reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

MARTYNA piękny wierszyk a zarazem smutny:sorry2:wiecie moja przyszła szwagierka(nie wiem chyba nie pisałam jeszcze o tym)ona przez 10 lat nie mogła zajść w ciąże myślała że jest bezpłodna no i patrz odnalazła się z mojego M bratem no i hop siup i jest teraz w końcówce 6 miesiąca i bedą mieć córeczke:-)także nigdy nie mozna tracić nadzieii ona jest i trzeba w to wierzyć że się uda tylko to musi być w swoim czasie a na pewno nadejdzie:tak:

reklama
Niuniu, przekaż Babo ze my tez bardzo tęsknimy:-)
Słuchaj, a może @ się nie rozkręci...;-)

Niestety dzisiaj się rozkręciła@.
I teraz paskuda będzie trwała z 10 dni:wściekła/y:

madzia84, Eve84 - skoro Madziu miałaś cykle zwykle 28 dni to duphaston powinnaś brac najwcześniej od 16dc. Ja tak mam i tak jest opisywane, gdziekolwiek bym czytała.
Lepiej to skonsultuj!

A tak wygląda mój mały wstydzioch który nie chciał się obnażyc przed lekarzem:-):-):-)

Śliczne:-D

Witam i prosze o pomoc badanie mialam robione 13-14dc wszystkich wynikow jeszcze nie mam:baffled:. Mam tylko te:
lh-8.7 IU/L
fsh-3.3 IU/L
ALT/SGPT-18 IU/L( niewiem co to:sorry2:)
TSH-1.12 mIU/L
T4-14.4pmol/L
triiodothyronine-4.2 pmol/L(tez niewiem co to:sorry2:)
Moze ktoras z dziewczyn sie zna na tym i mi pomoze??
P.S na reszte wynikow czekam:baffled:

Może powinnaś wpierw napisać jakie masz normy do tych wyników bo laboratoria różne mają normy.

Niestety dzisiaj się rozkręciła@.
I teraz paskuda będzie trwała z 10 dni:wściekła/y:

madzia84, Eve84 - skoro Madziu miałaś cykle zwykle 28 dni to duphaston powinnaś brac najwcześniej od 16dc. Ja tak mam i tak jest opisywane, gdziekolwiek bym czytała.
Lepiej to skonsultuj!

Śliczne:-D

Może powinnaś wpierw napisać jakie masz normy do tych wyników bo laboratoria różne mają normy.
No wlasnie tylko ze ja nie dostalam zadnuch norm:-(
Badania robilam w uk

Cześć Kobitki :-)

Katarzynko, śliczny wstydzioszek :tak:
Loree, Pysiu --> GRATULACJE OGROMNIASTE!! Łapię fluidki ;-)
Patrysiu, cieszę się że wszystko dobrze, trzymaj się cieplutko i nie denerwuj się bo dzidziuś będzie niespokojny :tak:

No wlasnie tylko ze ja nie dostalam zadnuch norm:-(
Badania robilam w uk

No właśnie nie wiadomo czy jest tak samo jak u nas.

Ewka jest skok lh tzn. że owualcja chyba była... choć nigdy nie widziałam badań robionych w czasie owualcji na ogół robi się przed i po...więc ni wiem

A poza tym Martyna ma racje, troche dziwnie w czasie około owulacji, raczej robi się ok 3dc a potem po owulacji.

A jakie masz cykle?

A widze z sówaczka, ze cykle masz raczej standardowe więc dziwnie miałaś robione te badania.

A w ogóle zajrzyj sobie na wątek o badaniach w "Staramy się" i tak będą opisy badan hormonów i wyniki....

reklama
Hej!

Kasiu twoja dzidzia jest przepiękna! Niesamowite jest jak wszytko wyraźnie widać i oczka i nosek... piękna albo piękny!!!:-D

Dziękuję - podobna do mnie :-p:-p:-p:-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Eh... kurcze to moze cos ze mna jest nie tak, ze moj M nie ma ochoty na seks na zawolanie? :baffled::zawstydzona/y: Ja mu moge powiedziec, ze go wieczorem zgwalce to on robi wystraszona mine i ucieka... Wiem, ze to po czesci w zartach, ale jak przychodzi wieczor wcale nie jest mi latwo go zachecic... Wybacz pytanie, ale jak wyglada Wasz seks? Dzieje sie cos szczegolnego? Duzo urozmaicacie? My kiedys troche urozmaicalismy, ale teraz to glownie w lozku w przerwie miedzy odcinkami kreskowki... :baffled::-:)-( az ja sama przestaje miec ochote na taki seks, bo tylko mam poczucie, ze trzeba szybciej i szybciej, bo 'ciekawe co bedzie w nastepnym odcinku'...:dry: I wkurza mnie, ze to ja sie ciagle musze jakos przebierac dla M, tak jakbym w zwyklym stroju albo naga nie byla atrakcyjna :sorry2:... a on dla mnie nigdy sie nie przebierze i mysli ze jak pokaze mi swojego to ja juz bede taka mokra, ze az mi do kostek bedzie splywac... caly zdziwiony, ze trzeba mnie troche popiescic...
:baffled::-:)-:)-:)-(

Jak nie bylo staranek to sie kochalismy raz na 1-2 tygodnie... Przychodzi dzien kiedy on ma chcice, wtedy jest seks, a potem dalej nic nie ma z jego strony przynajmniej do nastepnego weekendu... Czuje sie przez to taka nieatrakcyjna... :baffled: I dziwic sie, ze mam problemy z chorobliwa zazdroscia :baffled: Ale jak ja mam sie czuc dobrze w swoim ciele skoro M mnie nie posuwa, nie zauwaza, nie komplementuje, a na innych dziewczynach zawiesza wzrok :baffled::zawstydzona/y::-( Gdyby nie koledzy, to nigdy bym nie uwierzyla, ze mam ladne cialo.... :baffled: Ale to przeciez nie tak powinno byc... Eh pracuje nad tym, zeby moje poczucie wlasnej wartosci wyplywalo ode mnie samej, a nie opieralo sie na reakcjach M na mnie - ale to troche trudne, w koncu to opinie innych najszybciej nas ksztaltuja...

Wiem co to znaczy, mój M też tak reagował na sex... nic go nie kręciło, proponwałam rozne gadżety i nic... :zawstydzona/y: Kochaliśmy się bardzo rzadko - przd staankami nawet raz w miesiącu... , raz mielismy 3 miesięczną przerwę.... okzalo się ze ma kochankę, ale myślę ze to nie był łówny problem, ponieważ ją znał 3 miesiące, a problem zaczął się dużo wcześniej....(no chyba ze miał inne...). On siedzi całe noce przed kompem i pracuje... choc teraz to ja nie wiem czy to tylko praca....Może wchodził na jakieś stronki.. cholera wie....Próbowalam z nim rozmawiac, chcialam zacągnąs do seksuologa ale nie chciał..
Na szczęście to już nie mój problem:-D Mój przyszły książe z bajki będzie ogierem:-D

Ostatnia edycja:
Do góry