reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

hej hej laseczki;-)ja dzis mam zamiar sie wziąć za porządne porządki:-D ale najpierw musze isc na poczte:baffled:

mari super ze mąż byl zadowolony!

olica ja ci powiem tak : jestem przekonana ze ona na zadna kawe isc nie chciala , tylko liczyla na szalona przygode! przeciez od dawno istnieje taki zwyczaj ze jak sie jezdzi w delegacje to zdradza sie żony, mężów... robi sie libacje i takie tam. I jak uslyszala ze twoj mąż jest w delegacji to pomyslala ze moze bedzie sie chcial zabawic niezobowiązująco:dry:i pewnie niejed facet by skorzystał z takiej okazji do skoku w bok, a Tobie tylko pogratulować męża ,że nie dośc ze ją olał to jeszcze ci wszytsko powiedział:tak: niestey wszędzie się czaja modliszki...

reklama
Olica uspokoj sie ja wiem jak taka sytuacja moze wkurzyc ale w Twoim stanie to nie wskazane. Twoj M. to porzadny facet skoro od razu powiedzial Ci o tej sytuacji. A ona rzeczywiscie kawal lafiryndy. Takie zachowanie jest po prostu podle ale tak jak napisalam wczesniej reakcja Twojego M. byla bardzo wlasciwa. Moim zdaniem napewno nie chodzilo jej o kawe. No ale juz luz bylo minelo nie zaprzataj sobie glowy :-):-):-). Nie denerwuj sie. Buziak dla Ciebie.

olica ja ci powiem tak : jestem przekonana ze ona na zadna kawe isc nie chciala , tylko liczyla na szalona przygode! przeciez od dawno istnieje taki zwyczaj ze jak sie jezdzi w delegacje to zdradza sie żony, mężów... robi sie libacje i takie tam. I jak uslyszala ze twoj mąż jest w delegacji to pomyslala ze moze bedzie sie chcial zabawic niezobowiązująco:dry:i pewnie niejed facet by skorzystał z takiej okazji do skoku w bok, a Tobie tylko pogratulować męża ,że nie dośc ze ją olał to jeszcze ci wszytsko powiedział:tak: niestey wszędzie się czaja modliszki...

Staram się przestac tym denerwować, wczoraj jak się o tym od męża dowiedzialam, to okropnie bolał mnie brzuch, bo nie wytrzymałam i wybuchnęłam płaczem mimo, że nic się nie stało, ale sam fakt tak mnie wkurzył, że wybuchnęłam.

Potem on się przejął, że źle się poczułam i żałował, że mi to powiedział, bo nie sądził, że aż tak emocjonalnie zareaguję.

;-) po malej cenzurze

i jeszcze troszeczke​

super zdjęcia:-)

Witam Was dziewczyny - juz jestem po wizycie u gina i jest serduszko - dzidzia ma 8mm

GRATULUJĘ

Olica - może faktycznie chciała się umówić na kawę, ale ja jestem wyczulona na takie "koleżanki"!!!!!!!!!!! lepiej chuchać na zimne.
Mąż się super zachował!!!!!!!!!!!! Niestety po świecie chodzi dużo kurew rozbijających małżeństwa!!!!:wściekła/y:

Gdzies tu musi byc jakas polska cukiernia w poblizu. Generalnie oplacalo sie powiem Wam jak jestesmy ze soba 10 lat takiego zaskoczenia na jego twarzy nie widzialam oczywiscie pozytywnego zaskoczenia.
pieknie pieknie.. pewnie byl bardzo zaszkowany..

Hej dziewczyny...
Wczoraj mnie nie było bo od rana szalałam z mama na zakupach bo musialam kupic jakas bluzke na obrone..Ha..i kupilysmy + bielizne maskująca tluszcz z brzucha :) bosko..
ja ostatnio kupilam sobie taki pas..
TUMMY TRIMER NEW Gorset Pas POPORODOWY HIT L/XL (636112655) - Aukcje internetowe Allegro

na pewno nie daje takiego efektu jak na zdjeciu bo widac ze tak jest jakas modelka ale musze przyznac ze fajnie wyszczupla.. tylko u mnie jest ten problem ze jest ok dopoki stoje mało siedze a przy siedzeniu to wbijaja mi sie fiszbiny w piersi.. i troszke to boli..ale ogolnie jestem zadowolona:)

PS u mnie nic nowego.. od 7dc jajniki zaczely mnie naparzać..

Cześć dziewczyny jak Wam poranek mija??
ja zerwałam agrest i biorę się za robienie dżemu mniammmmmmmmmmmm

Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam buziaczki ***

Olica wspaniałego masz meza że Ci powiedział o propozycji koleżanki a przede wszystkim że jej odmówił!!

PM ty uważaj na siebie z tą dietą nie przesadzaj bo takie omdlenia są nebezpieczne kochana

Witam
;-) po malej cenzurze
Super fotki :-D

Bylam dzisiaj w pracy i na dziendobry :szok: (nie wiem czy kiedys wam pisalam o chlopaczku, ktory ze mna pracuje na pietrze) w zeszlym tygodniu zostal zawieszony, za molestowanie sexualne :szok:.
No to nieźle :szok:

Witam Was dziewczyny - juz jestem po wizycie u gina i jest serduszko - dzidzia ma 8mm
Super, gratuluję :-D:-D:-D:-D

NORMALNIE IDIOTKA !!!! Nie wiem jak można być tak bezczelnym!
Oczywiście mój mąż jej powiedział, że jest w delegacji ,a nie na wakacjach.
Ciekawe dlaczego we Wrocławiu do niego nie wydzwania , że się nudzi ?
Nie denerwuj się, ważne że ją M spławił:tak::tak:

Generalnie oplacalo sie powiem Wam jak jestesmy ze soba 10 lat takiego zaskoczenia na jego twarzy nie widzialam oczywiscie pozytywnego zaskoczenia.
Super, że niespodzianka się udała ;-);-)

Waga ekstra aż się chce na niej stawać :tak::tak:

hej hej laseczki;-)ja dzis mam zamiar sie wziąć za porządne porządki:-D ale najpierw musze isc na poczte:baffled: .
Miłego sprzątania ;-) ja muszę później naczynia pozmywać ale na razie mi się nie chce.;-)

PS u mnie nic nowego.. od 7dc jajniki zaczely mnie naparzać..
No to dobrze :tak:

Powodzenia ;-);-)

Witam

Powodzenia ;-);-)
Cześć Beatko :-) jak sie czujesz jak maleństwo szaleje w brzuszku??

moja mama jest specjalistką od dżemów i różnych przetworów a ja sie od niej uczę a teraz jak jest w szpitalu to muszę się sprawdzic i sama zrobić dżem z tego agrestu to Twoje życzenie powodzenia przyda mi sie na pewno :tak:;-)

HELLO:-)
MADZIA trzymam kciuki za wyniki :tak:

Hello wrocilam,bardzo wypoczeta, opalona i bardzo stesknina za wami babeczki. Buziaki dla wszystkich :-)

hejka super zdjęcia:-)

Bylam dzisiaj w pracy i na dziendobry :szok: (nie wiem czy kiedys wam pisalam o chlopaczku, ktory ze mna pracuje na pietrze) w zeszlym tygodniu zostal zawieszony, za molestowanie sexualne :szok:. On taki mlody zboczek, co starsze babki go ignorowaly lub po prostu mowily mu by sie odp...olil, ale cos go q...wa pokusilo by sie przyczepic do naszej najmlodszej dziewczyny w sklepi i zaczol piepszyc jakies niesamowite teksty, ze i tu cytuje "moge ci pokazac kilka sposobow masturbacji, bo jestem w tym krolem", i rysowac jakies wulgarne rysunki. Facetowi odwalilo, w czwartek jest w tej sprawie nasze wewnetrzne przesluchanie. Mam nadzieje ze wywala go na zbity pysk, ma szczescie ze bylam na urlopie, bo oberwal by z liscia :wściekła/y:

co za zbok:szok::szok::szok:kurcze ja to bym aż trzy liście mu zaliczyła:wściekła/y::wściekła/y:

suuuper:-)

to samo chciałam napisać normalnie flądra liczyła że się zabawi :wściekła/y:ale twój M normalnie super się zachował i pokazał gdzie jej miejsce:tak:

ach ja uwielbiam agrest u mojej babci to ja równo zajadałam aż krzaczki puste były i czerwony agrest i ten norlany zielony mniammmmmmmmmmmmm:-p:-)

reklama
Cześć Beatko :-) jak sie czujesz jak maleństwo szaleje w brzuszku??

moja mama jest specjalistką od dżemów i różnych przetworów a ja sie od niej uczę a teraz jak jest w szpitalu to muszę się sprawdzic i sama zrobić dżem z tego agrestu to Twoje życzenie powodzenia przyda mi sie na pewno :tak:;-)
Dziękuje dobrze. Pogoda mi odpowiada, lubię jak jest chłodniej ale nie musi padać ;-) Kinia dała trochę kopniaków a teraz chyba odpoczywa przed kolejnym atakiem :-D:-D
Dżemik na pewno wyjdzie pyszny :tak:

Do góry