reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

witam bardzo z rana:-)
Dziewczynki czy u was tak brzydko?u mnie tak leje, ze kwiaty nawet nie rosną i wszystko deszcz niszczy...U mnie po staremu, wpadlm wam powiedziec ze nie wiem kiedy teraz do was napisze, bo zmieniam miejsce zamieszkania i od wtorku nie bedę miala internetu:szok::no: więc dopiero za jakis czas...:-(

Powodzenia i załatwiaj neta jak najszybciej i pokaż się na BB;-)

ale kotek wcale nie musi lazic po dworzu moj lazil i juz nie wrocil! :-( a mialam takiego slicznego rudzielca! :sorry2: teraz sie smiejemy z P. ze poszedl grac w reklamach i ma nas gdzies! jest prawie identyczny jak ten co sie tak przciaga na reklamie kociego jedzenia tego specjalistycznego tylko ten ma biala brudke! :sorry2:

Moja mama ma identycznego jak ten w reklamie. Moja 14 miesięczna bratanica nie ma z nim szans, jak się obetrze o nią to ją przewraca na pupę:-D Te kococ sięga mi po kolana a mam 170cm wzr.:szok:

reklama
dziewczynki bardzo was ściskam i pozdrawiam marzenixx, mari, lilu, kingus, niunias, babo, dzeni i całą reszte co nie wymieniłam a pamiętam:tak:
czesc sloneczko;-) co u ciebie kochanie, jak zdorweczko? jak domek??

wiecie co a dla mnie Michael jest pewna ikona , stylem... właściwie odkąd żyje on zawsze był, jak bylam gówniara to go uwielbialam....coby nie mowic na temat jego wygladu... był kólem popu i był fantastyczny... jak dzis sie dowiedzialm ze nie zyje to sama az sie sobie dziwie ale łzy mi w oczach staneły...... skonczylo sie cos.... cos co zmienilo swiat muzyki.... świeczuszka dla niego [*}

Ostatnio lekarz powiedział mi, że skoro plamienia są takie, ze musisz już mieć wkładkę i wymieniasz ja to już to liczy się jako @.
Z tego co napisałaś wynika że mam 2 dc. I powinnam dzisiaj zrobić hormony bo jutro ani w niedzielę nie zrobię:-:)-( i nie mogę się urwać z pracy bo jedna koleżanka u klienta, druga na urlopie:(:( k* mać. A musze byc w laboratorium do 11:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:baffled::baffled::baffled::baffled: zgłupiałam już kompletnie. a na dodatek właśnie zadzwoniłam umówić się na HSG... Pani kazała mi zadzwonić w poniedziałek, bo jeszcze nie mają wykazu z radiologi CZY W OGÓLE BĘDĄ MOGLI W NASTĘPNYM TYG ROBIĆ HSG:wściekła/y::wściekła/y:
dziewczyny, jak nie uda się w tym cyklu zrobić to się załamię... TO moja nadzieja której chwytam się jak tonący brzytwy!!

Cześć słoneczko :)))
Jak Mamcia dzisiaj? Jedziesz do niej? Ucałuj i wyściskaj!!!
Cześć kochana!! nie jade dziś do mamy bo już się na tyle dobrze czuje ze nie jeżdżę do niej co dzień bo to jednak daleko a w domku mam pełno do zrobienia i takie tam. ale jak tylko będę u niej to ją uściskam i ucałuję od Ciebie na pewno!! :-):tak:

jak ty się miewasz jak nastawienie do obrony??

marzenixx u mnie kochanie leje strasznie! nie wiem jak się przeprowadzimy:zawstydzona/y:jest tyle roboty a juz we wtorek a z poniedzialku musimy się zbierac...na działce tak mokro ze się wpada w ziemie, raczej błoto...A ty jak samopoczucie?jak staranka?ja mam nadzieję ze moze na tych" nowych murach"u nas cos wyjdzie, ale nie ma co się nastawiac...

niunias dziękuję! mam nadzieją ze się szybko uporamy i internet będzię!

MJ to faktycznie ikona popu, mi się kojarzy z dziecinstwem....

Z tego co napisałaś wynika że mam 2 dc. I powinnam dzisiaj zrobić hormony bo jutro ani w niedzielę nie zrobię:-:)-( i nie mogę się urwać z pracy bo jedna koleżanka u klienta, druga na urlopie:(:( k* mać. A musze byc w laboratorium do 11:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:baffled::baffled::baffled::baffled: zgłupiałam już kompletnie. a na dodatek właśnie zadzwoniłam umówić się na HSG... Pani kazała mi zadzwonić w poniedziałek, bo jeszcze nie mają wykazu z radiologi CZY W OGÓLE BĘDĄ MOGLI W NASTĘPNYM TYG ROBIĆ HSG:wściekła/y::wściekła/y:
dziewczyny, jak nie uda się w tym cyklu zrobić to się załamię... TO moja nadzieja której chwytam się jak tonący brzytwy!!

Kochanie nie denerwuj się postaraj się zrobić dzisiaj a jak nie to jakoś prywatnie jutro albo dopiero w poniedziałek. Słuchaj co lekarz to inaczej gada więc może nie przejmuj się tym co ja pisałam, bo twój lekarz może sądzić inaczej. Ja liczę od pierwszych takich plamień bo jet to od razu krwiste a jak zóważyłam u mnie te plamienia trwają ze trzy dni a później zwykła @ tylko jeden dzień i znów tylko plamienia.

Cześć kochana!! nie jade dziś do mamy bo już się na tyle dobrze czuje ze nie jeżdżę do niej co dzień bo to jednak daleko a w domku mam pełno do zrobienia i takie tam. ale jak tylko będę u niej to ją uściskam i ucałuję od Ciebie na pewno!! :-):tak:

jak ty się miewasz jak nastawienie do obrony??

To koniecznie ją uściskaj i każ wracać do zdrowia i do domku..Niech już nie leży w tym paskudnym szpitalu!

A moje nastawienie...mh - zaczynam sie bać powoli..Szczególnie że żadnych pytań nie mam - podczytuję magisterkę wieczorami, ( jak wspominalam nie umiem sie uczyc w dzien ) i mysle ze cos z tego bedzie :)) Dzwoniłam dzisiaj do UP zeby sie dowiedziec jak jest ze stazami - niestety w ciagu dwóch lat od obrony muszę zrobic 9-miesięczny staz bo inaczej strace prawo do wykonywania zawodu..Masakra..I wiosek o staz moge zlozyc dopiero jak bede po obronie i wykresla mnie z listy studentów..Wrrrr...

Jadę dzisiaj z bratem na zakupy bo zaprosilam go do nas na obiad :) Jakies pysznosci przygotuje - jakas piers z kurczaka z grilla czy cos.. :)

Normalnie chudne w oczach, w koncu brzuszysko mi spada :) Az nie moge sie doczekac az wejde w rozmiar 38 :))) Eh...marze sobie ze wejde do sklepu i poprosze o dzinsy w malym rozmiarze :)) ojojojoj...

I ogólnie jakoś chyba dobrze jest...Zauwazyłam tylko ze ze wzgledu na brak cukru mam spadki nastroju wieczorami..

reklama
wiecie co mnie bardzo wkurza. Znowu rozwija się powódź w Polsce, za granicą a oni tylko o śmierci gwiazdy mówią:angry:

Do góry