reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Mialam historie z psem i duchami (duchem) nie wiem czy pisalam ale mam ducha od paru dni chyba mama przychodzi do nas, pies zwariowal, zobaczymy jutro o 6 rano czy bedzie 5 dzien powtorki z rozrywki jak tak to juz bede pewna :-)

OPOWIEDZ!! :-D:-D:-D

I tu do was pytanie: "co byscie mi radzily, co mozna zrobic by sprawdzic droznosc nie przechodzac przez laparoskopie :-(?"

Pewnie Ci juz dziewczynki odpowiedzialy, wiec ja tylko powtorze, ze chyba wystarczy HSG
:tak:

reklama
Hej Oluś :)
Jak nastrój przed obronowy?
Tak samo paskudny jak normalny?
Jak wyniki na studia doktoranckie???? Bo to u Ciebie chyba prawda?

Hej :tak:

Nastroj przed obrona - nie mysle o tym specjalnie. Wczoraj sie dosc duzo uczylam, dzisiaj tez bede - nie dam rady wykuc wszystkiego, wiec chce sie nauczyc porzadnie tego, co wydaje mi sie najwazniejsze, a reszte sobie tylko przypomniec zeby miec rozeznanie w temacie. Raczej z obrona wiaza sie u mnie pozytywne emocje - to juz bedzie moja druga obrona, wiec nie boje sie tak bardzo jak przed pierwsza - jakis strach jest, ale bardziej mysle o tej uldze jaka bede miala po obronie. A u Ciebie jaki nastroj? Jakie mysli?

Ogolnie moj zly humor bierze sie chyba z PMSu i z faktu, ze nie lubie zmian, bardzo mnie stresuja itd, a M sie szykuje do zmiany pracy... Bo mu zaczeli w pracy biurka mierzyc i beda mu chcieli do pokoju te panienke domeldowac co kiedys pisalam... Dla innych to moze nie problem, ale ja sobie nie radze z takimi rzeczami, mam problemy psychiczne i mocno sie to wszystko na mnie odbija.

Co do studiow doktoranckich to poszlam wczoraj na uczelnie i okazalo sie, ze nie ma jeszcze wynikow :szok: Dzisiaj ide o 11, moze beda wisiec, a jesli nie to zapytam w sekretariacie... a o 12 ide na moj wydzial rozmawiac z dziekanem zeby mnie dopuscil do poniedzialkowej obrony...

Najbardziej chyba meczy mnie to, ze jeszcze trzy dni musze siedziec nad nauka. Ja juz mam dosc, naprawde... Z drugiej strony to TYLKO 3 dni... Zmeczona jestem... eh ten PMS sprawia, ze nic mnie nie cieszy...
:sorry2:

A to masz jakis problem z dopuszczeniem do obrony? Chyba nie doczytalam...mh..

A u mnie nastrój...Od euforii po mega doły...Jakaś nieogarnięta jestem...

A to masz jakis problem z dopuszczeniem do obrony? Chyba nie doczytalam...mh..

A u mnie nastrój...Od euforii po mega doły...Jakaś nieogarnięta jestem...

Jestem na 4 roku, powinnam studiowac jeszcze rok, ale sprezylam sie w tym roku i zrobilam dwa lata w jeden - potrzebuje zgody dziekana na zwolnienie mnie z roku seminarium mgr (u mnie jest dwuletnie), bo tylko tego brakuje mi do absolutorium.

Nie dziwie sie Twojej hustawce nastrojow, bo przeciez z jednej strony to super sprawa WRESZCIE skonczyc studia, a z drugiej strony sama obrona to wielki stres
i duzo pracy zeby sie dobrze przygotowac ;-)

Jakie plany na dzis?
:-D

Doberek :-)
a to co się podziało z Twoimi ząbkami co musisz mieć stały aparat?? a po co ci powsadzali między zęby to coś??:confused::confused:
mam ciutek malo miejsca na ząbki i jak mialam ~14 lat zaczely mi 7 rosnac i sie zaczelo wykrzywianie przednich co sie okazalo mialam tez zgryz krzyżowy obustronny wiec dostalam aparat na zeby ale taki tradycyjny! nosilam 3 lata!!!!! :wściekła/y::no: i potem zaczely sie pchac 8mki to byl koszmar!!!! rano sie budzilam a aparatu szukalam w posiecli bo byly tak silne naprezenia ze wyskakiwal bo 8 w swoja a aparat w swoja! :baffled: wiec go rzucilam w cholere! minelo pare ladnych lat 8 na gorze wyszly juz cale na dole ma 1 ale siedzi jeszcze w dziasle a 2 pod dziaslem ale peknietym wiec juz wieciej mi szkud nie narobia raczej wiec zdecydowalam sie juz na aparat staly i musze usunac 4x8 zeby miejsce zrobic!
a przed zalozeniem aparatu misieli mi powciskac takie gumowe rozpory w kilku miejscach zeby wygospodarowac troszke miejsca na druciki z aparatu :confused: jakos tak :sorry2: foto poniżej ;-)
Cześć babki!
Wróciłam przed chwilą od lekarza. Fasolka jest na swoim miejscu:-)
:-) Super!!!!
eve -
3 . osobny łańcuch zabezpieczajacy i wstawka blokujaca (collar - to pasek lub obrecz??)
4. zaopatrzony w zawor kulkowy i lacznik szybkiego zwalniania cisnienia..
do czego to jest opis bo to zalezy co to za rzecz to tlumaczenie moze byc troszke zmodyfikowane. Sprobuj dopasowac slownictwo
to jest opis przepływomierza elektromagnetycznego do pomiaru przepływu (+ciśnienia) na sieci wodociągowej :-) fajne co :-D
dzieki wielkie za tłumaczenie :-):-):-)
Ja bym raczej powiedziala, ze supplied as standard to znaczy, ze standardowo w komplecie. Zaraz rzuce okiem na oryginalny text.
Buzka
:tak::tak::tak: tak to napewno tak :-)
Hej :tak:
Dzisiaj ide o 11, moze beda wisiec, a jesli nie to zapytam w sekretariacie... a o 12 ide na moj wydzial rozmawiac z dziekanem zeby mnie dopuscil do poniedzialkowej obrony.... :sorry2:
czemu musisz isc do dziekana???? to tradycyjne postepowanie?

a mnie nadal boli to cholerstwo tzn bola mnie wszystkie zeby!!! i juz mi sie tak poprzestawialy ze nie moge zamknąc szczeki! :szok:

Załączniki

• Zdjęcia-05501.jpg
    Zdjęcia-05501.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 29
Hejka dziewczyny - ja takl na kawke i sniadanko wpadlam i uciekam na konferencje do szkolki i bede pewnoie dopiero wieczorkiem - chyba ze pojde spac bo mam dzis ciezki dzien...

reklama
Do góry