reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

DOBRA WIADOMOSC,
Moj jeden jedyny "silnik" pracuje, zrobilam test owul. i mam II pekne kreseczki. Nadzieja odzyla. :-)
Nawet nie wiecie jak sie ciesze, wiem ze do dzidzi jeszcze daleko droga ale poczatek jest Bardzo dobry.

Olesia super wiadomosci to teraz wystarczy tylko sie pokochac i dzidzia bedzie jak znalazl:-D

tak wogoledziendobry kochane jak tam po wekendzie u mnie moja mama miala urodzinki takze wczoraj bylo duzo gosci:tak:a dzis wielkie sprzatanie:baffled:no ale jakos chyba przezyje :-p

Do @ zostalo jeszcze 6 dni ciekawe:-Dczy bedzie:sorry2:

Milego dnia wam kochane wszystkim zycze :-D

reklama
Witam serdecznie dziewczynki z samego rana, nie wiem jak u was ale u mnie pogoda listopadowa, mimo tego życzę miłego dnia i duuuuużo pozytywnego nastawienia :happy:;-):happy:

czesc dziewczynki:-)
Za oknem troche zimnawo,ale nie pada:-)Mam nadzieje ze tak bedzie dlugo bo juz mam dosyc deszczow,w norwegii ciagle pada:-(
Sampoczucie ok,troche brzuch mnie pobolewa ale nic poztym,no coz do piatku czekam:-)
A wiekszosc z was to pewnie w pracy,ja tez bym chciala juz,narazie nie moge znalesc,a wogole tak bardzo nie szukam bo ucze sie do egzaminu na prawojazdy,chce zaliczyc przed ciaza:-)
milego dzionka dla was kochane:-)

HEJ

Obiecalam ze zrobie test.Zrobilam sprawa ma się następująco

Odrazu pokazala sie jedna krecha ale tym razem poczek ok.5 min.
podeszlam do okna i patrze...a tam dokladnie tak jak w wczesniejszym 2 kreski tylko ta jeszcze jesniejsza, ten test jest inny taki Uni test, tamten był bardziej czuly
No ale na tym wyjątkowo pisze tak (na instrukcji)

3.SPECYFICZNOSC:
twierdzono , iz następuijące dodane do próbek moczu o zawartosci hCG od 0 do 25mlU/ml nie mają wplywu na wynik testu.

3.1 Normony nomologiczne, ktore nie wykazują reakcji krzyżowej:
FSH.................1000 mlU/ml
lh......................5000mlU/ml
TSH..................1000 qlU/ml

Więc ja zrozumiałam to tak , te moze mam te hormony (w tym cyklu robie badanie mn.na te) moze są wyższe niz te wartosci i dlatego tak się dzieje? co o tym myslicie?:dry::confused:

Dziewczyny dodam ze tamta kreska na tescie nr.1 nie zginela jest mocna widoczna spoko, golym okiem widac, nie jest to cien.

mari...ten szef to ku....as olac go!!!jak on trakyuje ludzi..okropne...i poniza tak...:-(
A co to za praca jesli moge wiedziec...?moze szukaj innej..nie trac nadzieji...:-)

dziewczynki plamienia mam jakies brazowe tak jak jasne kakao,nigdy tego nie mialam,jeszcze 4 dni do @..hmm..moze cos mam z hormonami?:-(

Lilu 19 napewno byla owulka bo ja mialam w tym cyklu monitoring owulacji i mialam dokladnie tak jak Ty taki bol ze wzielam 2 paracetamole. I tez sluzu za bardzo duzo nie bylo. Ale ze ja narazie zawiesilam staranka to nic nie robie w tym kierunku zeby ten sluz byl dopiero po tym zabiegu. Mam nadzieje ze u Ciebie sie uda tym razem :))))))))))0

A w tym dniu mialas owulke co ten bol ?
Ja sluzu plodnego w tym cyklu nic a nic :no::-(

A co do szefa to normalnie nic tylko :wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki, która z Was brała luteinę, czy moze udało sie po niej którejs z was donosić ciązę, bo z tego co wiem to ona podnosi progesteron, a i jeszcze jedno , od którego dnia cyklu lekarz zalecił Wam jej branie?:confused:

Do góry