reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

rozumiem cie niunia..
ale niestety takich mamy debili w polsce ze wszystko co robia to robia na pokaz..... i głośno jest w trakcie kiedy to sie dzieje.. a pare dni pozniej juz cisza.....
mnie najbardziej wyprowadza z rownowagi kiedy zginie np kilkanasie ludzi w jednym autobusie czy w pozarze i oglaszaja zalobe narodowa i wielkie odszkodowania!!! a jak codziennie gina na drogach kilkadziesiat osob w wypadkach to jakos zaloby nie oglaszaja....dla tych rodzin grosza nie dadzą..... jak dla mnie to paranoja i tyle.....

reklama
jak bedziesz chciala niezawodny przepis na pyszny mokry sernik bez ciasta na spodzie to daj znac bo mam taki i wszyscy kaza mi go robic na wszystkie okazje...
JA POPROSZĘ O TEN PRZEPIS ,bo tez uwielbiam sernik:tak::-D
witam sie z wieczorka.....hm...to juz noc chyba....u nas jak zwykle burza.......
dla tych krore nie mogły znalesc....znalazłam ,,,,

wiec teraz smialam sie ze moze bym chciala w wenecji,w paryzu,nad niagara,kolo krzywej wiezy,ze swiaczkami z winem z kwiatami tak całkiem romantycznie jak w filmi.....i teraz sie zacznie.......................moj pancio nalał wody do wanny.....zapalił swieczki w łazience.....zawiazal mi oczy...zaprowadzil....rozebral...wsadzil do wanny i.........dookola swieczki....muzyka....po podzie plywaly papierowe łódki.....z wiszacego prysznica leciala woda....dostalam lampke czerwonego wina.......i uslyszalam takie słowa..........chcialas niagare to prosze (wiszacy prysznic)...wenecje (pelna wanna wody i papierowe łodki)....kwiaty (roza w zebach)...wino -czerwone........chcialas paryz i wieze "wafla" no to prosze..(rozebral sie i stanął...hm....wieza była wielkie).....na dnie w kiliszku znalazlam pierscionek.....no i coz tu mowic....na koniec była krzywa wieza w pizzie.........
Ale

Jestem na 4 roku, powinnam studiowac jeszcze rok, ale sprezylam sie w tym roku i zrobilam dwa lata w jeden - potrzebuje zgody dziekana na zwolnienie mnie z roku seminarium mgr (u mnie jest dwuletnie), bo tylko tego brakuje mi do absolutorium.
O kurczątko, to niezła jesteś 2 lata w rok,no,no GRATULUJE!!!

Doberek :-)

mam ciutek malo miejsca na ząbki i jak mialam ~14 lat zaczely mi 7 rosnac i sie zaczelo wykrzywianie przednich co sie okazalo mialam tez zgryz krzyżowy obustronny wiec dostalam aparat na zeby ale taki tradycyjny! nosilam 3 lata!!!!!
O wow!!!
Ale kochana pomyśl jaki za to bedziesz miała później HOLLYWOODZKI usmiech:-D

hej laseczki;-)
ja dzis w dobrym humorku, małż wkoncu przyjezdza dzis wieczorkiem a jutro jade z nim razem do ostrowa w sprawach biznesowych:-)ciesze sie strasznie ze bede z nim caly dzien:-D
widze ze wy temat obrony tu ciągniecie , ja juz chce miec to za soba bo zwariuje..:dry:
słyszałyscie ze MICHAEL JACKSON NIE ŻYJE ????? skończyła się pewna era....
No nareszcie Marzeka w pozytywnym nastawieniu :-D
No własnie o Jacksonie dowiedziałam
sie od Ciebie :baffled:

Z tego co napisałaś wynika że mam 2 dc. I powinnam dzisiaj zrobić hormony bo jutro ani w niedzielę nie zrobię:-:)-( i nie mogę się urwać z pracy bo jedna koleżanka u klienta, druga na urlopie:(:( k* mać. A musze byc w laboratorium do 11:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:baffled::baffled::baffled::baffled: zgłupiałam już kompletnie. a na dodatek właśnie zadzwoniłam umówić się na HSG... Pani kazała mi zadzwonić w poniedziałek, bo jeszcze nie mają wykazu z radiologi CZY W OGÓLE BĘDĄ MOGLI W NASTĘPNYM TYG ROBIĆ HSG:wściekła/y::wściekła/y:
dziewczyny, jak nie uda się w tym cyklu zrobić to się załamię... TO moja nadzieja której chwytam się jak tonący brzytwy!!
Ło zesz w morde, a nie masz mozliwości zrobienia tego HSG gdzie indziej?
spadam. nie zanudzam Was. Miłego dnia
Zajączku wcale nie zanudzasz

Witaj Oleńko
DZIEŃ DOBRY
Ja na chwileczke tylko wpadłam bo zamierzam robic dzis pierogi na obiad a jeszcze nawet ziemniorków na farsz z piwnicy nie przyniosłam :baffled::baffled::baffled:
ale w miarę mozliwości bedę Was podczytywała

Ja zaraz uciekam na zakupy z bratem... :)

A mąż mi dzisiaj ciśnienie podnosi tak że historia - zachowuje sie jak PAN i WŁADCA i tylko wydaje rozporządzenia - no cholera jasna politykiem powinien zostać..

niskocholesterolową minus kilka rzeczy, do tego dużo ćwiczeń areobowych plus stepper, ziołowe herbatki oczyszczające i ziołowe tabletki z l-karnityną i chromem
ja bym chyba nie dała rady z taką dietą się zmierzyć
a powiedz mi dlaczego dostałaś tą dietę bo to lekarz ci ją zalecil?? bo pamiętam jak robilaś te wszystkie badania to dlatego?? i jak możesz to powiedz co cię skloniło żeby się tak gruntownie przebadać??

DZIEŃ DOBRY
Ja na chwileczke tylko wpadłam bo zamierzam robic dzis pierogi na obiad a jeszcze nawet ziemniorków na farsz z piwnicy nie przyniosłam :baffled::baffled::baffled:
ale w miarę mozliwości bedę Was podczytywała
Cześc Madziu :-):-)
jakie robisz pierogi nie mów że ruskie?? :happy2:

I nie dojechałam do fryziera bo mi się tak coś w kole chrobota że się przestraszyłam i sie wróciłam do domu:angry::angry::angry::angry::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja zaraz uciekam na zakupy z bratem... :)

A mąż mi dzisiaj ciśnienie podnosi tak że historia - zachowuje sie jak PAN i WŁADCA i tylko wydaje rozporządzenia - no cholera jasna politykiem powinien zostać..
Mój tez sie tak czasem zachowuje i bardzo mnie to drażni :wściekła/y:

a powiedz mi dlaczego dostałaś tą dietę bo to lekarz ci ją zalecil?? bo pamiętam jak robilaś te wszystkie badania to dlatego?? i jak możesz to powiedz co cię skloniło żeby się tak gruntownie przebadać??

Cześc Madziu :-):-)
Hello Bernatko
No pewnie,że ruskie :-D:rofl:

KOCHAM RUSKIE PIEROGI!!!!!!!!!!!!!!!!!

A z dieta to jest tak...coś tam sie wydarzyło co zmobilizowało mnie do zrobienia badań..Przy badaniach wyszły nieciekawe wyniki i musiałam przejść na tą dietę, a przy okazji dostałam przykaz do zrzucenia sadła. W związku z tym że staramy sie o dziecko nie wchodzi w grę poprawianie wyników lekami, więc została dieta i ćwiczenia. W skrócie to tak...

reklama
Do góry