reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

No tak...Loree sie pochwalila z mojej inicjatywy coreczka :-) ale jak mnie akurat nie bylo:-(, a teraz jak jestem to zadnego zdjecia juz nie ma!
moge tylko komentarze o slicznej coreczce poczytac...dobre i to....na otarcie lez:-(

Kropeczko jak tylko się pojawisz to wrzucę zdjęcie córci:tak:

reklama
Nie testowałam ponownie, odłaożyłam to do poniedziałku...
właśnie patrysiu cieszę się ogromnie z ujemnego wyniku, ale ja od razu przeczuwałam, że tak będzie:tak:

Witam dziewczynki jak mija dzionek bo u mnie pada deszcz i jest ponuro. Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam buziaczki dla wszystkich!!!

Cześć Dziewczyny :) Piszę w przerwie sprzątania. Przez ostatnie kilka dni jakoś nie miałam weny do pisania, ale czytam Was na bieżąco, a przynajmniej staram się, bo znowu się rozpisałyście :-D
Wczoraj żegnałam część moich przedszkolaków. Myślałam, że będę beczeć, bo tak się z nimi zżyłam (z niektórymi przez dwa lata) a teraz muszę je oddać do szkoły :-( A dzisiaj zakończenie roku szkolnego. Koleżanki poszły się byczyć dwa miesiące, a ja jeszcze miesiąc do pracy będę chodzić. Oby pogoda się poprawiła, bo zwariuję i ja i dzieciaki ;-)
No a ja zabrałam się za porządki, chociaż tak strasznie mi się nie chce. Co chwilę oczywiście robię sobie przerwę, żeby spojrzeć czy coś nowego napisałyście. W takim tempie nie posprzątam do jutra :-p W ogóle to jest mi smutno, bo mój M wyjechał w delegację. Pierwsze nasze rozstanie po ślubie i tak mi strasznie źle... Jest mi smutno i jestem strasznie zła jednocześnie, bo miałam możliwość, żeby jechać z nim i zrobić sobie weekend nad morzem. Wieczorki spędzać razem a w ciągu dnia chciałam się spotkać z moją psiapsiółą z dzieciństwa, no ale podejście mojego M do tego pomysłu było dość sceptyczne, no i w efekcie zostałam w domu i teraz tak strasznie tęsknię... Pewnie myślicie, że zwariowałam, bo jak tak Was czytam, to Wasi mężowie też wyjeżdżają i to na dłużej niż mój i dajecie radę, a ja się rozklejam...
Tak więc wymyśliłam generalne porządki w domu, żeby się czymś zająć a jak skończę to będę Was tu męczyć pisaniem :-p

Wybaczcie, że nie zwracam się do każdej z osobna, ale całuję Was wszystkie razem :***
Zmykam ogarniać łazienkę ;-)

Hej!
Ja tylko na chwilkę:
Kasiu twoja dzidzia jest przepiękna! Niesamowite jest jak wszytko wyraźnie widać i oczka i nosek... piękna albo piękny!!!:-D
Patrysiu widziałam że wynik bedzie ujemny... teraz już się proszę nie denerwować bo fasolka wszystko czuję!:tak:
Pysia GRATULUJĘ!
ROMECZKO trzymam kciuki za twój plan ... :-)
Wikula za ciebie też :tak:mocno zaciskam kciuki!

A ja dziś mam romantyczny wieczór z M. zrobiłam już kolacyjkę i czekam aż wróci z pracy... potem wspólna kąpiel w wannie i dużo sexu!:-D
Taki mam dziś plan musimy poszaleć bo przed IUI znowu 5 dni abstynecji!
POZDRAWIAM:happy2:

a czuję się nieustająco zmęczona, senna i zmęczona, nie zapominajmy o mdłościach;-);-);-) wszystkie uroki ciąży zbieram, ale to chyba przejdzie w 4 miesiącu więc cierpliwie czekam:happy2:

a tak odnośnie tego zapeszania i wózka to mam koleżankę, która starała się kilka lat o dziecko, ma policystyczne jajniki i po udrożnieniu zaszła w ciążę - pochwaliła się wszystkim znajomym, kupiła ten cholerny wózek w 3 miesiącu i ciąży i niestety nie udało się, musiała iść na zabieg - rozpacz to sobie wyobrażacie, znajomi i przyjaciele - wszyscy wiedzą, że poroniła a ten wózek do tej pory rozpacza, że po co go kupiła itd - pewnie jakby nie wózek to by mówiła o kaftanikach czy czymś innym
ja się na razie wstrzymuję z zakupami, zacznie się 2gi trymestr to zacznę myśleć o zakupach[/QUOTE]

Musisz pocierpieć do końca I trymestru :-)
Z tą koleżanka przykra sprawa, ale to zwykły zbieg okoliczności.

Mam brać tylko nospę i magnez i dużo pić. I w sobotę robię posiew moczu.
U mnie od dawna dziewczynka ;-)
Nie chciałam Cię straszyć :zawstydzona/y:
Pij dużo wody a wszystko będzie dobrze :tak:

Wiem wiem Beatko, że nie chciałaś mnie straszyć specjalnie :-)
Dawaj dziewczynkowe fluidki !!!! :-)

kurcze jak mi sie ten dzien dłuzy!!!! koszmar jakis!!! :dry::no: do tego stopnia ze nawet pracowac zaczelam! :cool2:

Hihi-ja tak miałam wczoraj :-)

Olica ja juz dawno wiedziałam,że x lander jest wózkiem niemal idealnym, więc kiedyś nie będę musiała wybierać. Wiem,że taki kupię. Jaki masz model? Ja chcę XA.

Tak kochana kupiłam X-lander XA- właśnie zielony :-)

bo inaczej to nie wiem... przecież chyba nie jest gejem:sorry2: (żarcik)

Niestety też tak pomyślałam. Przecież tego problemu jest naokoło tyle, że szok, tylko jedni się nie ukrywają, a drudzy kryją się ze swoja prawdziwą orientacją... na początku nawet sami siebie oszukują...
Olapolap-wykluczasz homoseksualizm ???

nie no na pewno nie jest...bo doprowadzimy olapop do zawalu, ja jej pisze, ze moze kogos ma na boku, Ty ze moze jest gejem...matko swieta...olapop-nie czytaj nas juz wiecej...chyba przegielysmy palke:-(

Olapolap musi moim zdaniem tą wersję też wziąc pod uwagę.

Drogie dziewczynki:)

Melduje się już po połówkowym USG. DZIDZIA zdrowa ale piętką zastawiła to co mamusia chciała zobaczyć:-D:-D:-D:-D:-D i nadal nie wiem czy kolor ścian jest odpowiedni:-D:-D:-D

A to łobuziak/łobuzica nie chce się pokazać :-)

reklama
dziewczynki a teraz wklejam coś pięknego, napisała to jedna dziewczyna która walczy tak jak my o dziecko!

Tylko ślub zakonny bezdzietność rozgrzesza
Piękność bez owoców to piękność umarła
Choć bezdzietni często bogactwem się cieszą
Zostaną jałowi jako wyschnięte ziarna

Nie tak straszne piekła największe cierpienia
Jak straszne czekanie, samotność bez dzieci
Jest jak pośród łąki jałowość kamienia
Człowiek, co miłości nie zostawia w świecie..."

Do góry