reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Moje Kochanie wraca w nast. piątek. Czekam na @, powinna być jutro albo w piatek. Niestety chyba jednak M. sie nie wyrobi zeby pojechać ze mna na HSG.
Może jednak się uda. Mam nadzieje, że znajdziesz kogoś kto z tobą pojedzie.
Moja znajoma była i mówiła, żeby sobie zabrać chusteczki nawilżane, jak coś po nogach pocieknie to można szybciutko sobie wytrzeć ;-)

takze mam wogole troche sprzątania ale mi sie dzis nie chce, bo po miescie polazilam i sie zmeczylam..:baffled:
U Ciebie też taka duchota? Ja wyskoczyłam tylko na dół po wędlinkę

ja jestem dobrej myśli ze już niedługo ją do domku przywiozę
No to super:tak:

U Ciebie też taka duchota? Ja wyskoczyłam tylko na dół po wędlinkę
bardziej gorąco u nas niz dusznie ale ogólnie dosyć męcząca pogoda... nic mi sie nie chce..... niezbyt sie dzis dobrze czuje:baffled: zjadłam u koleżanki dwa ciastka - tiramisu i smietankowiec i moze od tego mi tak niedobrze:baffled:
wiec leże sobie i zdycham....:sorry2:

bardziej gorąco u nas niz dusznie ale ogólnie dosyć męcząca pogoda... nic mi sie nie chce..... niezbyt sie dzis dobrze czuje:baffled: zjadłam u koleżanki dwa ciastka - tiramisu i smietankowiec i moze od tego mi tak niedobrze:baffled:
wiec leże sobie i zdycham....:sorry2:

a jak zachcianki?;-);-);-) Ty szczuplak jestes więc możesz jeść;-)

:szok:

Marzenixx Ty od kilku dni jesz tyle slodkosci ze az mnie mdli :-D:-D:-D:-D.
Tez mam problem z celulitem ale ja zauwazylam ze mam tak okresowo raz mam raz nie mam nie wiem od czego to zalezy. Teraz mam bo przytylam ostatnio dosc sporo. :no::no::no:. ogolnie to mi nie przeszkadza ale najgorzej jest latem jak trzeba stroj kapielowy zalozyc masakra :szok::szok::szok:
mnie tez juz zemdlilo hahah:-D
ja zawsze na plazy jak szłam do wody to dupe czymś zakrywałam zeby celulitu nie bylo widac albo wolalam na plecach lezec zeby nie wystawiac tylka heheh ale jak sie napatrzyłam na przeróżne maszkary to stwierdzilam ze mogę chyba sie pokazywac heheh:-)

Mnie tez sie celulit ostatnio pojawil ale poczytalam, ze w ciazy w zwiazku z zaburzeniami hormonalnymi jest to czesta przypadlosc...gruba nigdy nie bylam a teraz waze 5 kg wiecej niz przed leczeniem czyli 65kg i nogi mam masakryczne... jak scisne to dosc widac ten celulit... mam nadzieje, ze zejdzie troche po ciazy...
A praktycznie jedynym na to sposobem jest ruch i cwiczenia oprocz diety...no i masaze

reklama
Mnie tez sie celulit ostatnio pojawil ale poczytalam, ze w ciazy w zwiazku z zaburzeniami hormonalnymi jest to czesta przypadlosc...gruba nigdy nie bylam a teraz waze 5 kg wiecej niz przed leczeniem czyli 65kg i nogi mam masakryczne... jak scisne to dosc widac ten celulit... mam nadzieje, ze zejdzie troche po ciazy...
A praktycznie jedynym na to sposobem jest ruch i cwiczenia oprocz diety...no i masaze
ja tez zawsze szczupła byłam, a celulit to i uszczuplych i u grubych jest, nie ma to znaczenia.... poprostu ruchu brak i cwiczen.....:-(
moja siostra tez w ciąży dostała straszny celulit ale po urodzeniu jej zeszło.. i teraz w drugiej ciązy też dostała.... niestety my biedne sie musimy męczyc z celulitem no:baffled:

Do góry