reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hej,
Ja mam własnie mam wątpliwości. 16 maja miałam ostatni @ z odstawienia. Potem nie brałam tabletek. 13 czerwca powinam miec okres, nie dostałam i zrobiłam test negatywny. Zrobiłam ponownie we wtorek, był na nim jak to ładnie ktoś okreslił cień cienia drugiej kreseczki. w środę byłam u Pani doktor i zrobiła USG, kótr nic nie wykazało. Dzisiaj na forum poczytałam, ze takie usg to wykazuje cokolwiek w 4, 5 tygodniu. Ja conajawyżej mogłam być w 2. Dlategpo zrobiłam dzis test i kreska druga jest już wyraźniejsza (przyznam się ze poleciałam po jeszcze jeden, kótry ma czułośc 10 i druga kreska jest już normalna). Poczytałam sobie, też tutaj o pierwszych objawach, bólach piersi, bylo kilka takich dni, ze męza chciałam bić za samo patrzenie ;). A poza tym mam takie głupie uczucie od samego początku, ze miało się od razu udac (nie bylismy pewni w 100% czy się teraz decydować i powiedzielismy sobie, ze jak się uda za pierwszym razem to znak :)). Na nie przemawia wysoki poziom prolaktyny, kótry robiłam w 10 dc. Uff ale się rozpisałam. bede wdzięczna za wszystkie mysli i na tak i na nie.
PS; na bete oczywiscie pójdę jutro :), i mam nadzieje, ze następnym razem z reklamacja do gin :):)
Gratuluje Kochana:tak: Myślę, że to Fasolina:tak::-D

Dobra ja lece na "moment prawdy" ;-)

Kinguś - 100 lat , spełnienia wszystkich marzeń oraz sloneczka nna kazdy dzien...

Loree i Badaicka - Życzę wam kolejnych spelnionych i udanych lat razem...
Wszystkiego najlepszego...

Wiola - pytalam juz do kogo moja mama poszla ze swoinm kolanem i jest to dr Widawski i przyjmuje w szpitalu bonifratrow w krakowie...operowal kolana mojej cioci i byla zadowolona... jest to specjalista od kolanek wlasnie... moze bys sprobowala sie do niego zarejestrowac. Nie powiem ile wizyta kosztuje bo nie zapytalam mamy ale jak zadzwonisz to ci powiedza... nie mam nr tel aale mysle, ze bez problemu znajdziesz przeychodnie przyszpitalna u bonifratrow...

kochane moje pisze,zeby wam oznajmic,ze rozmawialam wlasnie z moim lekarzem i...wszystko ustalilismy odnosnie insemiki...fuksa mam jak cholera bo do polski lece 2 sierpnia na 3 tyg a pod koniec sierpnia on wylatuje na wczasy,takze sie ucieszylam,ze bedzie!'
powiedzial,ze od dzisiaj mam byc w bojowym nastroju,myslec pozytywnie,poki co bawic sie z mezem i,ze on zrobi wszysko zeby sie udalo! umowilsmy sie na 3-go omowic jak on to powiedzial strategie...i do booooju moje kochane!
KINGUS WSZYSTKIEGO CO NAJLEPRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARTYNKO TRZYMAM KCIUKASY!
WIKULA..SZKODA...:-:)-(
BUZIAKI DLA WAS WSZYSTKICH!

A ja kochane po wizycie...Maly rosnie jak na drozdzach bo w zaledwie tydzien przybral kolejne 200g i wazy juz na 29 tyg 1600 :biggrin2: kosc udowa 6 cm ... dlugonogi jak moj M...hihih 193 cm :biggrin2:, poza tym wsio ok tylko ze maly sie juz pcha do wyjscia obrocil sie glowka w dol i nie dosc ze cisnie masakrycznie na pecherz to bombarduje nogami po zoladku i zebrach...Jednak to wsio niby norma lekarz martwi to ze sie pcha bo wczorajsze bole ktore mialam pierw krzyzowe potem brzucha to byly nie jak sie okazuje rozrostem macicy, czy skurczami Braxtona-Hiksa ale inicjujacymi porod, dlatego mam nadal duuuuuzo lezec i odpoczywac by sie nie rozkrecily na dobre, poki co sie uspokoilo ale jeszcz jednen, drugi, trzeci i sie moze tak rozkecic ze maly bedzie wychodzil i tym sie troszku gin zamartwil bo sie krzyzowe pojawily, a od nich zaczyna sie porod i z Wika mialam to samo wiec troszke na nie za wczesnie, dlatego dzis grzecznie leze :biggrin2: i narazie tylko krzyz i brzuch cmi...

Jutro poczytam co u Was :-)

Kingus - z tego co mi sie obilo masz urodzinki to wszystkiego naj naj naj :-)

No witam.Mysle,że wam sie udało,przyznaje racje ciąze mozna wykryc co najmniej w 6 tyg.Zróbkaj betke i bedziesz wiedziała.Czekamy na wyniki.Gratulowac ci narazie nie bede zeby nie zapeszac:tak:
u mnie na początku 5tego widać było pęcherzyk i to całkiem spory (przynajmniej na USG:-D), dużo zależy od sprzętu...

Loree - ja myślę że trzeba się cieszyć, ale nie nakręcać (z kupnem wózka to bym się wstrzymała;-) - żeby nie zapeszyć)

reklama
Jestem z siebie dumna, bo pomimo mojego bezbadziejnego nastroju dzisiaj, właśnie sykończyłam pisać moja magisterkę, która właśnie się drukuje. Jutro jadę do promotora na ostatnie konsultacjie i koniec, super, ale normalnie padam...

Kroptusiu - odpoczywaj dużo!!

Do góry