reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
sam zabieg pewnie nie bo jest pod znieczuleniem ale po, kurcze ja sie czulam beznadziejnie i do tego nie toleruje narkozy, blokuje mi sie caly organizm.
Narkoza to swinstwo,ale inaczej nie da sie tego zrobic.po zabiegu daja srodki przeciwbolowe.ja juz mam recepte , musze wykupic i przyniesc ze soba do kliniki.jakos przezyje,ale tak naprawde to tez sie troche cykam.

Tak wogole to milo cie poznac Emma, chyba jestes "nowa". Nie byla mnie tu przez jakis czas wiec moze cos pominelam. Podoba mi sie twoj nik :tak:
jestem na forum od wrzesnia ubieglego roku,ale w tej chwili na urlopie od BB.mimo to podczytuje was i chetnie sluze pomoca.juz troche jestem obcykana,bo staram sie o dzidzie juz 2,5 roku,a zycie uczy.:tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-)

jestem na forum od wrzesnia ubieglego roku,ale w tej chwili na urlopie od BB.mimo to podczytuje was i chetnie sluze pomoca.juz troche jestem obcykana,bo staram sie o dzidzie juz 2,5 roku,a zycie uczy.:tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-)

no i jednak cos pominelam, ja jestem tu od lutego, dziewczyny sa fantastyczne i duzo pomagaja nie tylko informacyjnie ale takze emocjonalnie. Ja z M przechodzimy staranka w Angli ale otrzymalismy pomoc ze sluzby zdrowia dopiero jakies dwa miesiace temu.

no i jednak cos pominelam, ja jestem tu od lutego, dziewczyny sa fantastyczne i duzo pomagaja nie tylko informacyjnie ale takze emocjonalnie. Ja z M przechodzimy staranka w Angli ale otrzymalismy pomoc ze sluzby zdrowia dopiero jakies dwa miesiace temu.
Trzymam kciuki za was i za wszystkie dziewczynki wypatrujace upragnionych,dwoch tlustych II na tescie.:-):-):-)

Ja juz sie zegnam,bo musze rano wstac,a to bardzo wazny dzien dla mnie.podaje do Chrztu coreczke mojego brata.buzka!dobrej nocki!:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry