reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
a szalejesz w sklepach z ubrankami? co juz kupilas?
Dostałam sporo ubranek od znajomych ale sama też kupiłam kilka.
Chyba 6 pajacyków kupiłam w tym Filipku( tym z używanymi ciuszkami) tylko trzeba patrzeć na firmę ja dorwałam coś z nexta i disney'a. Ale powiem Ci, że mają tam śliczne sukieneczki, które spokojnie do chrztu mogą posłużyć ;-);-)

Dostałam sporo ubranek od znajomych ale sama też kupiłam kilka.
Chyba 6 pajacyków kupiłam w tym Filipku( tym z używanymi ciuszkami) tylko trzeba patrzeć na firmę ja dorwałam coś z nexta i disney'a. Ale powiem Ci, że mają tam śliczne sukieneczki, które spokojnie do chrztu mogą posłużyć ;-);-)

ja kupilam sporo rzeczy w next

Cześć Kobiałki:)
czwarty raz próbuję się z Wami przywitać ale po prostu nie da się no....
Podczytuje Was ekspresowo, ale nie mam kiedy pisać.
Moje Kochanie wraca w nast. piątek. Czekam na @, powinna być jutro albo w piatek. Niestety chyba jednak M. sie nie wyrobi zeby pojechać ze mna na HSG. Gosiu, ty z kim byłaś na tym badaniu??
Olesia, zdjęcia super, ale CI zazdroszczę. Mnie też się tak bardzo chce urlopu że szok. Na razie niestety koleżanka na urlopie więc "nie mam kiedy taczki załadować":)
Bernadko, jak się mama czuje??
Olica, Kinguś Katarzynko, Patrysiu, Loree, Gosia, Kroptusia (ale was dużo:):)) mam nadzieję że wszystko ok i się dobrze czujecie.
Nektarynka, cos ty za pas wymyśliła. Toz ty laseczka jesteś:)
PM, a po co Ci bielizna maskująca brzuch??? Przeciez ty Chudniesz w oczach!!
Marzenko, zapuściłaś chałupę jak M. nie ma??? ech...skąd ja to znam;))))
Mari...przyszalałaś z tym tortem:)
Badaicka, dla Ciebie ogromny buziak za całokształt :):)
Kroptusiu, jak ty się w ogóle czujesz, jak skurcze?
Kropeczka, Hanka do raportu!!
Kaprycha...ty jak zwykle - pojawiłaś się na 5 min i to jeszcze z takim dołującym postem.... Chyba odpoczynek od nas CI nie służy. Kochanie będziesz zajebistą mamą:):) I tak jak mówiły dziewczyny - każda z nas ma obawy.
Pozdrawionka

Ostatnia edycja:
Cześć Kobiałki:)
czwarty raz próbuję się z Wami przywitać ale po prostu nie da się no....
Podczytuje Was ekspresowo, ale nie mam kiedy pisać.
Moje Kochanie wraca w nast. piątek. Czekam na @, powinna być jutro albo w piatek. Niestety chyba jednak M. sie nie wyrobi zeby pojechać ze mna na HSG. Gosiu, ty z kim byłaś na tym badaniu??
Olesia, zdjęcia super, ale CI zazdroszczę. Mnie też się tak bardzo chce urlopu że szok. Na razie niestety koleżanka na urlopie więc "nie mam kiedy taczki załadować":)
Bernadko, jak się mama czuje??
Olica, Kinguś Katarzynko, Patrysiu, Loree, Gosia, Kaprysia (ale was dużo:):)) mam nadzieję że wszystko ok i się dobrze czujecie.
Nektarynka, cos ty za pas wymyśliła. Toz ty laseczka jesteś:)
PM, a po co Ci bielizna maskująca brzuch??? Przeciez ty Chudniesz w oczach!!
Mari...przyszalałaś z tym tortem:)
Badaicka, dla Ciebie ogromny buziak za całokształt :):)
Kaprysiu, jak ty się w ogóle czujesz, jak skurcze?
Kropeczka, Hanka do raportu!!
Pozdrawionka

ekspresowo czytałaś, ale pamiętałaś o wszystkich:-):-):-) Co u Ciebie? jakies plany wakacyjne masz?

Kasiu...pewnie nie o wszystkich bo czytałam Was na kilka razy:):)
Planów na razie nie mamy. Jak M. wróci będziemy się rozgladac za last minut. Mam nadzieje że uda nam się cos rozsądnie wybrać. Marzy nam się Grecja, mogą być greckie wyspy...No ale...

Witam się pięknie :-)

I pozdrawiam Was Kochane :tak:

Czytam Was stale ale tak dużo piszecie, ża jak już przeczytam to nie mam czasu odpisać :sorry2:

Justynko jesteś nareszcie!!
dziękuję ze pytasz mama coraz lepiej się miewa więc ja jestem dobrej myśli ze już niedługo ją do domku przywiozę
buziaczek dla Ciebie *

no oczywiscie zgadlas heheh!:-D ale teraz mam wogóle kłpot bo moj pies sie teraz strasznie leni!! boshe ile ja mam kłaków w domu to szok! takze mam wogole troche sprzątania ale mi sie dzis nie chce, bo po miescie polazilam i sie zmeczylam..:baffled:
a ty kiedy kochana idziesz na to HSG ??

reklama
Witam się pięknie :-)

I pozdrawiam Was Kochane :tak:

Czytam Was stale ale tak dużo piszecie, ża jak już przeczytam to nie mam czasu odpisać :sorry2:

Hej:-)

Justynko jesteś nareszcie!!
dziękuję ze pytasz mama coraz lepiej się miewa więc ja jestem dobrej myśli ze już niedługo ją do domku przywiozę
buziaczek dla Ciebie *

Cieszę się że z Twoją Mamą jest coraz lepiej. Życzę jej dużó zdrówka:)

Do góry