reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

A ja kochane po wizycie...Maly rosnie jak na drozdzach bo w zaledwie tydzien przybral kolejne 200g i wazy juz na 29 tyg 1600 :biggrin2: kosc udowa 6 cm ... dlugonogi jak moj M...hihih 193 cm :biggrin2:, poza tym wsio ok tylko ze maly sie juz pcha do wyjscia obrocil sie glowka w dol i nie dosc ze cisnie masakrycznie na pecherz to bombarduje nogami po zoladku i zebrach...Jednak to wsio niby norma lekarz martwi to ze sie pcha bo wczorajsze bole ktore mialam pierw krzyzowe potem brzucha to byly nie jak sie okazuje rozrostem macicy, czy skurczami Braxtona-Hiksa ale inicjujacymi porod, dlatego mam nadal duuuuuzo lezec i odpoczywac by sie nie rozkrecily na dobre, poki co sie uspokoilo ale jeszcz jednen, drugi, trzeci i sie moze tak rozkecic ze maly bedzie wychodzil i tym sie troszku gin zamartwil bo sie krzyzowe pojawily, a od nich zaczyna sie porod i z Wika mialam to samo wiec troszke na nie za wczesnie, dlatego dzis grzecznie leze :biggrin2: i narazie tylko krzyz i brzuch cmi...

Jutro poczytam co u Was :-)

Bardzo sie ciesze,że wszystko jest dobrze z dzidziusiem.Leż grzecznie,a wszystko bedzie ok:blink::tak:

reklama
u mnie na początku 5tego widać było pęcherzyk i to całkiem spory (przynajmniej na USG:-D), dużo zależy od sprzętu...

Loree - ja myślę że trzeba się cieszyć, ale nie nakręcać (z kupnem wózka to bym się wstrzymała;-) - żeby nie zapeszyć)

No tak,to zalezy:tak:,a z kupnem wózka to sie zgadzam z Kanka mozna czasem zapeszyc:tak:

idę zaraz do łóczeka, bo dzisiaj miałam ciężki dzień i na nic już nie mam siły, muszę jeszcze tylko coś sobie zjeść, także żegnam się - do jutra,papa

Dziendoberek!

U mnie dzisiaj spodziewany skok tempki - luteina zaczyna dzialac. A tak poza tym to nic sie specjalnego nie dzieje - oprocz tego, ze nadal mam kupe nauki - dzisiaj ostatni egzamin, szkoda tylko, ze dopiero o 15 :szok: No ale przynajmniej mam jeszcze troche czasu na poczytanie notatek. Jak na razie jeden egzamin do przodu, a jednego nie znam wynikow...

Jem wlasnie sniadanko - kanapki z serkiem i szynka, a na gorze domowej roboty sos czosnkowy :-D Przynajmniej ludzie beda sie ode mnie z dala dzisiaj trzymac
:szok::-D

O chiba pierwsza jestem! co to za lenistwo z rana? :-)
o Oleńka mnie ubiegla !!! kciuku za egz zaciskam!!!
Eve kochanie o was pamiętam, bo gdyby nie, to przeciez bym nie pisała tu u was:-)a nie seksuję się bo mojego męża nie ma ciągle w domu, wykańczamy naszą chałupę i tam ciągle nocuje, szkoda mi go bardzo, ale co zrobic, pewnie jak taki zmęczony to i "armia "slaba:-D eh...a wogóle to naprawde nie mam ochoty, masakra jestem w jakimś "dołku popędu miłośći"-ze tak to okresle:-D
Oj dziewczynki, tyle człowiek ma na tej łepetynie, czemu to wszystko nie jest takie proste no nie???
oj no to faktycznie moze sie odechciewac! ale jak juz domek bedzie stal to na bank go ochrzcicie :-D:-D:-D a potem sie okarze ze fasolka tez chce mieszkac w nowym domku! :-)
Eve-dalas czadu z tym kocurkiem....hehehe....i z tym suwaczkiem tez...tez nas twoja macica bedzie co krok straszyc:-)[/CENTER]
ale że co moj suwaczek jest zbyt brutalny???? :cool2: :-D tak se go walnelam wczoraj dla rozrywki pewnie dzisiaj go skasuje :-D:-D:-D
ach kochanie tylko maly problem jest:-D tam Ciągle moj tata siedzi i jeszcze czasem teść:) bo pomagają1 nie ma co ! trzeba jeszcze 2 tyg.odczekac, a potem "przetrze sie pajęczyny":-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A wazy juz na 29 tyg 1600 :biggrin2: kosc udowa 6 cm ... dlugonogi jak moj M...hihih 193 cm :biggrin2:, poza tym wsio ok tylko ze maly sie juz pcha do wyjscia obrocil sie glowka w dol i nie dosc ze cisnie masakrycznie na pecherz to bombarduje nogami po zoladku i zebrach...[...]dlatego mam nadal duuuuuzo lezec i odpoczywac by sie nie rozkrecily na dobre, poki co sie uspokoilo ale jeszcz jednen, drugi, trzeci i sie moze tak rozkecic ze maly bedzie wychodzil i tym sie troszku gin zamartwil bo sie krzyzowe pojawily, a od nich zaczyna sie porod i z Wika mialam to samo wiec troszke na nie za wczesnie, dlatego dzis grzecznie leze :biggrin2: i narazie tylko krzyz i brzuch cmi...
:-) ale wielki chlopak bedzie! :-D:-D:-D to widze ze u mnie może być podobnie bo maż ma 191cm a ja 175 wiec wielkie dzieci będą :-D:-D trzymaj sie w dwupaku jak najdluzej :-)

Jestem z siebie dumna, bo pomimo mojego bezbadziejnego nastroju dzisiaj, właśnie sykończyłam pisać moja magisterkę, która właśnie się drukuje. Jutro jadę do promotora na ostatnie konsultacjie i koniec, super, ale normalnie padam...
No kochana Gratulacje wielkie!!!
a jak tam @?

reklama
Dzieki dziewczynki no to go nie kasuje! :-D ta macica pozniej sie z mieni ze bedzie sam jajnik i bedzie pokazane jak jajeczko dojzewa i peka pecherzyk! i super stronka jest bo nareszcie oblicza owu nie tylko wg terminu @ ale i dlugosci fazy lutealnej! :-)

Do góry