reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

A tak w ogóle u mnie:
-@ przyszła i poszła sobie. zamiast 8, 9 dni jak zawsze była łącznie z plamieniami tylko 6 dni
-za jakieś dwa, trzy tygodnie M będzie miał wolne to zrobi badania, musi być wypoczęty
-powiedziałam M, że na razie odpuszczamy, muszę odpocząć, znaleźć prace
-odnośnie poprzedniej myśli, M oznajmił, że będzie tak pracował by utrzymać całą rodzinę i starań nie zamierza przerywać,
-bolały mnie już trzeci tydzień piersi (nigdy nie bolą nawet na @ i w czasie@) więc kazałam M przeprowadzić badanie:-D
-stwierdził że powiększone węzły mam z prawej strony
-z tego powodu faszerowałam się trzy dni pod rząd polopiryną a dzisiaj byłam u lekarza
-leki zarówno na to jak i na alergie mam kuracje, więc......
-suma summarum ten miesiąc na prochach i starania o dzidzi odpadają:crazy:

reklama
A tak w ogóle u mnie:
-@ przyszła i poszła sobie. zamiast 8, 9 dni jak zawsze była łącznie z plamieniami tylko 6 dni
-za jakieś dwa, trzy tygodnie M będzie miał wolne to zrobi badania, musi być wypoczęty
-powiedziałam M, że na razie odpuszczamy, muszę odpocząć, znaleźć prace
-odnośnie poprzedniej myśli, M oznajmił, że będzie tak pracował by utrzymać całą rodzinę i starań nie zamierza przerywać,
-bolały mnie już trzeci tydzień piersi (nigdy nie bolą nawet na @ i w czasie@) więc kazałam M przeprowadzić badanie:-D
-stwierdził że powiększone węzły mam z prawej strony
-z tego powodu faszerowałam się trzy dni pod rząd polopiryną a dzisiaj byłam u lekarza
-leki zarówno na to jak i na alergie mam kuracje, więc......

Oj bidulko na tych proszkach,ale jak trzeba,w nastepnym miesiacu zadzialacie,wszystko sie ulozy,badz cierpliwa:-)duzo zdrowka dla ciebie:-)

DOBRA WIADOMOSC,
Moj jeden jedyny "silnik" pracuje, zrobilam test owul. i mam II pekne kreseczki. Nadzieja odzyla. :-)
Nawet nie wiecie jak sie ciesze, wiem ze do dzidzi jeszcze daleko droga ale poczatek jest Bardzo dobry.

super! zatem do dzieła!

dziewczynki plamienia mam jakies brazowe tak jak jasne kakao,nigdy tego nie mialam,jeszcze 4 dni do @..hmm..moze cos mam z hormonami?:-(

a może to zarodek się zagnieżdża..:tak: trzymam kciuki

kingus a po co ginka daje Ci clo skoro masz owulke po metformaxie ! :confused:
Moim zdaniem powinna dac Ci duphaston zeby ulatwic zagniezdzenie sie zarodkowi :blink:
A powtarzal Twoj mezulek badania ?
Chyba żeby było więcej pęcherzyków bo wtedy większa szansa. Progesteron mam dobry to pewnie dlatego nie daje:dry:
A mój M powtarza badanka w lutym.
DOBRA WIADOMOSC,
Moj jeden jedyny "silnik" pracuje, zrobilam test owul. i mam II pekne kreseczki. Nadzieja odzyla. :-)
No to już połowa sukcesu:-D

Do @ zostalo jeszcze 6 dni ciekawe:-Dczy bedzie:sorry2:
Trzymam kciuki żeby nie było;-)

A wiekszosc z was to pewnie w pracy,ja tez bym chciala juz,narazie nie moge znalesc,a wogole tak bardzo nie szukam bo ucze sie do egzaminu na prawojazdy,chce zaliczyc przed ciaza:-)
Ucz się ucz:tak:

Obiecalam ze zrobie test.Zrobilam sprawa ma się następująco.
Chyba lepiej zrobić bete będziesz wiedziała na czym stoisz. :tak:Powodzenia.

Kingus a ja mam nadzieje ze jednak Tobie sie udalo tym razem. Trzymam kciuki zeby @nie przylazla.
Nie mam sily na takie traktowanie. No ale nie smuce juz pa milego dnia dla wszystkich
Dzięki:-D
A co do szefa to olej. Może warto by zmienić na spokojniejszą(wiem, że to teraz nie łatwe). Trzymaj się i nie daj się, zdrowie jest najważniejsze.:tak:
Dziewczynki, która z Was brała luteinę, czy moze udało sie po niej którejs z was donosić ciązę, bo z tego co wiem to ona podnosi progesteron, a i jeszcze jedno , od którego dnia cyklu lekarz zalecił Wam jej branie?:confused:
Ja tak jak Lilu brałam duphaston. Starałam się brać po owulacji.
Czy pomaga to nie wiem bo u mnie przy pustym jaju płodowym to pewnie za wiele pomóc nie mógł.

O ranyyy jak mnie piecze ( szczypie) w podbrzuszu :szok:
;-);-);-)Mam nadzieje, że to dobry znak:-)

Oj biedaczku, kuruj się.

A mnie trochę brzucho pobolewa i biegam sprawdzić czy @ przyszła:dry:

Kinguś - to nic takiego poza zatkanym nosem - orzech już ma dłubie bazie u nas i mnie zaczyna brać, i bolącą pachą i szyją.
Ale leki niebezpieczne dla dziecka.

witam! dobrze że już po pracy, bo nie lubię poniedziałku!!! u mnie zaczęły się dni płodne, nie nakręcam się tylko szkoda by było nie wykorzystać...;-):tak:
bablyss leć zrób tą betę bo ciekawość mnie zżera!?:-D

dziewczynki kochane trzymam za was wszystkie kciuki -oby początek lutego przyniósł dużo fasolek!!!!!

reklama
babo..tylko spokojnie tylko spokojnie..cierpliwość w końcu musi kiedys zostać nagrodzona! co do objawów to nie wszystkie je mają..każda z nas jest inna..trzeba miec nadzieję!

Ostatnia edycja:
Do góry