reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Powroce jeszcze do mojego pierszego pytania, czy oprocz Martyny222 mial jeszcze ktos robione badanie niedroznosci jajowodow i moze przechodzil mniej bolesnie. Czy w kazdym przypadku trzeba sie liczyc z bolem.

ja niestety Ci w tej kwestii nie pomogę :-(

Dziewczyny jutro z rana robię test, ale juz na nic nie licze, to jakas pomylka...ale kupiłam...jakis taki tani byl w rosmanie??? 7.50 kosztowal
tani czy nie..cimam kciuki za II :tak:

reklama
dziewczyny a jak mam dolaczyc obrazek pod moim imieniem. Probowalam w edycji zdjec i tam wyswietla ze mam. Cos mi nie wychodzi

No a u mnie nic ciekawego zaliczyłam dziś kolejny egzamin, został mi jeszcze tylko jeden :huh: no i czekam czy ta wredna przyjdzie czy nie? oto jest pytanie.
O to gratuluję zaliczenia;-) Może @ nie przyjdzie :tak::tak:

Moja mama miala tylozgiecie macicy..nie mogla zajsc w ciaze przez dwa lata...
Pewnie co lekarz to opinia :baffled:
no u mnie nadal cycuchy bolą ale jakoś nie specjalnie, podbrzusze czasami ale nie zabardzo.. nic pozatym.... nie mam humorów nic a nic.... ale dzis juz prawie poszlam po test!! malo sie nie powstrzymalam!!! ale jakos dalam rade heheh

a ciebie o procz humorkow nic nie boli?
No poczekaj jeszcze z tym testem na mnie ;-)
U mnie cisza przed @ :-D nic nie boli tylko humor mam taki, że mój M obrywa za byle co, jak nic @ się zbliża...

Przytulanki sa co dwa dni wiec jakby co nie powinnam nic przegapic ;-) a od srody (16dc) zaczynam Duphaston :blink:

kingus moze twoje nabuzownie wcale nie jest na @ :sorry2:
Ściskam kciuki żebyście trafili i była piękna owulka:tak::tak:
Nabuzowanie to u mnie tylko jedno wskazuje...niestety:-( ale w nastęnym cyklu dostaję clo.

Powroce jeszcze do mojego pierszego pytania, czy oprocz Martyny222 mial jeszcze ktos robione badanie niedroznosci jajowodow i moze przechodzil mniej bolesnie. Czy w kazdym przypadku trzeba sie liczyc z bolem.
Wiesz przypomniało mi się, że moja znajoma miała ale w prywatnej klinice (800 zł warszawa ze znieczuleniem).

Dziewczynki ja juz po zakupach, udaly się bardzo.Nakupilam malej dzidzi ubranek, śliczniutkie dla dziewczynek są...

Dziewczyny jutro z rana robię test, ale juz na nic nie licze, to jakas pomylka...ale kupiłam...jakis taki tani byl w rosmanie??? 7.50 kosztowal
Fajnie, że zakupy się udały. Ja to się zawsze rozczulam ;-)
Trzymam moooooocno kciuki za II :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ściskam kciuki żebyście trafili i była piękna owulka:tak::tak:
Nabuzowanie to u mnie tylko jedno wskazuje...niestety:-( ale w nastęnym cyklu dostaję clo.

No mam nadzieje :sorry2:

kingus a po co ginka daje Ci clo skoro masz owulke po metformaxie ! :confused:
Moim zdaniem powinna dac Ci duphaston zeby ulatwic zagniezdzenie sie zarodkowi :blink:
A powtarzal Twoj mezulek badania ?

bablyss, marzenixx, kingus, marytna222, mari27, elizabeth, pixela77, shenkoka- jestescie dziewczynki kochane jakbym mogla to kazda bym wysciskala ile wlezie:-D:rofl2:
nunia27, kropeczka, pysia510- kochane luby sie cieszy niesamowicie bo od poczatku polowal na chlopczyka i umyslil sobie imie kubus.. wiec to jego wymarzony pierwdorodny... mi bylo obojetne czy chlopiec czy dziewczynka,, pozniej niedawno bardziej chcialam miec dziewczynke ale w sumie z chlopczyka tez sie ciesze.. co bog da,, nawet jakby dal bliznieta to bysmy sie cieszyli.. nieuniknione ze za drugim razem nam wyjda bo ja jestem z blizniaczek jednojajowym..:-D:rofl2:

tikanis...hehe jak wyjdą nastepne bliźniaczki to bedziemy podwójnie sie cieszyć.
Dbaj o siebie i o malego Kubusia :-)

Nie wiecie co u Imagination? ona tez na synka czeka?

reklama
DOBRA WIADOMOSC,
Moj jeden jedyny "silnik" pracuje, zrobilam test owul. i mam II pekne kreseczki. Nadzieja odzyla. :-)
Nawet nie wiecie jak sie ciesze, wiem ze do dzidzi jeszcze daleko droga ale poczatek jest Bardzo dobry.

Do góry