucenia sadła. W związku z tym że staramy sie o dziecko nie wchodzi w grę poprawianie wyników lekami, więc została dieta i ćwiczenia. W skrócie to tak...
No i bardzo pieknie.WIELKIE BRAWA dla Ciebie!!!

Zobacz gdziekolwiek w necie diete niskocholesterolową - tak jest napisane co jest dozwolone a co nie..
Ja wykluczyć musiałam mięso całkiem, słodycze, tłuszcz - wiec tylko niskotłuszczowe mleko..
Tak naprawdę to jek ryby i warzywa...

No jak nie jak tak!!!
Przyjedziesz sama czy Ci przywieźć, a moze kurierem wysłać???;-)
przyjadę tylko wyślij mi mapę żebym trafiła :tak::-)

o kurczaczek zapomniałam że mi sie auto zepsuło a niech to akurat jak ruskie na mnie czekają :angry::no::wściekła/y:

to moze mi podeślesz kurierem albo sama mi przywieź zapraszam :-):tak:;-)

reklama
Do góry