reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

czesc,chcialabym powiedziec ze zmagam sie z @ ale to juz ostatnia przez nastepne 9 mesiecy nie przyjdzie:-D:-D:-D:-D:-D
I tak trzymać ;-);-)

czytałam o tej transfuzji krwi bo moja mama ma mieć dawaną krew.
Na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

mam lekkie krwawienie a do okresu 3 dni czy to znaczy ze nie jestem w ciazy??
Żadna z nas nie odpowie Ci na to pytanie. Być może okres dostałaś wcześniej. Jak masz jakiś problem to najlepsza będzie wizyta u ginekologa.

Myslicie, ze mojemu M sie spodoba. To jest moj absolutny debiut w pieczeniu tortow. Cala kuchnia uwalona i ja tez wszedzie mam kawalki czekolady nawet za stanikiem. Oto efekty:
Super:-D:-D

dziewczyny robiła która z Was dżem z agrestu??
Nie ale brzmi smakowicie.
Kiedyś widziałam jakiś przepis w gazecie ale w internecie też na pewno znjadziesz:tak:
Ja znalazłam to Dżem z agrestu! Kuchcik.info
i wszędzie powtarza się ten przepis. Powodzenia :tak:

Mój M dzisiaj robił badania nasienia i juz ma odebrane,musi pójsc teraz do lekarza i mu powie co i jak.ja nie bardz znam sie na tych wynikach:sorry2:
Lepiej niech pójdzie do androloga ;-)

dobra, wróciłam ze spaceru i zjadłam dwalody naraz:baffled: aż mi nieodbrze sie zrobiło, ble:baffled:
:-D:-D

Oj kobitki, ciezko mi teraz jak cholera. Jestem w szoku co mi sie w glowe stalo. To wszystko przez to, ze sprawa z moim IVF idzie szybciej niz myslalam.
Będzie dobrze zobaczysz :tak::tak:

A umnie tempka bez zmian. 36,8.. głowa mnie pobolewa i brzuszek i jajniczki czasem. A teraz pieczenie w gardle:baffled: zjadłam big bambino to może pomoże;-) Ja jeszcze parę dni do testowanka, a tymczasem nie myślę w ciągu dnia o Fasolce bo musze się uczyc:-(
No to dobrze, że nie myślisz cały czas. Powodzenia na egzaminie :tak:
Hello wrocilam,bardzo wypoczeta, opalona i bardzo stesknina za wami babeczki. Buziaki dla wszystkich :-)
Witaj :-D:-D

A ja jakaś taka przytulanka się zrobiłam i najchętniej żeby M ze mną siedział cały czas :baffled: nigdy tak nie miałam a teraz strasznie tęsknię jak go nie ma :szok:

reklama
Hello wrocilam,bardzo wypoczeta, opalona i bardzo stesknina za wami babeczki. Buziaki dla wszystkich :-)
Super, że już jesteś. Czekamy na fotorelację oczywiście :-D

Mój M już w domku. Mimo przeżyć z rana w dobrym nastroju. I jest taki jakiś, sama nie wiem, "czuły" to nie jest dobre słowo, bo zazwyczaj taki jest, ale jakiś taki inny. Chyba uświadomił sobie co mogło się stać, ale na szczęście się nie stało. Jak wrócił z pracy i rozmawialiśmy o tym co się stało, to stwierdził, że na miejscu pasażera mógł siedzieć jego kolega z pracy, który ma małą córeczkę i aż mu się głos załamał... Ech... poleciał teraz do garażu, ale jak wróci to mocno go wyściskam...

Spokojnej nocy Kochane moje :***

;-) po malej cenzurze

Załączniki

• my u Lukaszow.jpg
    my u Lukaszow.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 54
  • ja i sangria.jpg
    ja i sangria.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 53
  • Jarek mowi ooooooooooooo.jpg
    Jarek mowi ooooooooooooo.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 54
  • pocz..jpg
    pocz..jpg
    62,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Dziekuje, na NK wrzucilam chyba te same zdjecie, tak by nikt nie poczol sie pokrzywdzony jesli nie ma konta na NK :tak:
O ile ktos chce obladac czyjes wypociny :oo:

Cześć Olesiu. Tylko chyba ja nie mam konta na nk. Więc miło mi Cię tu zobaczyc. Super fotki- widać,że świetnie się bawiliście.
Już zaczęłam się dopytywać kiedy wrócisz, bo jakoś długo Cię nie było :-D

Do góry