reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Co w tym złego? Ja z moim M ogladam, czasem takie filmiki. Kupiliśmy sobie nawet kiedyś płytkę w media markt i mielismy ubaw,że wszyscy w kolejce się zrobili czerwoni ze wstydu że zerknęli co my mamy na ladzie.

Ja uważam,że o wszystkim trzeba gadać- o sexie też. Wtedy jest luźniejsza atmosfera. A jak ktos nie umie się przełamać, to wypić winko wieczorem i dawaj.....

tak tak to jio u nas tez tak i stronki i płytki itp.:-Dtylko chodzi mi o to ze on sam ja ide spać a on se oglądał i to mi sie nie podobało no teraz juz tak nie jest ale czasem sobie wlaczy:dry:

OLAPOLAP kochana trzymkaj sie bądz dzielna:tak:

LOREE jakie śliczności córeczke pokazałaś gdzie ja nie widze:sorry2:

Patrysiu no widzisz !!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę !!!!!!!!!!!!

A Wy zboki dalej o seksie :-)
Loree cos się mi tu rozbrykałaś z tymi tekstami hahaha.
Ale kropeczka ma rację- z tym ukrywaniem się przesadzasz:-D;-)

Olapolap nie znam Was, ale Twój z tego co pamiętam facet (bo nie jesteś mężatką) ma chyba naprawdę jakiś problem tak jak pisały dziewczyny:

-albo ze sobą tzn może ma jakieś kompleksy nie tyle z tuszą, ale może on ma jakieś problemy z tymi męskimi sprawami (typu: zamały członek, krzywy itd). Mówię teraz serio, bo wiem , że wielu facetów ma hopla na tym punkcie
-albo on jakoś źle się czuje w tym związku, myślę,że może nie tylko w sferze intymnej, ale wogole, może się poprostu wypalił i wcale nie mówię, że to jest twoja wina-wiadomo róznie bywa
-albo naprawdę kogoś ma na boku

Myslę tak, bo to naprawdę niespotykane żeby młody facet potrzebował raz na 2 tygodnie:szok: i to w przerwie między jakimiś filmami, jeszcze bym zrozumiała jakby to były filmy "tematyczne" bo sama takowe uwielbiam.

Dziwne to wszystko.... naprawdę...

No tak...Loree sie pochwalila z mojej inicjatywy coreczka :-) ale jak mnie akurat nie bylo:-(, a teraz jak jestem to zadnego zdjecia juz nie ma!
moge tylko komentarze o slicznej coreczce poczytac...dobre i to....na otarcie lez:-(

dziewczyny-ja mowie papa-bo dzwonila pani od doktorka i mi przelozyla wizyte na 18sta a do Katwoic musze ponad godzine jechac, w tych godzinach to z poltoej lekko nawet, a wczesniej jeszcze obiadek i kapiel.

Gosiu-odszukam tego lekarza i umowie sie na przyszly tydzien, zeby jechac do niego juz z mezem. Teraz to wszedzie ciagam tate, juz az mi glupio....a on nie potrafi odmowic w takiej sprawie...dzieki za namiary!

Olapop-to Twoj facet i ty nie jestescie po slubie? Myslalam, ze jestescie...Zgadzam sie w 100% z tym co napisala Ci Olica.
A teraz bede trzymala kciuki za egzamin!

Hej,
Ja mam własnie mam wątpliwości. 16 maja miałam ostatni @ z odstawienia. Potem nie brałam tabletek. 13 czerwca powinam miec okres, nie dostałam i zrobiłam test negatywny. Zrobiłam ponownie we wtorek, był na nim jak to ładnie ktoś okreslił cień cienia drugiej kreseczki. w środę byłam u Pani doktor i zrobiła USG, kótr nic nie wykazało. Dzisiaj na forum poczytałam, ze takie usg to wykazuje cokolwiek w 4, 5 tygodniu. Ja conajawyżej mogłam być w 2. Dlategpo zrobiłam dzis test i kreska druga jest już wyraźniejsza (przyznam się ze poleciałam po jeszcze jeden, kótry ma czułośc 10 i druga kreska jest już normalna). Poczytałam sobie, też tutaj o pierwszych objawach, bólach piersi, bylo kilka takich dni, ze męza chciałam bić za samo patrzenie ;). A poza tym mam takie głupie uczucie od samego początku, ze miało się od razu udac (nie bylismy pewni w 100% czy się teraz decydować i powiedzielismy sobie, ze jak się uda za pierwszym razem to znak :)). Na nie przemawia wysoki poziom prolaktyny, kótry robiłam w 10 dc. Uff ale się rozpisałam. bede wdzięczna za wszystkie mysli i na tak i na nie.
PS; na bete oczywiscie pójdę jutro :), i mam nadzieje, ze następnym razem z reklamacja do gin :):)

Witam ponownie, własnie dzowniłam po wynik :) i cóż mogę tylko rożsiewać pozytywne fluidy :)
2-3 tydzień, wynik powyżej 300 :) jestem w WIELKIM SZOKU :) i Wam też życze tego uczucia

Drogie dziewczynki:)

Przerwę na chwilkę rozmowę o sexie:-):-)

Melduje się już po połówkowym USG. DZIDZIA zdrowa ale piętką zastawiła to co mamusia chciała zobaczyć:-D:-D:-D:-D:-D i nadal nie wiem czy kolor ścian jest odpowiedni:-D:-D:-D

A tak wygląda mój mały wstydzioch który nie chciał się obnażyc przed lekarzem:-):-):-)

picture8491.jpg

Witam Was.No niestety dzis rano dostałam@
Przytulam.Oby ta @ była ostatnia ;-);-);-)
Kochane wynik "UJEMNY":-D:-D:-D aż się popłakałam ze szczęścia:zawstydzona/y:och DZIEKUJE BOGU:-)
JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WSPARCIE:tak:
No to super :-)

Wielokrotnie probowalam z nim o tym rozmawiac.
A może warto by do seksuologa się wybrać.
Jak może starć się o dziecko jeśli Ty jesteś cały czas zestresowana czy akurat w ten dzień on nie będzie zbytnio zmęczony.

Jade do szwagra na piwko,wieczorkiem sie odezwe.Buziaczki:-)
Udanej zabawy ;-)

dziewczyny-ja mowie papa-bo dzwonila pani od doktorka i mi przelozyla wizyte na 18sta a do Katwoic musze ponad godzine jechac, w tych godzinach to z poltoej lekko nawet, a wczesniej jeszcze obiadek i kapiel.
Powodzenia na wizycie.

2-3 tydzień, wynik powyżej 300 :) jestem w WIELKIM SZOKU :) i Wam też życze tego uczucia
Wielkie gratulacje :-D:-D

Melduje się już po połówkowym USG. DZIDZIA zdrowa ale piętką zastawiła to co mamusia chciała zobaczyć:-D:-D:-D:-D:-D i nadal nie wiem czy kolor ścian jest odpowiedni:-D:-D:-D
No Kasiu prawdziwy wstydzioch z Twojej dzidzi. Pewnie chce zrobić mamie niespodziankę :-D:-D

Witam i prosze o pomoc badanie mialam robione 13-14dc wszystkich wynikow jeszcze nie mam:baffled:. Mam tylko te:
lh-8.7 IU/L
fsh-3.3 IU/L
ALT/SGPT-18 IU/L( niewiem co to:sorry2:)
TSH-1.12 mIU/L
T4-14.4pmol/L
triiodothyronine-4.2 pmol/L(tez niewiem co to:sorry2:)
Moze ktoras z dziewczyn sie zna na tym i mi pomoze??
P.S na reszte wynikow czekam:baffled:

reklama
Do góry