reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hello!
a ja ostatnio zrobiłam sie strasznie senna,mam takie napady spania ze w szoku jestem :szok:
co do celulitu to sie nie wypowiem,bo ja ze swoja wagą 71 kg to do Was wszystkich wieloryb jestem
:baffled::-(

reklama
Witam się:-D
O rajuś jak tu pusto dzisiaj.. myslałam,że będe miec ze sto stron do czytania a tu taka niespodzianka;-)
U mnie raczej @ się zbliża.. tempka nie wzrasta tylko 36,80 nadal.. brzuszek pobolewa więc nic z tego nam nie wyszło. No nic.. może w następnym cyklu. Wy tu o celulicie mówicie i powiem Wam.. że ja mam go chyba wszędzie;-):-D
Dziś byliśmy u dziadka M za ścianą co mieszka bo Jan ma na imię. Przy okazji się zważyłam i co? dwa i pół kg więcej:szok:a nie tak dawno się wazyłam..:baffled:

U mnie raczej @ się zbliża.. tempka nie wzrasta tylko 36,80 nadal.. brzuszek pobolewa więc nic z tego nam nie wyszło. No nic.. może w następnym cyklu. Wy tu o celulicie mówicie i powiem Wam.. że ja mam go chyba wszędzie;-):-D
Dziś byliśmy u dziadka M za ścianą co mieszka bo Jan ma na imię. Przy okazji się zważyłam i co? dwa i pół kg więcej:szok:a nie tak dawno się wazyłam..:baffled:
agniesiu jescze masz 3 dni do @ a tempka moze jescze wzrosnąć.. a pozatym jesli sie dobrze orientuje to temopka wystarczy ze sie utrzymuje na tym samym poziomie , nie muis wzrastac byle by nie spadla....
bedzie dobrze zobaczysz przeciez to niemozliwe ze wam nie wyszlo!!! przeciez ty swego malza wycisnelas jak cytryne!!:-D
no ja tez sie dzis zwazylam u kolezanki i wyszlo mi 52,5 kg:baffled: ale byłam w ciuchach i dopiero co zjadlam te dwa ciastka wiec to sie nie liczy hahaha:-D mysle ze moze 50 kg mam :-D

agniesiu jescze masz 3 dni do @ a tempka moze jescze wzrosnąć.. a pozatym jesli sie dobrze orientuje to temopka wystarczy ze sie utrzymuje na tym samym poziomie , nie muis wzrastac byle by nie spadla....
bedzie dobrze zobaczysz przeciez to niemozliwe ze wam nie wyszlo!!! przeciez ty swego malza wycisnelas jak cytryne!!:-D
no ja tez sie dzis zwazylam u kolezanki i wyszlo mi 52,5 kg:baffled: ale byłam w ciuchach i dopiero co zjadlam te dwa ciastka wiec to sie nie liczy hahaha:-D mysle ze moze 50 kg mam :-D
Tez bym chciała tyle wązyc:zawstydzona/y: Kiedys wazyłam tyle ale jak jestem z M to normalnie tak dobrze on gotuje, że waga mi wzrosła do 62kg:szok::-)
No zobaczymy jak to wyjdzie w tym cyklu.. Wkleję swoja kartę może ktoraś miała podobna tempkę..

ja sie ważyłam teraz u gina i nawet w butach i waże równe 50 kg a myślałam że przytyłam hmm no to pewnie ważyłam sprzed ciąży jeszcze mniej:dry:a tak wogóle też mam 1.58 :-D:-D:-D

reklama
agniesiu widze na innym wątku twoja karte i powiem ci ze masz piekną tempke która sie utzrymuje to dobry znak!!!:-D:tak:

Marzenka Ty szczypiorku :tak:
Agniesiak tak Jak Marzenka pisze jeszcze temperatura nie spadła więc wszystko mozliwe :tak:
Dziękuję dziewczyny za dodanie mi wiary w ten cykl;-):-) No zobaczymy. A ja mam 1,64 i ważę 62kg.:-D DObra uciekam się uczyc.. w sobotę egzamin:baffled:

Do góry