reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
sylwka idziesz jak burza! kolejny egzamin do przodu! brawo!:tak: a @ nie przyjdzie! nie wolno! zabronione!
tak się tylko wydaję ale dziękuje bardzo ;-) jestem na trzecim roku i w czerwcu mam zamiar się obronić na licencjata. Dlatego te egzaminy tak wcześnie nam zrobili. Cały czas mnie namawiają na magistra ale tak mi się nie chce no ale nie wiem co zrobię jeszcze. Myślałam o roku przerwy ale to teraz zależy tylko czy będzie dzidzi bo jak nie to pewnie pójdą. a Ty już jesteś po szkole czy w trakcie?? a tą wredną nawet siłą przegonie co tam magister dzidzi ważniejsze!!
babo pisze:
Oj zdolniacho..super ci poszlo!a co to za egzaminy jesli moge wiedziec?:-)
Chumorek super,za trzy tyg jade do polski z mamuska...i wlasnie sie zastanawiam co by bylo jak bym byla w ciazy....
no jasne że możesz wiedzieć to tylko system polityczny Polski , dziwne nie ale jestem na politologii ale napewno nie będę poitykiem oj nie nie:-D No to przylatuj do nas odwiedź swoje stare śmieci:-) a jakbyś była w ciąży to akurat pasuje bo tak w sam raz za trzy tygodnie do Polski i na dodatek Walentynki przecudowny prezent, oby tak było trzymam kciuki:tak:

spadam...nie dokonczylam ogladac fimu na video.
Buziaki dla wszystkich dziewczynek!
Spijcie dobrze i zeby poniedzialek byl superowym dniem:-)
Dobranocki!!!

tak się tylko wydaję ale dziękuje bardzo ;-) jestem na trzecim roku i w czerwcu mam zamiar się obronić na licencjata. Dlatego te egzaminy tak wcześnie nam zrobili. Cały czas mnie namawiają na magistra ale tak mi się nie chce no ale nie wiem co zrobię jeszcze. Myślałam o roku przerwy ale to teraz zależy tylko czy będzie dzidzi bo jak nie to pewnie pójdą. a Ty już jesteś po szkole czy w trakcie?? a tą wredną nawet siłą przegonie co tam magister dzidzi ważniejsze!!
ja bym też radziła zrobić magistra, ale masz rację dzidzi wazniejsze..ja juz jestem po studiach skończyłam marketing na rynkcha krajowych i międzynarodowych..
a politologia fajny kierunek :tak: wiele rzeczy można po nim robić :-)

spadam...nie dokonczylam ogladac fimu na video.
Buziaki dla wszystkich dziewczynek!
Spijcie dobrze i zeby poniedzialek byl superowym dniem:-)
Dobranocki!!!
to dobranoc i fajnego seansiku

Marzenixx, Lilu odpoczywacie?
Lilu i jak z Twoich obserwacji, była już owulka?
Marznixx a Ty jak się czujesz? Ja chodzę zła jak osa i czuje, że @ się zbliża

Tak odpoczywam sobie :-)

Co do moich obserwacji to kiepsko :zawstydzona/y:
Tempki nie mierzylam zeby zabardzo sie nie nakrecac :zawstydzona/y:
Sluzu typowo plodnego brak, albo bylo sucho jak na pustyni, albo bialy nie plodny sluz :zawstydzona/y:
chociaz w piatek tak popoludniu przez ok 1.5 godziny bardzo mocno bolal mnie prawy jajnik, az ledwo chodzilam :baffled: pozniej nagle przestal bolec i do tej pory cisza :confused:
Przytulanki sa co dwa dni wiec jakby co nie powinnam nic przegapic ;-) a od srody (16dc) zaczynam Duphaston :blink:

kingus moze twoje nabuzownie wcale nie jest na @ :sorry2:

Ostatnia edycja:
Powroce jeszcze do mojego pierszego pytania, czy oprocz Martyny222 mial jeszcze ktos robione badanie niedroznosci jajowodow i moze przechodzil mniej bolesnie. Czy w kazdym przypadku trzeba sie liczyc z bolem.

no jasne że możesz wiedzieć to tylko system polityczny Polski , dziwne nie ale jestem na politologii ale napewno nie będę poitykiem oj nie nie:-D
JA TEZ STUDIUJE POLITOLOGIE TYLKO NA 4 ROKU:-D
TEZ MIALAM KIEDYS TEN EGZAMIN....

Dziewczynki ja juz po zakupach, udaly się bardzo.Nakupilam malej dzidzi ubranek, śliczniutkie dla dziewczynek są...

Dziewczyny jutro z rana robię test, ale juz na nic nie licze, to jakas pomylka...ale kupiłam...jakis taki tani byl w rosmanie??? 7.50 kosztowal

Powroce jeszcze do mojego pierszego pytania, czy oprocz Martyny222 mial jeszcze ktos robione badanie niedroznosci jajowodow i moze przechodzil mniej bolesnie. Czy w kazdym przypadku trzeba sie liczyc z bolem.

mnie to badanie czeka w maju, ale wezme znieczulenie dozylne chyba (Dolargan ) zeby nic nie bolalo :sorry2:

reklama
Do góry